basia bonnie Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 No, już jestem, przepraszam, ale nic z netem nie miałam:mad:, tylko mój brat cosik tam z kompem goldenki robił i siem nam procesorek spalił:evil_lol::mad::angryy:. Ale już wszystko ok. Foty będą, ale dopiero je na kompa trzeba zgrać. :cool3::roll: Zrobiłam fotki Boni, Perły (kota), mojej rybki..i to chyba tyle:evil_lol: :cool3: hehe. Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz przepraszam :roll:;) Quote
Xiara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ß@$!@ napisał(a):No, już jestem, przepraszam, ale nic z netem nie miałam:mad:, tylko mój brat cosik tam z kompem goldenki robił i siem nam procesorek spalił:evil_lol::mad::angryy:. Ale już wszystko ok. Foty będą, ale dopiero je na kompa trzeba zgrać. :cool3::roll: Zrobiłam fotki Boni, Perły (kota), mojej rybki..i to chyba tyle:evil_lol: :cool3: hehe. Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz przepraszam :roll:;) Jesteś już :multi: Czekamy na foteczki! :razz: Quote
Bewarka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 O jak dobrze, że już wszystko dobrze :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dobrze, Dobrze:evil_lol::evil_lol: Wow, Justyś, ale mi miło, że tak się martwiłaś, że aż spać poszłaś :evil_lol::evil_lol: haha, i pewnie zasnąć nie mogłaś:mad::diabloti::evil_lol::cool3: Foty beda jak je dostane :roll: tzn. jak mi koleżanka prześle...:roll:;) Quote
Samturia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No nie to chamstwo, czekamy na te foty i czekamy a tu goowno Quote
Xiara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Śliiczny nowy avatar :loveu: Banner też fajny ;) Dobranoc :* Quote
basia bonnie Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 dobranoc, samturia....:mad::evil_lol: Quote
Bewarka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 widze, że masz nowy avatar i banner :D są super :) (a ja nie poszłam spać tylko się wykąpać :p) Quote
basia bonnie Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 justys95 napisał(a):widze, że masz nowy avatar i banner :D są super :) (a ja nie poszłam spać tylko się wykąpać :p) :cool1:hehe, Ty też masz nowy banner i avek :multi: super! sama robiłaś? ;):p:evil_lol: Dzieńdobry Samturia....:mad::cool3::evil_lol::diabloti: Quote
basia bonnie Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 dzieńdoberek :evil_lol: A Marta żyje ?! :diabloti: :lol::cool3: Quote
basia bonnie Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Cześć Justynko :evil_lol: Jak tam przygotowania do naszego spacerku? :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No już się doczekać nie mogę i ciagle zwlekam z przygotowaniem tego planu dojazdu, a to przecież już niebawem :loveu: Quote
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czesc ;) no fajny bannerek i avek :loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 No już niebawem! :multi::multi::loveu::loveu: hehe. Aniu Ty też sobie zmieniłaś banner i avek, śliczne! :p Quote
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 no mi tez sie podoba moj :D:D :evil_lol::evil_lol: Quote
arystokratka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witajcie :loveu:. Piękne foteczki :loveu:. Trzeba rzucic jakiś temat o nie będziecie gadać tak o niczym :D . W galeriu mojej siostry jest temat o domach :evil_lol:. Wpadnijcie tam :D Quote
basia bonnie Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 jasne, hehe, to jaki temat ?:evil_lol: Quote
Bewarka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Może powiedz jak tam u ciebie? :D A jak tam u Bonnie? :) Quote
basia bonnie Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 U mnie spoko, spoko :evil_lol: jakoś leci.... A u Bonnie... hmm... no cuż najlepiej sama ją o to spytaj :evil_lol: :eviltong: lool, a dziś ciągle siedzi w pokoju ... odpoczywa i co jakiś czas wydaje różne dźwięki...:diabloti::p:eviltong: Quote
Recommended Posts