Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://www.hotelzwierzat.com/zdjecia/6448175551526998_536582676440496_480247694_n.jpg[/IMG]

Warto było zrobić małą zadymę, począwszy od owczarków, przez facebook. Podobno (mam nadzieję, że to prawda) suka jest zaadoptowana!!!

I podobno wygląda tak:
[IMG]http://www.hotelzwierzat.com/zdjecia/1894666852IMG_0374.JPG[/IMG]

Guest Nadzieja :-)
Posted

[quote name='Ada-jeje']Nie pamietam, kiedy czytalam tak wspaniala bajke, chyba w dziecinstwie.[/QUOTE]

[FONT=georgia][I][B][SIZE=3][COLOR=#000000]Również nie pamiętam , kiedy takie bajki opowiadałem!
Chciałbym was przeprosić i rozpocząć nowy rozdział.

Ktoś kogo broniłem , może nie broniłem ,ale myślałem że się poprawi zaczął... przeginać.
Kiedyś myślałem , iż się zastanowi i przemyśli to co zrobił.
Uważałem go za człowieka , który ma na sercu dobro tych niewinnych , oraz swoich podopiecznych zwierząt.
Lecz z tego co teraz widzę , jest jednym z pasożytów żerujących na krzywdzie zwierząt.

Staję za wami , niech mi to prosto w oczy powie , a ja na tę chwilę zacznę od tego!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/I][/FONT]

,,Cytat ,, Z hotelzwierzat.com

[COLOR=#000000][SIZE=3][FONT=lucida grande]Longin Siemiński pierwsze co zrobił to wyrzucił Agnieszkę Wardzyńską . Nie znam jeszcze treści programu, ale niektórzy z byłych pracowników wypowiadających się w nim nie wytrzymują i przechwalają się tym na facebooku, lub przy innych okazjach. Np. Zygmunt S. i Artur W., którzy zostali zwolnieni za pijaństwo i nieróbstwo. Zwolniony został tez brat Artura , Leszek, który w wyniku oszustw przy zakupach artykułów metalowych na faktury, naraził Longina Siemińskiego na kilkudziesieciotysięczne straty. Doniesienie w tej sprawie złożone zostało na policji.

[/FONT][/SIZE][I][B][SIZE=4][FONT=lucida grande]A kim ty huju jesteś , że mnie oskarżasz o takie coś , a poza tym będziesz się spowiadał z palenia zwłok , podmiany chipów , oraz oszustw gospodarczych. Już nie mówię o wykorzystywaniu bezdomnych , kto to widział żeby ktoś robił 24h . Już ludzie nie wytrzymywali i się wieszali.
Za godzinę usuwam cały film , bo co w prokuraturze , to ... Ile pieniędzy mi wisicie...? a ile ludziom... ? Dokumentacja jest. , podpisów nie podrobicie.
Broniłem cię , lecz przegiołeś , zdjęcia dostępne będą też , i lista ludzi , którym kasę wisicie. Oraz filmy które z monitoringu , kazałeś mi usuwać. A przez ciebie i niektóre gminy popłyną! Nie chcę się wkurwiać . Pozdrawiam pa. Z tym to przegiołeś.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Ada-jeje']Nadzieja, witamy w grupie, szkoda ze tak pozno otwarles oczy, my nie jestesmy zaklamani, nie zyjemy na koszt zwierzat, nie zerujemy na ich krzywdzie jak L.S.[/QUOTE]

Witam i dzięki za wsparcie , jutro zacznę powoli ujawniać fakty. Bo takiej szmacie nie pozwolę , aby tak o mnie pisali. Napiszę może na WP. , bo jeszcze będzie próbował mnie oskarżyć , a z resztą to nie pomówienia. Lepiej za w czasu wykop te resztę zwłok i dobrze w piecu napal.

Posted

[quote name='Nadzieja :-)']Witam i dzięki za wsparcie , jutro zacznę powoli ujawniać fakty. Bo takiej szmacie nie pozwolę , aby tak o mnie pisali. Napiszę może na WP. , bo jeszcze będzie próbował mnie oskarżyć , a z resztą to nie pomówienia. Lepiej za w czasu wykop te resztę zwłok i dobrze w piecu napal.[/QUOTE] tez radze uwazac na slowa, masz do tego PW, mysle ze wiesz do kogo mozesz wysylac PW i przed kim mozesz sie otworzyc, watek jak widze czytales dluzszy okres czasu, wiec osoby tepiace praktyki L.S. zdarzyles poznac.

