Bewarka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 no własnie, wprost przeciwnie :roll: a mam się cieszyć czy nie bo ja sama nie wiem... Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hejka ;) super focie :loveu::loveu: sliczna Bonniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a co tam u Was slychac?? :D Quote
basia bonnie Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 heloł Ania:cool3: Spoko, spoko :cool3: hehe, justyś: cieszyć :) Quote
Bewarka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no jakbyś chciała zobaczyć jak wyglądam to: galeria :) Quote
basia bonnie Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Dobra, dobra :) już pędze :evil_lol::lol::cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cześc Basiatko :) anka11 napisał(a):no babo dawaj foty nie badz malpa :D:D taka jak Chiquita :diabloti: Ja Cię któregoś dnia ukatrupie :x :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 hello Edytko :cool3: haha! Edytka ukatrupi Anie:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No niech ja ją tylko złapie :D:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :snipersm:no radze Ci sie bać ! ja na Twoim miejscu już bym zadzwoniła po FBI Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 dobra juz lece po telefonik ;) a nie w sumie mam przy sobie :D:D mozesz atakowac :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dzwoń już bo ja sie ubieram i wychodze strzeż sie... moja moc Cię dosiegnie :diabloti: Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :Help_2:nie odbieraja !! aaaaa :cry: to ja sie schowam w wannie ...... Sonia bedzie pilowac domku .... krolika i Homiego wypuszcze z kaltek pogryza Cie a kotki podrapia a Sonia ucieknie do mnie do wanny pozniej :D:D :lol::evil_lol::evil_lol: co Ty na to?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nie nie ja nie ide na taki układ... no chyba ze wezme ze soba moją bestie to rozniesie Ci dom :diabloti: Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 oj... no nie wiem.... nie wiem czy zdazy bo Sonia odrazu sie na nia rzuci :D:D bo nie dosc ze to suka :diabloti: to jeszcze na jej terenie oj .... lepiej jej nie bierz :D:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ale moja Tina to totalna bestia, jak widzi przeciwnika to staje sie nie do poznania, rozszarpała by Sonie :diabloti: Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hmmm.... no fakt.... Sonia jest starsza i grubsza od Tinuchny :diabloti: no wiec.... najwyzej ..... jak Sonia bedzie przegrywac to..... wezme noz :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nie ma tak, to ja wtedy się rzycę na Ciebie z pazurami :diabloti: Quote
Bewarka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Sonia Sonią, Tina Tiną...a Nikusia i tak jest najsilniejsza i najwścieklejsza :diabloti: jakby was spotkała to...rzekła by tylko: "Z prochu powstałes, w proch się obrócisz" i wiecie... :diabloti: Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 nie no ... to ja uciekam :diabloti: Wy tam bedziecie sie zabijac a ja umyje rece i papa :p tak sobie mysle ze biedna Basia jak przyjdzie i bedzie miala tyle nabitych stron :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 justys95 napisał(a):Sonia Sonią, Tina Tiną...a Nikusia i tak jest najsilniejsza i najwścieklejsza :diabloti: jakby was spotkała to...rzekła by tylko: "Z prochu powstałes, w proch się obrócisz" i wiecie... :diabloti: hahah no chyba Tiny Taysona w akcji nie widziałaś :diabloti::cool3: Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no.... wiecie zawyczaj nie nie uciekam ale tak raczej wyjdzie na dobre i mi i Soni no i Tince i Nice xD Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No chyba Waszym psiakom wyjdzie na dobre bo Tina to paker i by sobie rade dała nawet z całą gromada psów :diabloti: Quote
Recommended Posts