basia bonnie Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 jeszcze nie ide... Justyś, masz: popcornowy ludek Quote
Bewarka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dzięki :) wygląda jakby skakał z radości :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 przecież on tańczy dla ciebie! :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ß@$!@ napisał(a):przecież on tańczy dla ciebie! :evil_lol: a....no to co innego :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 haha:evil_lol: no co innego:evil_lol: Quote
Samturia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 eeej... a ja już popcornu nie dostałam? :placz: a ty robilas te foto? :P Quote
basia bonnie Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 nie, nie ja robiłam to foto :p Cześć Rinuś! :buzi: heh:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 noo:evil_lol: czuj sie zaszczycona!! :evil_lol: Quote
Samturia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no sie czuje ale troche mi przeszło... wiesz czemu ;( Quote
basia bonnie Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Słuchajcie....Bonka ma kleszcza:placz: Jutro pójdę do znajomej go wyrwać..;) Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):Słuchajcie....Bonka ma kleszcza:placz: Jutro pójdę do znajomej go wyrwać..;) Hej, Basieńko kochana !!! :loveu: Co tam słychać od rana ???????:cool3: Bonnie kleszcza załapała ?:mad: A znajoma będzie go wyciągała?:crazyeye: Quote
basia bonnie Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Cześć Kochane! :buzi: Bonka złapała 2 kleszcze...:placz: a 1 to w takim miejscu... ze szkoda gadać... za nie długo chyba pójdziemy go wyrwać\wykręcić (sama nie wiem) :p Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ß@$!@ napisał(a):Cześć Kochane! :buzi: Bonka złapała 2 kleszcze...:placz: a 1 to w takim miejscu... ze szkoda gadać... za nie długo chyba pójdziemy go wyrwać\wykręcić (sama nie wiem) :p Witaj Basieńko,:multi:cześć kochana.:loveu: Kleszcze... to nie koniec świata !!!!!!!:shake::shake: Sukces kiedyś załapał jednego dnia 33 kleszcze! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Sama je wykręcam pensetką do depilacji brwi.:cool3: To nie jest takie trudne...:shake: tylko trzeba robić to "pewną" ręką i umiejętnie oraz zdecydowanie wykręcać.:roll: Quote
basia bonnie Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Kochane Ciotki, Wujki itd.! Właśnie wróciłam do domu. Poszłyśmy wyrwać kleszcze i już po, wszystko jest ok, Bonka się nie wierciła !!:multi: Na razie obserwuję czy ma tam jakieś ślady tzn. jakieś no...e... jakby to nazwać... noo..czy coś jej tam nie jest;) Znajoma, u której robiłyśmy zabieg (:evil_lol:)mieszka prawie w naszym miejscu spacerkowym, więc poszłyśmy pobiegać. Dobiegłyśmy do całej zaporki:evil_lol:. Nooo i wracamy... to ja wstąpiłam do sklepa, żeby sobie coś kupić do chrupania, Bonke na rękach miałam. Nooo to kupiłam... a ta babka (sprzedawczyni) podpita z lekka była.... jak zaczęła ze mną o psach gadać... to myślałam, że normalnie nie wyrobie...:angryy: gada mi coś ciągle...pyta sie 2 razy to samo:angryy: Nulcia już chciała iść... a ta dalej...:angryy: potem taki pijok (:evil_lol:) ją chciał pogłaskać... a ta warknęła i go ugryźć chciała! :multi::diabloti: haha.. dobrze mu tak :evil_lol: Nooo i już wróciłam i właśnie chipsy jem :evil_lol: a BOnka odpoczywa;) :buzi:Cześć Wszystkim:buzi: Quote
Bewarka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cześć Basiu!!! :D A zaraz i tak spadam...:lol: Quote
Marzenuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Moja koleżanka przeprowadziła się do mieszkania i musiała oddać swojego psa bo Czika przyzwyczajona do podwórka demolowała mieszkanie a mają małe dziecko... No więc oddali znajomemu i ona wróciła! Szła przez las, a to kawał drogi jest. I wiecie co? Miała pełno kleszczy. Sama je wyciągałam. Naliczyłam ich równo 89. Na drugi dzień poszłyśmy z nią do weta ale wszystko było ok. I mieszka z nimi i nie demoluje już mieszkania. :p Quote
Recommended Posts