asia91 Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Czy widomo co ze schroniskiem? U mnie błąka sie pies, został przez kogoś zgłoszony do gminy, dziś sie dowiedziałam,że gmina ma podpisaną umowe właśnie z Wojtyszkami, co robić? Niech ktoś pomoże. Quote
iwna5702 Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Czy widomo co ze schroniskiem? U mnie błąka sie pies, został przez kogoś zgłoszony do gminy, dziś sie dowiedziałam,że gmina ma podpisaną umowe właśnie z Wojtyszkami, co robić? Niech ktoś pomoże. Npisalam wiadomość na priv. Quote
Kama202 Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 I tak to życie zatoczyło koło....Longin Siemiński z Wojtyszek współpracuje z Łódzkim Towarzystwem Opieki nad Zwierzętami. Brawo Amanda Chudek, prezes tej organizacji, (z której nota bene wywodzi się lonio ). Czas umierać....Jest takie powiedzenie: "Temida...jest ślepa"..... Quote
bunia2010 Posted January 26 Posted January 26 Wojtyszki Bis . Takiej podłości jaką zrobił DIOZ, nigdy nie zrobiła w Polsce żadna inna organizacja. Bo żadna inna organizacja by nigdy nie weszła w żadne układy z osobą oskarżoną- winną dramatu/śmierci tysięcy psów. Wojtyszki - mordownia trwa: dzięki DIOZ-owi. Zamiast zamknąć mordownię, o co walczyli inni kilka lat, to DIOZ to zablokował, bo wydzierżawił biznes na psach od wieloletnich oprawców i teraz wraz z Siemińską (układ DIOZ z osobą oskarżoną o tragedię tysięcy psów- to zdrada psich ofiar, to podłość wobec psich ofiar !!) DIOZ wtłacza teraz nowe psy z Gmin do Wojtyszek- w boksy mokre od wieloletnich łez rozpaczy poprzednich psów !!! Jak to jest raj, to jak piekło wygląda ????????? Polska patologia i klakierzy, którzy by swojego piesełka w takie straszne miejsce nie dali, ale gminne psy - to psy gorszego sortu, one mają być wdzięczne za zamknięcie w betonowym boksie na resztę życia !!!!!! POLSKA PATOLOGIA - to też WY- wspierający to tragiczne szaleństwo DIOZ-u robione wyłącznie dla ich kasy. Źródło: https://www.facebook.com/photo/?fbid=6211093292292372&set=a.465974096804349 Quote
Recommended Posts