florida_blue Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 też dobrze, a przez jakie miejscowosci koło cz-wy przejezdzasz ??????? Quote
jogi Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jade przez Olkusz, potem na Katowice i autostradą do Wrocławia Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hop mała!! Szukamy transportu dla malej!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Jeśli dzisiajsza rozmowa Ani z Małgośką wypadnie pomyślnie to jaknajszybciej będzie potrzebny transport.... do góry mała Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Jeśli dzisiajsza rozmowa Ani z Małgośką wypadnie pomyślnie to jaknajszybciej będzie potrzebny transport.... do góry mała mam nadzieje że bedzie ok... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Słuchajcie mam dobre wieści !! znalazł się domek dla Kropki w Tarnobrzegu, także Kropka niebędzie musiała pokonywac tyle swiatu zeby znaleźć kochający domek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 To super! :multi: :multi: :multi: A domek sprawdzony? Będziecie miały po adopcji pełen kontakt z nowym domem? Takie przyszłe domki trzeba sprawdzać po parenaście razy ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To super! :multi: :multi: :multi: A domek sprawdzony? Będziecie miały po adopcji pełen kontakt z nowym domem? Takie przyszłe domki trzeba sprawdzać po parenaście razy ;) Kochana domek sprawdzony na 100% i po adopcji Kropka będzie tam szczęsliwa. A to dziewczyna z mojej klasy ją do siebie zabiera także bede miała o niej informacje, będę mogła ją dowiedzać :multi::multi::multi::multi: Quote
m_a_sz_k_a Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Kochana domek sprawdzony na 100% i po adopcji Kropka będzie tam szczęsliwa. A to dziewczyna z mojej klasy ją do siebie zabiera także bede miała o niej informacje, będę mogła ją dowiedzać :multi::multi::multi::multi: Wiedziałam, że się uda! SUPER :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 o jaaaaa ale świetnie!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Jutro skontaktuję sie z Małgośką i wszystko będzie jasne. Dowiem sie czy Kropka tam jeszcze jest i kiedy mozna ja zabrać :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Własnie rozmawiałam z Małgoską... Kropka ma już swoj domek :multi::multi::multi: i jes szczęsliwa :D także wypijmy za to :drinking: Quote
Paulina_mickey Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Własnie rozmawiałam z Małgoską... Kropka ma już swoj domek :multi::multi::multi: i jes szczęsliwa :D także wypijmy za to :drinking: o jaaaaa ale super!!!!!:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :klacz: :klacz: :klacz: :BIG: :BIG: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :beerchug: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :multi: :multi: :multi: To teraz czekamy na jakieś zdjęcia :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Mam nadzieje że pojawią sie szybko jakieś zdjęcia z nowego domku, ale to zalezy od tego w jakim tępie otrzymam je od Małgośki :) Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Oj chyba z tym domkiem to nie jest aż tak różowo...:shake: :-( Quote
supergoga Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Co się stało, czy domek niezadowolony z Kropki. Czy coś złego, napisz proszę...:-( Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 supergoga napisał(a):Co się stało, czy domek niezadowolony z Kropki. Czy coś złego, napisz proszę...:-( ja dokładnie nie wiem co tam jest nie tak...Edytka będzie wiedziała wiecej.. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 No to tak... Kropka zonalazła domek, ale jednak okazało sie ze zona tego pana jej nie chce, no i ze ponoć syn ma jakieś uczulenie.... Kropka powędrowała do babci tegoż pana. Ale ta babcia także jest przeciwna temu zeby Kropka tam u niej została. Także nie wiadomo co będzie dalej... czt Kropeczka tam zostanie czy znowu będzie potrzebowała domku... Narazie jest u nich ale w każdej chwili moga ją oddać... i znowu będzie problem :-( Quote
Kara. Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 m_a_sz_k_a bardzo dziękuję za maila:loveu: Szukam szczeniorka dla mojej Mamy i oczywiście chętnie przedstawię Kropeczkę.Cudna jest:loveu: Quote
m_a_sz_k_a Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Kara. napisał(a):m_a_sz_k_a bardzo dziękuję za maila:loveu: Szukam szczeniorka dla mojej Mamy i oczywiście chętnie przedstawię Kropeczkę.Cudna jest:loveu: :loveu: Byłoby świetnie, bo wygląda na to, że Kropcia jednak nie miała szczęścia z domkiem :shake: więc może Twoja Mama się w niej zakocha? Powodzenia w szukaniu!! Quote
g_o_n_i_a Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Trzymam kciuki za Kropkę. Co za nieodpowiedzialnosc :( :shake: Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Trzymam kciuki za Kropkę. Co za nieodpowiedzialnosc :( :shake: no właśnie też mnie to dziwi jak można nie wiedziec biorąc psa że własne dziecko ma uczulenia na sierść...:roll: moim zdaniem to tylko wymówka jest....:mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [SIZE=2]Kochane nie mam dobrych wieści.... właśnie otrzymałam wiadomość że Kropka znowu [SIZE=6]potrzebuje domku :angryy::angryy::angryy::angryy:[SIZE=2] Facet który wziął Kropke nie sprawdził sie jako opiekun...:angryy::angryy: I sunia dlaej szuka domku... normalnie szlag mnie trafi :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts