Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie mam dobre wieści !!
znalazł się domek dla Kropki w Tarnobrzegu, także Kropka niebędzie musiała pokonywac tyle swiatu zeby znaleźć kochający domek :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
To super! :multi: :multi: :multi:
A domek sprawdzony? Będziecie miały po adopcji pełen kontakt z nowym domem? Takie przyszłe domki trzeba sprawdzać po parenaście razy ;)

Kochana domek sprawdzony na 100% i po adopcji Kropka będzie tam szczęsliwa. A to dziewczyna z mojej klasy ją do siebie zabiera także bede miała o niej informacje, będę mogła ją dowiedzać :multi::multi::multi::multi:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Kochana domek sprawdzony na 100% i po adopcji Kropka będzie tam szczęsliwa. A to dziewczyna z mojej klasy ją do siebie zabiera także bede miała o niej informacje, będę mogła ją dowiedzać :multi::multi::multi::multi:

Wiedziałam, że się uda! SUPER :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Własnie rozmawiałam z Małgoską... Kropka ma już swoj domek :multi::multi::multi:
i jes szczęsliwa :D
także wypijmy za to :drinking:

o jaaaaa ale super!!!!!:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :klacz: :klacz: :klacz: :BIG: :BIG: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :beerchug:

Posted

No to tak...
Kropka zonalazła domek, ale jednak okazało sie ze zona tego pana jej nie chce, no i ze ponoć syn ma jakieś uczulenie....
Kropka powędrowała do babci tegoż pana. Ale ta babcia także jest przeciwna temu zeby Kropka tam u niej została. Także nie wiadomo co będzie dalej...
czt Kropeczka tam zostanie czy znowu będzie potrzebowała domku...
Narazie jest u nich ale w każdej chwili moga ją oddać... i znowu będzie problem :-(

Posted

Kara. napisał(a):
m_a_sz_k_a bardzo dziękuję za maila:loveu: Szukam szczeniorka dla mojej Mamy i oczywiście chętnie przedstawię Kropeczkę.Cudna jest:loveu:

:loveu: Byłoby świetnie, bo wygląda na to, że Kropcia jednak nie miała szczęścia z domkiem :shake: więc może Twoja Mama się w niej zakocha? Powodzenia w szukaniu!!

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Trzymam kciuki za Kropkę. Co za nieodpowiedzialnosc :( :shake:

no właśnie też mnie to dziwi jak można nie wiedziec biorąc psa że własne dziecko ma uczulenia na sierść...:roll: moim zdaniem to tylko wymówka jest....:mad:

Posted

[SIZE=2]Kochane nie mam dobrych wieści....
właśnie otrzymałam wiadomość że Kropka znowu [SIZE=6]potrzebuje domku :angryy::angryy::angryy::angryy:[SIZE=2]
Facet który wziął Kropke nie sprawdził sie jako opiekun...:angryy::angryy: I sunia dlaej szuka domku...
normalnie szlag mnie trafi :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: