_ChiQuiTa_ Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Super, ale chyba ten temat już nieauktualny :( Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Super, ale chyba ten temat już nieauktualny :( z czym nieaktualny? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 No bo pisze tytuł wątku (temat nieaktualny) Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No bo pisze tytuł wątku (temat nieaktualny) nom czaje... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 wiecie co podnosimy Kropke juz tyle razy a tu nadal nikogo nie ma kto by ją chciał. No i jeszcze do mnie na tymczas niemoze iśc.... oj oj oj:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Wiecie co jest dobra wiadomość. Złogiła się do mnie wczoraj pewna pani która jest z niemiec, i chcą wziąść Kropeczkę :multi: Tylko jest taki problem że są z daleka, z Jeleniej. Ale miejmy nadzieję ze wsyzstko sie uda 3mać kciukasy Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 To w końcu Pani jest z Niemiec czy z Jeleniej? Jeśli z Niemiec to czy mogłabyś mi na pw napisać o kogo chodzi, bo może znam(w sprawie suczki, dla której szukałam domu też nawiązałam kontakt z Panią z Niemiec) ? Trzeba koniecznie zwerbować jakiegoś Dogomaniaka do sprawdzenia przyszłego domku, bo nie można wydać suni w ciemno. I szukać transportu! (polecam MAPĘ DOGO) :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 No troche zamotałam sie w tej mojej wypowiedzi. Więc tak, ta pani jest z Niemiec i za 12 dni ma byc w Polsce, dokładnie w Jeleniej Górze. I mają zamiar wziąść 2 psy ze schroniska no i Kropke. Nie znam nicku na dgm ale rozmawiałyśmy na gg. Podałam jej swoj numer no i czekam na jakąś wiadomość. Ale narazie nie ma zadnego odezu Quote
m_a_sz_k_a Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dziewczyny, ta Pani z Niemiec to nasza Jeleniogórska znajoma, ona szuka domków u siebie w Niemczech, poza tym wspiera nasze schrosnisko i hotelik i przegląda nasz jeleniogórski wątek o psiaczkach (na którym Kropeczkę bodajże też reklamowałyśmy z Karolcią...). Z naszego schroniska bierze sporo piesków teraz, więc przy okazji pewnie znalazła chętnego na Kropeczkę :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 podnosze... Pani z Niemiec się nie odzywa.... :( Quote
Tigraa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 na pewno sie odezwie.trzeba czekac.Trzymam kciuki Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Trzymajcie kochane trzymajcie bo teraz są bardzo potrzebne. A Pani z Niemiec jak się nie odywała tak się nie odywa... :( Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Oby się odezwała i z dobrymi wiadomosciami :kciuki: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Odezwała się do mnie Ania (pani z Niemiec:evil_lol:) Bardzo jest zalatana i dlatego nie miała czasu się odezwać. Dla Kropeczki jest załątwiona przez Kamilę tymczasówka w Częstochowie u Sylwi. Tam Kropeczka będzie czekała na Anię. Zrobią jej wszystkie szczepienia i będzie mogła pojechać do Niemiec. Ale potrzebny jest nam transport.... z Tarnobrzega do Częstochowy lub z Tarnobrzega do Kielc oddajemy kase za paliwo Quote
florida_blue Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 TARNOBRZEG - CZĘSTOCHOWA , pomiędzy mamy KIELCE, moze chociaz podzielić trase i pojedzie dalej gdyby jednen transport nie dał rady.... Quote
jogi Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jade w sobote ze Stalowej do Wrocławia. Co prawda nie przez Częstochowe, ale mogę się z kimś umówic i podrzucić sunie gdzieś na trasie Quote
Recommended Posts