_ChiQuiTa_ Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Ktoś odpowiedział na ogłoszenie z www.4lapy.pl :bigcool: zobaczymy co dalej :) Quote
Monika_tbg Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 no to suuuuper:multi: tylko żeby nie zapeszyć:shake: HOPAJ KOCHANA:multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Dopeiro dzisiaj odpowiedziałam na meila tej dziewczyny bo wczescniej poczta szwankowała. Teraz poczekam na jakąs odpowiedz albo od Małgoś ki albo od tej dziewczyny. Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dopeiro dzisiaj odpowiedziałam na meila tej dziewczyny bo wczescniej poczta szwankowała. Teraz poczekam na jakąs odpowiedz albo od Małgoś ki albo od tej dziewczyny. super:D:D czekam na wiadomości... Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 żeby tylko sie udało!! trzymam kciuki na maleńką:cool3: Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 mogła bym porozgłaszac Kropusie na innych stronkach na których Edytka jeszcze tego nie zrobila:cool3: Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 pytanie nie ważne :evil_lol: już znam odpowiedź Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :p Dodałam Kropusie na kilka serverów: 1. http://ogloszenia.e-karmy.pl/ 2. http://www.petworld.pl 3.http://www.ojej.pl 4.http://www.viva.org.pl tylko nie na wsZystkich już jest boo czekam na link aktywacyjny :p Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kropusiu spacerek na pierwszą stronke:cool3: Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 właśnie odebrałąm maile aktywacyjne ogłoszenia kropci:cool3: Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 nie ma to jak prowadzić monolog:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Monika_tbg napisał(a):nie ma to jak prowadzić monolog:evil_lol: jaki monolog :) przeciez ja jestem... swoją droga, mało ludzi tu zagląda... moze zrobić dla Kropci banerek? Quote
Justa74 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witam Niestety nie moge pomóc Kropce, ale spróbuj ją wstawić ogłoszenie na Allegro, albo darmowe ogłoszenia są na www.kupiepsa.pl, lub www.kupiszpsa.pl, widziałam, że te strony często wyskakują w wyszukiwarkach przy okazjii szukania różnych ras psów. Powodzenia Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):jaki monolog :) przeciez ja jestem... swoją droga, mało ludzi tu zagląda... moze zrobić dla Kropci banerek? ale Cie nie widziałam i miałam wrażenie że prowadze monolog:roll: mogła byś zrobić banerek Kropusi jeśli Ci się chce ocZywiście:lol: Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Justa74']Witam Niestety nie moge pomóc Kropce, ale spróbuj ją wstawić ogłoszenie na Allegro, albo darmowe ogłoszenia są na www.kupiepsa.pl, lub www.kupiszpsa.pl, widziałam, że te strony często wyskakują w wyszukiwarkach przy okazjii szukania różnych ras psów. Powodzenia mogła byś wstawić Kropcie na te dwie stronki:cool3: bo na tych jej jesczze nie ma :evil_lol: Quote
Monika_tbg Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Monika_tbg']ale Cie nie widziałam i miałam wrażenie że prowadze monolog:roll: mogła byś zrobić banerek Kropusi jeśli Ci się chce ocZywiście:lol: niom zaraz coś wymyśle :) [quote name='Justa74']Witam Niestety nie moge pomóc Kropce, ale spróbuj ją wstawić ogłoszenie na Allegro, albo darmowe ogłoszenia są na www.kupiepsa.pl, lub www.kupiszpsa.pl, widziałam, że te strony często wyskakują w wyszukiwarkach przy okazjii szukania różnych ras psów. Powodzenia dzięki :) Quote
Recommended Posts