Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co jest dobra wiadomość.
Złogiła się do mnie wczoraj pewna pani która jest z niemiec, i chcą wziąść Kropeczkę :multi:
Tylko jest taki problem że są z daleka, z Jeleniej. Ale miejmy nadzieję ze wsyzstko sie uda
3mać kciukasy

Posted

To w końcu Pani jest z Niemiec czy z Jeleniej? Jeśli z Niemiec to czy mogłabyś mi na pw napisać o kogo chodzi, bo może znam(w sprawie suczki, dla której szukałam domu też nawiązałam kontakt z Panią z Niemiec) ?

Trzeba koniecznie zwerbować jakiegoś Dogomaniaka do sprawdzenia przyszłego domku, bo nie można wydać suni w ciemno. I szukać transportu! (polecam MAPĘ DOGO) :)

Posted

No troche zamotałam sie w tej mojej wypowiedzi. Więc tak, ta pani jest z Niemiec i za 12 dni ma byc w Polsce, dokładnie w Jeleniej Górze. I mają zamiar wziąść 2 psy ze schroniska no i Kropke.
Nie znam nicku na dgm ale rozmawiałyśmy na gg. Podałam jej swoj numer no i czekam na jakąś wiadomość. Ale narazie nie ma zadnego odezu

Posted

Dziewczyny, ta Pani z Niemiec to nasza Jeleniogórska znajoma, ona szuka domków u siebie w Niemczech, poza tym wspiera nasze schrosnisko i hotelik i przegląda nasz jeleniogórski wątek o psiaczkach (na którym Kropeczkę bodajże też reklamowałyśmy z Karolcią...).

Z naszego schroniska bierze sporo piesków teraz, więc przy okazji pewnie znalazła chętnego na Kropeczkę :loveu:

Posted

Odezwała się do mnie Ania (pani z Niemiec:evil_lol:) Bardzo jest zalatana i dlatego nie miała czasu się odezwać.
Dla Kropeczki jest załątwiona przez Kamilę tymczasówka w Częstochowie u Sylwi. Tam Kropeczka będzie czekała na Anię. Zrobią jej wszystkie szczepienia i będzie mogła pojechać do Niemiec.

Ale potrzebny jest nam transport.... z Tarnobrzega do Częstochowy
lub z Tarnobrzega do Kielc

oddajemy kase za paliwo

Posted

jade w sobote ze Stalowej do Wrocławia. Co prawda nie przez Częstochowe, ale mogę się z kimś umówic i podrzucić sunie gdzieś na trasie