basia bonnie Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 paaa:buzi: na pewno będziemy tęsknić! :diabloti: heh ja tez zaraz ide zobaczyc do zeszytow bo jutro ten probny :angryy::angryy: Quote
Samturia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 nooo to trzymamy kciuki... daje ci wirtualnego kopa w doopsko na szczęście.. :mad: P.S> ale nagadane... Quote
Marzenuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Poprawiłam ticker, teraz nikt się nie będzie czepiał, że jest zły napis :p Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 dzięki, jesteście kochane ciotki!! :buzi: :multi: hihi, może dam Wam foty... :cool1: Quote
Monika_tbg Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witam Was Dziewuszyska:buzi: i Życze Wszsytkiego Naj Naj Naj Naj Naj Lepszego :buzi: Quote
Bewarka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ß@$!@ napisał(a):dzięki, jesteście kochane ciotki!! :buzi: :multi: hihi, może dam Wam foty... :cool1: Może? Musisz!!! :D chcemy Bonnie :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego naj z okazji dnia kobiet :** Pa <3 Quote
Bewarka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Kamcia_14']Wszystkiego naj z okazji dnia kobiet :** Pa <3 A mi to co? też jestem kobitką :mad: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='justys95']A mi to co? też jestem kobitką :mad: Justynko ty masz życzenia odemnie w swojej galeri :loveu: Przecież bym o tobie nie zapomniała :** Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: :Rose: Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 czeeeść! foty dam :cool1: hihi, wszystkie naj z okazji dnia kobiet!! :Rose:i dzięki Wam za życzonka!! Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 a macie foty :eviltong: Jak mi się będzie chciało to wieczorkiem dam Wam historyjke :evil_lol: Quote
Xiara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji wiadomo jakiej :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 sliczna psina z Bonnie :) podobna do flata z lekka :) :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 :buzi:! Dziękujemy Betty, że nas odwiedziłaś!! :multi::multi: :buzi: Quote
Ewa&kumpel Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jak mi się będzie chciało to wieczorkiem dam Wam historyjke :evil_lol: Będzie Ci się chciało. Ja to wiem... Ale Bonnie ma oczy... Z okazji wiadomej przynoszę :Rose: Kumpel Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dzięki Kumpel!! :multi::multi::loveu::loveu:dam historie raczej :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 wszystkiego naj, Kobietki:cool3: [quote name='ß@$!@']a macie foty :eviltong: hehehaha jakie zerkniecie w obiektyw:D Jak mi się będzie chciało to wieczorkiem dam Wam historyjke :evil_lol: a ja nawet wiem jaka:razz: Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 :buzi: :buzi: :multi: napisałeś coś!:multi: hihi, znasz historyjke, ale nooo wiesz ciiii :eviltong: i no :cool3: zobaczysz fotki do niej :evil_lol: Quote
tusia. Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No to poczekamy, oby nie za długo. I wszystkiego co najlepsze kobitki dla Was(czyt. Ty i Bonnie) :D Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dziękujemy!! :multi::multi::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wlasnie miałam Was ochrzanić że robicie offa ale jak zobaczy łam te śliczne foteczki to mi przeszło :iloveyou: Quote
Marzenuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hej, wszystkiego najlepszego najlepszego kochana Basiu z okazyjki naszego babskiego dnia :buzi: Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 No to macie historyjke! P.S. Dzięki, za życzonka!:multi: No więc... hihi: Bawię się z pańcią: Nagle Bonka coś zobaczyła...:evil_lol: Podeszła bliżej... Przygląda się... Usiadła sobie...:evil_lol: No..i w końcu!!:evil_lol: ] hihi! Zastanawiam się czy Wam dac moją karykature...:evil_lol: Quote
Recommended Posts