Marzenuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nie ma sprawy, Ty też mi zrobiłaś wspaniałe przeróbki, więc chociaż w małym stopniu mogę się odwdzięczyć :p Quote
Xiara Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 U nas też się super grało :) Mieliśmy (moja drużyna) drugie miejsce. Ale ja oczywiście miałam ambicje na pierwsze ;) Za to ręka mnie boli do teraz, po tym jak dostałam z kija :lol: Quote
tamiczek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='ß@$!@'] :razz::razz::multi::multi::loveu::loveu: dzięki jescze raz!! :buzi: __________________ Marzenko, Basiu napis na tej linijce nie jest dobry:shake: wychodzi jakies głupie zdanie:shake: zaraz ci wkleje taka po polsku tylko znajde datę Quote
Bewarka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a ja nie będe Marzenki zajmować, bo i tak nie chce tego czegoś...bardzo ładne robisz Marzenko to coś co jest mi nieznane i nawet nie wiem co to jest :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dzięki tamiczek! super! :buzi::multi::loveu: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dobra ciotki, zaraz spadam, bo sie źle czuje... :oops: Heh :D Opowiem Wam jutro czy jej dokopie czy nie :evil_lol::evil_lol::diabloti::mad: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dzięki Karola :buzi: Ty też masz czarnulke :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 oj wy gaduły wstrętne:mad: nie było mnie pół dnia a tu tyle nagadane:eviltong: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 nagadane, nagadane :cool1:haha :cool1: Ejjj ciotki! za niedługo impra! :multi: Quote
tusia. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hihi, moja mama mówi na czarne pieski Zunię też Czarna Mamba, heh :D. Quote
Bewarka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 heja!!!Piszemy, piszemy bo na stówe czekamy :) Quote
basia bonnie Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Hej ciotki! :multi::loveu: Nooo więc.. tej debilce dziś walłam 5 razy z kia do unihoka, ale lekko, bo nie było okazji, żeby mocniej... bo była w mojej drużynie...:diabloti::diabloti: Nom, a teraz to właśnie wróciłam ze spacerku :eviltong: i jestem obolała... :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 heh...witaj, bo ja cie dziś jeszcze nie witałam!!! :D Quote
małyskrzat Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witam czarnulkę:lol: mizianko od skrzatów:) [quote name='Marzenka18']Zrobiłam jeszcze raz, teraz już jest dobra data :p Ale to fajne! Marzenka zrób mi taki jak znajdziesz chwilkę:loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Czeeeeeść Wszystkim!! :multi::multi::buzi: :p co tam u Was? :cool3: my jutro mamy próbny test szóstoklasisty...:placz::placz: tzn. taki próbny już na sali taki nooo :D Taka jakby próba generalna :evil_lol::angryy: Quote
marzenna79 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='ß@$!@']Czeeeeeść Wszystkim!! :multi::multi::buzi: :p co tam u Was? :cool3: my jutro mamy próbny test szóstoklasisty...:placz::placz: tzn. taki próbny już na sali taki nooo :D Taka jakby próba generalna :evil_lol::angryy: :buzi: Cześć ! :multi: Powodzenia Basiu na teście !!! :thumbs: Mizianko dla naszej Czarnulki Bonnie. :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Dzięki Marzenno! :buzi: !! Hehe, myślę, że nie najgorzej będzie, bo pisaliśmy jeden podobny i nawet mi poszło ;) Quote
Bewarka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 czyli chodzisz do szóstej klasy? Bo ja w ogóle nie wiedziałam :oops: ja jestem w 5-tej klasie i w kwietniu będe pisać próbny próbnego :roll: Quote
Recommended Posts