Marzenuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :multi: foty :loveu: Bońka jest śliczna :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Macie gratis moją karykaturke z przed 2 lat:evil_lol: malował mi ją taki facet nad morzem... a ja sie tak śmiałam :evil_lol::evil_lol: hihi :p Quote
marzenna79 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='ß@$!@']Macie gratis moją karykaturke z przed 2 lat:evil_lol: malował mi ją taki facet nad morzem... a ja sie tak śmiałam :evil_lol::evil_lol: hihi :p Witaj B@S!@ , witaj Bonnie.:multi: To z okazji Waszego święta !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
tamiczek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Historia super !! Ale ja tu w innej sprawie a mianowicie: 8 marca obchodzimy Międzynarodowy Dzień Kobiet. W roku 1975 obchodzono Międzynarodowy Rok Kobiet, a w latach 1976 - 1985 trwała tzw. Dekada na Rzecz Kobiet. W 1977 roku Zgromadzenie Ogólne wezwało wszystkie państwa na świecie do organizowania dorocznych obchodów Dnia Praw Kobiet, ale pierwszy raz to święto Narody Zjednoczone obchodziły już w 1975, czyli Międzynarodowym Roku Kobiet. Wszystkiego co najlepsze życze, i bukiet "wirtulanych" kwiatów dla ciebie: Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dzięki Ciotki!! :buzi: ode mnie i Bonki! P.S. Nie dawno ją wykąpałam...;) Quote
Ewa&kumpel Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dobra, dobra... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podoba mi się... :cool3: Quote
Samturia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego naj naj naj niech cię kocha cały kraj :P Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Łooomatko! :evil_lol: Cały kraj?! :-o:evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj B@S!@ , Witaj Bonnie. :multi::loveu: Pozdrawiam z samego rana. Bawię się z pańcią: Ale Bonnie łypie oczkiem, jakby chciała kogoś użreć ? :evil_lol: Wygląda tu bardzo groźnie.;) Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 To na Ciebie tak ładnie się popatrzyła Marzenko:evil_lol::loveu: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='ß@$!@']To na Ciebie tak ładnie się popatrzyła Marzenko:evil_lol::loveu: Na mnie ???:-o Ojej, już się jej boję.:crazyeye: Potrafi ugryźć...? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 potrafi ugryźć :evil_lol: hihi :evil_lol: ale na Ciebie się ładnie popatrzyła, nie ugryzie Cie! a i mam przekazac mizi od Bonki dla Sukcesika!:loveu: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='ß@$!@']potrafi ugryźć :evil_lol: hihi :evil_lol: ale na Ciebie się ładnie popatrzyła, nie ugryzie Cie! a i mam przekazac mizi od Bonki dla Sukcesika!:loveu: Wow,to ona jest groźnym pieskiem.:crazyeye: Ale dzięki za pocieszenie.;) Dziękujemy za mizianko.:loveu: Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Hehe, Bonka lubi Cię, MArzenko! No dobra..ciotki..zapodajcie jakiś temat :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='ß@$!@']Hehe, Bonka lubi Cię, MArzenko! No dobra..ciotki..zapodajcie jakiś temat :evil_lol: Ja plissam ponownie o przeróbeczkę dla Sukcesa. Dałabyś radę zrobić na tle fiołków z mojego imiennego bannerka ? Ja dałabym Tobie materiały ! :oops: :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 hmm... mogę spróbwać , ale nie obiecuję, że mi się uda:oops: Quote
WinterGirl Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 TEDDY pozdrawia czarną koleżankę bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dziękujemy, i pozdrawiamy Teddy'ego :loveu::buzi: Quote
Ewa&kumpel Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja tylko na chwilkę, bo mam dziś pracowity dzień. Wpadłam powiedziec czesc. Basiu, a Ty masz dziś wolne??? :evil_lol: :lol: Quote
WinterGirl Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='ß@$!@']Dziękujemy, i pozdrawiamy Teddy'ego :loveu::buzi: Dziękujemy czarna siostro :cool2: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 wooooolne! :multi::multi: cześć Ewuniu :buzi: i Qmpel rzecz jasna:buzi: Quote
Ewa&kumpel Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dobra, zmieniło się i wróciłam. A jak tam "groźna Bonnie" się trzyma??? Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 groźna Nulcia wypoczywa i nabiera sił do spacerku :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='ß@$!@']hmm... mogę spróbwać , ale nie obiecuję, że mi się uda:oops: No i spróbowałaś.:loveu::loveu::loveu: Piękne mi porobiłaś te wszystkie przeróbeczki.:multi: [SIZE=4]Dziękuję jesteś kochana !!! :buzi: A niespodzianka :thumbs: Jestem Tobie wdzięczna. [SIZE=3]Ukochaj ode mnie Bonnie.:loveu: [quote name='ß@$!@']groźna Nulcia wypoczywa i nabiera sił do spacerku :evil_lol: :crazyeye:A kto to jest groźna Nulcia ??????? :-o:crazyeye::crazyeye: [SIZE=5]Dziękuję jeszcze raz Basiu miła ! [SIZE=5] Quote
Recommended Posts