Bewarka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 heja!!!I ide dalej :) <- żart...nie chce mi się :lol: Quote
basia bonnie Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 witam:multi: i dziekuje w imieniu bonki:multi:;) Quote
arystokratka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Mizianko dla Małej czarnej ... kawy :D:D Quote
marzenna79 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dzień dobry B@S!@ i Bonnie ! :multi: Miłego dnia życzę.:loveu: Quote
basia bonnie Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Witaj Kochana! :multi::multi: hehe :D Ciotki... chyba dam pare fot :cool3: Quote
basia bonnie Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Tu Bonka sobie śpi w szafce na buty... :mad: i oczywiście wszystkie poprzewracała...:mad::evil_lol: Nulcia "śpi" a tak naprawde to udaje, że spi :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 wiq napisał(a):witam miniflatko-gronke:cool3::p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witamy u nas! i Cieszymy się, że wpadłaś! :multi::multi::multi: Quote
Ewa&kumpel Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Fajne miejsce sobie znalazła... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaka słodycz. Jeśli udaje, że śpi to robi to zawodowo. Quote
basia bonnie Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 :evil_lol::evil_lol: fajne miejsce:evil_lol::evil_lol: Hehe, udaje tzn. zamkneła oczy i udawała tu mam dowód :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Uwielbiam psy w takim stanie :loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 w stanie udawacza śpiocha?? :evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 W stanie zaspania :) można wtedy z nimi robić wszystko :diabloti: Quote
marzenna79 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='ß@$!@'] :loveu: Bonnie :loveu: jesteś urocza czarnulko !!!:multi: Quote
Marzenuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Chociaż tak się odwdzięcze za te piękne przeróbki zdjęć jakie mi zrobiłaś :p Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tu Bonka sobie śpi w szafce na buty... :mad: i oczywiście wszystkie poprzewracała...:mad::evil_lol: to widze że nie tylko mój Mickey preferuje spanie w szafkach:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Marzenko, napis sliczny:loveu::loveu:!! Dziękuje!! :multi: A teraz mam dla Was filmek! :cool1: http://www.wrzuta.pl/film/5S1q7yHRfg/bonnie Quote
Ewa&kumpel Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Fajnitki filmik z Bonnie w roli głównej. Wyglądała na nieci zdziwioną, że jest filmowana... Ale nawet nie dałaś jej spokojnie poleżec na pościeli. Tylko tak nagle ją podeszłaś... :crazyeye: I przeciągnąc się nie mogła spokojnie, bo to znowu nagrywanie. Aż jej się oczy zaświeciły, jak spojrzała. Ale tak poważnie: na żywca wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciach... :lol: Quote
Bewarka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ale świetny filmik :D No jakbym Nike widziała...zachowuje się tak samo :) Quote
Nayantara Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Basiu prosze zrob mi z tego zdjecia taka przerobke jak samturii.... tak mi sie to spodobalo ze prosze jakbys miala czas to przrob mi to zdjecie:smile:.... prosze.. a samturii wyglada tak zrob mi cos podobnego...:d... zrobisz?? Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Maziak, zrobie ;) tylko daj foto... chyba, że dałaś..a mi się nie pokazało..:roll: Quote
Recommended Posts