Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, już jestem, przepraszam, ale nic z netem nie miałam:mad:, tylko mój brat cosik tam z kompem goldenki robił i siem nam procesorek spalił:evil_lol::mad::angryy:. Ale już wszystko ok. Foty będą, ale dopiero je na kompa trzeba zgrać. :cool3::roll: Zrobiłam fotki Boni, Perły (kota), mojej rybki..i to chyba tyle:evil_lol: :cool3: hehe. Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz przepraszam :roll:;)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ß@$!@ napisał(a):
No, już jestem, przepraszam, ale nic z netem nie miałam:mad:, tylko mój brat cosik tam z kompem goldenki robił i siem nam procesorek spalił:evil_lol::mad::angryy:. Ale już wszystko ok. Foty będą, ale dopiero je na kompa trzeba zgrać. :cool3::roll: Zrobiłam fotki Boni, Perły (kota), mojej rybki..i to chyba tyle:evil_lol: :cool3: hehe. Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz przepraszam :roll:;)

Jesteś już :multi:
Czekamy na foteczki! :razz:

Posted

Dobrze, Dobrze:evil_lol::evil_lol: Wow, Justyś, ale mi miło, że tak się martwiłaś, że aż spać poszłaś :evil_lol::evil_lol: haha, i pewnie zasnąć nie mogłaś:mad::diabloti::evil_lol::cool3: Foty beda jak je dostane :roll: tzn. jak mi koleżanka prześle...:roll:;)

Posted

justys95 napisał(a):
widze, że masz nowy avatar i banner :D są super :) (a ja nie poszłam spać tylko się wykąpać :p)

:cool1:hehe, Ty też masz nowy banner i avek :multi: super! sama robiłaś? ;):p:evil_lol:

Dzieńdobry Samturia....:mad::cool3::evil_lol::diabloti:

Posted

U mnie spoko, spoko :evil_lol: jakoś leci.... A u Bonnie... hmm... no cuż najlepiej sama ją o to spytaj :evil_lol: :eviltong: lool, a dziś ciągle siedzi w pokoju ... odpoczywa i co jakiś czas wydaje różne dźwięki...:diabloti::p:eviltong: