Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

m_a_sz_k_a napisał(a):
Dziewczyny tarnobrzeskie, jeśli jest jakiś problem z zaszczepieniem Kropci, to ja mogę pomóc - finansowo i mogę też załatwić to ze znajomą wetką w Tarnobrzegu.

Dajcie znać, bo jeśli miałaby jechać do Bydgoszczy to musimy pomóc Karinie tu na miejscu... Ja mogę wetkę podpytać ile to kosztuje i czy zrobiłaby te szczepienia, ale napiszcie, czy Kropcia miałaby od Was zagwarantowaną kwarantannę w tarnobrzegu i transport do wetki. Mnie tam niestety nie ma :shake: więc w Was nadzieja :razz:

Kasa to nie problem...nie wiem tylko czy ona jest na 100% szczepiona czy nie...nie chciała bym wprowadzać w błąd...weterynarka w tbg?to tylko p.Asia Sech albo p.Iza obie sa suuuper:evil_lol: :cool3: to tak na marginesie:eviltong:

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

m_a_sz_k_a napisał(a):
Dziewczyny tarnobrzeskie, jeśli jest jakiś problem z zaszczepieniem Kropci, to ja mogę pomóc - finansowo i mogę też załatwić to ze znajomą wetką w Tarnobrzegu.

Dajcie znać, bo jeśli miałaby jechać do Bydgoszczy to musimy pomóc Karinie tu na miejscu... Ja mogę wetkę podpytać ile to kosztuje i czy zrobiłaby te szczepienia, ale napiszcie, czy Kropcia miałaby od Was zagwarantowaną kwarantannę w tarnobrzegu i transport do wetki. Mnie tam niestety nie ma :shake: więc w Was nadzieja :razz:

Paulina ma napisać do Małgośki i sie dopytac czy kropka jest szczepiona, także dzisiaj mam nadzieje bedzie już informacja.
Sądze że kwarantanna by sie znalazła, bo sunia jest na tymczasie a transport to wetki to też nie problem.

Posted

Bardzo wam dziękuję za informacje:loveu: Niestety piesek musi być podwójnie zaszczepiony a to razem z kwarantanną wyszłoby ponad 2 miesiące.Nie mam sumienia tak długo jej przetrzymywać:shake:Musiałaby biedna tak długo siedzieć na tymczasie:-( A ona jest taka malutka i słodka, że na pewno ktoś znajdzie się szybciej:loveu: A może jest już zgoda na ogłaszanie jej?

Posted

Kara. napisał(a):
Bardzo wam dziękuję za informacje:loveu: Niestety piesek musi być podwójnie zaszczepiony a to razem z kwarantanną wyszłoby ponad 2 miesiące.Nie mam sumienia tak długo jej przetrzymywać:shake:Musiałaby biedna tak długo siedzieć na tymczasie:-( A ona jest taka malutka i słodka, że na pewno ktoś znajdzie się szybciej:loveu: A może jest już zgoda na ogłaszanie jej?

pewnie dalo by sie to załatwić. ale musisz sie zdecydowac na 100%

Posted

Bardzo przepraszam ale chyba źle to ujęłam:roll:Mama NIE zdecydowała się na Kropeczkę, bo uważa, że ona bardzo szybko znajdzie dom i przetrzymywanie jej przez następne parę miesięcy może tylko jej zaszkodzić.Ona już teraz powinna być w ciepłym domku.

Dziewczyny dowiedzcie się czy można ją ogłosić? Naprawdę nie każdy pies źle trafia. Wprost przeciwnie wiele psiaków dzięki ogłoszeniom znalazło cudowne domki.A zawsze mozna zrobić kontrolę przed i poadopcyjną.

Posted

Kara. napisał(a):
Bardzo przepraszam ale chyba źle to ujęłam:roll:Mama NIE zdecydowała się na Kropeczkę, bo uważa, że ona bardzo szybko znajdzie dom i przetrzymywanie jej przez następne parę miesięcy może tylko jej zaszkodzić.Ona już teraz powinna być w ciepłym domku.

Dziewczyny dowiedzcie się czy można ją ogłosić? Naprawdę nie każdy pies źle trafia. Wprost przeciwnie wiele psiaków dzięki ogłoszeniom znalazło cudowne domki.A zawsze mozna zrobić kontrolę przed i poadopcyjną.

ja pisałam już do naszejpani prezes ale chyba to nie doszło...bo mi nic nie odpisała...:roll:
może Ty Edytko spróbuj...

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Kurde tak mi neta muli ze dogo z pretkościa żółwia chodzi....
paulina napisz jej smsa, albo nie wiem, ja pozniej spruboje wyslac maila ..

pisałam już sms'a ale chyba nie doszedł....pytałam o to czy możemy ją wystwić i że możemy iść z nią do weta...jesli chce...

Posted

coś wolno idą tu te stronki...:-(jaka szkoda....:-( ona jest taka kochaniutka:-( biedactwo:-( nie ma osoby która by chciała ją pokochać??:-( :-( :-(
hop maleńkaa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: