Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 m_a_sz_k_a napisał(a):Dziewczyny tarnobrzeskie, jeśli jest jakiś problem z zaszczepieniem Kropci, to ja mogę pomóc - finansowo i mogę też załatwić to ze znajomą wetką w Tarnobrzegu. Dajcie znać, bo jeśli miałaby jechać do Bydgoszczy to musimy pomóc Karinie tu na miejscu... Ja mogę wetkę podpytać ile to kosztuje i czy zrobiłaby te szczepienia, ale napiszcie, czy Kropcia miałaby od Was zagwarantowaną kwarantannę w tarnobrzegu i transport do wetki. Mnie tam niestety nie ma :shake: więc w Was nadzieja :razz: Kasa to nie problem...nie wiem tylko czy ona jest na 100% szczepiona czy nie...nie chciała bym wprowadzać w błąd...weterynarka w tbg?to tylko p.Asia Sech albo p.Iza obie sa suuuper:evil_lol: :cool3: to tak na marginesie:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 m_a_sz_k_a napisał(a):Dziewczyny tarnobrzeskie, jeśli jest jakiś problem z zaszczepieniem Kropci, to ja mogę pomóc - finansowo i mogę też załatwić to ze znajomą wetką w Tarnobrzegu. Dajcie znać, bo jeśli miałaby jechać do Bydgoszczy to musimy pomóc Karinie tu na miejscu... Ja mogę wetkę podpytać ile to kosztuje i czy zrobiłaby te szczepienia, ale napiszcie, czy Kropcia miałaby od Was zagwarantowaną kwarantannę w tarnobrzegu i transport do wetki. Mnie tam niestety nie ma :shake: więc w Was nadzieja :razz: Paulina ma napisać do Małgośki i sie dopytac czy kropka jest szczepiona, także dzisiaj mam nadzieje bedzie już informacja. Sądze że kwarantanna by sie znalazła, bo sunia jest na tymczasie a transport to wetki to też nie problem. Quote
m_a_sz_k_a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Paulina_mickey napisał(a):weterynarka w tbg?to tylko p.Asia Sech albo p.Iza obie sa suuuper:evil_lol: :cool3: to tak na marginesie:eviltong: Tak, tak, pani Joasia Sech ;) Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 m_a_sz_k_a napisał(a):Tak, tak, pani Joasia Sech ;) suuuper weterynarz:evil_lol: :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ok pisałam do Małgosi i odp mi że Kropka nie była szczepiona bo była za malutka była tylko dbrobaczana...ale napisała mi też że małą można zaszczepić i że to nie problem...czy jeszcze o coś mam zapytac? Quote
Kara. Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bardzo wam dziękuję za informacje:loveu: Niestety piesek musi być podwójnie zaszczepiony a to razem z kwarantanną wyszłoby ponad 2 miesiące.Nie mam sumienia tak długo jej przetrzymywać:shake:Musiałaby biedna tak długo siedzieć na tymczasie:-( A ona jest taka malutka i słodka, że na pewno ktoś znajdzie się szybciej:loveu: A może jest już zgoda na ogłaszanie jej? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Kara. napisał(a):Bardzo wam dziękuję za informacje:loveu: Niestety piesek musi być podwójnie zaszczepiony a to razem z kwarantanną wyszłoby ponad 2 miesiące.Nie mam sumienia tak długo jej przetrzymywać:shake:Musiałaby biedna tak długo siedzieć na tymczasie:-( A ona jest taka malutka i słodka, że na pewno ktoś znajdzie się szybciej:loveu: A może jest już zgoda na ogłaszanie jej? pewnie dalo by sie to załatwić. ale musisz sie zdecydowac na 100% Quote
Kara. Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Bardzo przepraszam ale chyba źle to ujęłam:roll:Mama NIE zdecydowała się na Kropeczkę, bo uważa, że ona bardzo szybko znajdzie dom i przetrzymywanie jej przez następne parę miesięcy może tylko jej zaszkodzić.Ona już teraz powinna być w ciepłym domku. Dziewczyny dowiedzcie się czy można ją ogłosić? Naprawdę nie każdy pies źle trafia. Wprost przeciwnie wiele psiaków dzięki ogłoszeniom znalazło cudowne domki.A zawsze mozna zrobić kontrolę przed i poadopcyjną. Quote
Hakunia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Też mam w domu Kropeczkę do adopcji!!! Tak więc Kropki muszą trzymać się razem. HOP do góry. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Hakunia napisał(a):Też mam w domu Kropeczkę do adopcji!!! Tak więc Kropki muszą trzymać się razem. HOP do góry. ogłoś Twoją Kropeczke na DGM Quote
Paulina_mickey Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kara. napisał(a):Bardzo przepraszam ale chyba źle to ujęłam:roll:Mama NIE zdecydowała się na Kropeczkę, bo uważa, że ona bardzo szybko znajdzie dom i przetrzymywanie jej przez następne parę miesięcy może tylko jej zaszkodzić.Ona już teraz powinna być w ciepłym domku. Dziewczyny dowiedzcie się czy można ją ogłosić? Naprawdę nie każdy pies źle trafia. Wprost przeciwnie wiele psiaków dzięki ogłoszeniom znalazło cudowne domki.A zawsze mozna zrobić kontrolę przed i poadopcyjną. ja pisałam już do naszejpani prezes ale chyba to nie doszło...bo mi nic nie odpisała...:roll: może Ty Edytko spróbuj... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Kurde tak mi neta muli ze dogo z pretkościa żółwia chodzi.... paulina napisz jej smsa, albo nie wiem, ja pozniej spruboje wyslac maila .. Quote
Paulina_mickey Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Kurde tak mi neta muli ze dogo z pretkościa żółwia chodzi.... paulina napisz jej smsa, albo nie wiem, ja pozniej spruboje wyslac maila .. pisałam już sms'a ale chyba nie doszedł....pytałam o to czy możemy ją wystwić i że możemy iść z nią do weta...jesli chce... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Nom nikogo nie ma :( Pewna dziewczyna nobody zasugerowała swoją pomoc... będzie szukała domku dla Kropci w Warszawie... może ktoś ją pokocha.... Quote
Monika_tbg Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kochana Kropusia...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Monika_tbg Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 coś wolno idą tu te stronki...:-(jaka szkoda....:-( ona jest taka kochaniutka:-( biedactwo:-( nie ma osoby która by chciała ją pokochać??:-( :-( :-( hop maleńkaa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Monika, masz race nikt tu prawie nie zagląda.... podnosimy podnosimy i nic... Dogomaniacy i tak obładowani sa psiakami. Trzeba Kropcie na innych serwisach pogłaszać... Quote
Monika_tbg Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 biedna Kropusia :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :loveu::iloveyou: Quote
Hakunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kropeczka do góry...moja Kropeczka też jeszcze u mnie dupcie grzeje...nie tak prosto o domek nawet z allegro nie mam żadnego odzewu:shake: . Quote
Recommended Posts