Posted

[quote name='Ada-jeje']tez radze uwazac na slowa, masz do tego PW, mysle ze wiesz do kogo mozesz wysylac PW i przed kim mozesz sie otworzyc, watek jak widze czytales dluzszy okres czasu, wiec osoby tepiace praktyki L.S. zdarzyles poznac.[/QUOTE]

Tak zdążyłem , a tak w ogóle. Dzięki za wsparcie , krytykowałem was. Sorry ,przepraszam!!!!!!!!
Nie chcę za dużo teraz gadać , zatrzymałem się ma dosłownie kilka godz. w Złoczewie.
Lecz muszę dalej pędzić, jak chcesz porozmawiaj z Martą L.
Jeszcze raz sorry , muszę zmykać.
Oficjalnie , ktoś mi dwa naboje podrzucił do butów. Jeden żółty , a drugi czerwony.
Czyli mam wybór? Tak

Posted

Nadzieja!
Uważaj na siebie!!! Na Twoim miejscu szybko złożyłabym znane Ci informacje listownie np. Marcie L. jako zabezpieczenie!
I doniesienie na policję poza woj. łódzkim - te naboje to groźby karalne! Będziesz mieć zabezpieczenie!

Posted

a mnie to zdjęcie "z DS" kojarzy się z Wojtyszkami ...oni maja tam taki betonowy płot i ten las ...- rok temu pomyliłam droge i zajechałam "od tyłu" - wyglada tam podobnie ...

Posted

Sledze watek od dawna (pomagam w miare mozliwosci) i mam nadzieje, ze wreszcie cos zaczyna sie dziac na plus dla psow. Nadzieja, tu chodzi o zbyt duzo info jakie mozesz posiadac. Uwazaj Ty jak i inni, ktorzy cokolwiek moga wiedziec co mogloby byc uzyteczne w zamknieciu tego interesu. Bo wierze, ze jest wiecej osob takich jak Ty.....

Posted

[quote name='akrim']a mnie to zdjęcie "z DS" kojarzy się z Wojtyszkami ...oni maja tam taki betonowy płot i ten las ...- rok temu pomyliłam droge i zajechałam "od tyłu" - wyglada tam podobnie ...[/QUOTE]
Bo to są zdjęcia stamtąd, porobili z tą suczką na tyłach Wojtyszek (więcej jest na ich stronie). Mimo wszystko uważam, że musieli wydać psa (być może ktoś interweniował w gminie, gdzie dałam namiary i gdzie już kilkakrotnie były interwencje) i zrobili z tego medialny pokaz "behawioryzmu w Wojtyszkach i znakomitej opieki nad psami oraz przemyślanego wydawania psów do adopcji". Myślę, że to ta sama psina i mimo wszystko została wydana do adopcji.

• 2 weeks later...
Posted

Ciarki przechodza po krzyzu jak sie widzi w Wojtyszkach te psy.Musza byc tam z cala miloscia i zrozumieniem traktowane, ze strachu czolgaja sie po ziemi.

Posted

oliwcia99 napisał(a):
O kurcze...Ale dlaczego? Czy tam stawki za psa są niższe? Przecież oni pobierają takie wysokie opłaty...nie rozumiem...

Wojtyszki raczej słyną z niskich stawek. 7 zł za dzień to nie są wysokie opłaty.

Posted

toyota napisał(a):
Wojtyszki raczej słyną z niskich stawek. 7 zł za dzień to nie są wysokie opłaty.

Jak się psu nic nie zapewnia, ani bud, ani misek, ani obróżek, ani dachu nad głową, ani leczenia, ani odrobaczania, ani promocji, ani adopcji, jedynie mielone kości do jedzenia, po których większość psów nie może się ruszyć, to co się dziwić, że stawki niskie. Dochody to czysty "przychód" dla właściciela. Czekam z utęsknieniem, aż coś tam się stanie, coś pęknie w gwałtowny sposób, może wtedy urzędasom spadnie bielmo z oczu. Ale kiedy to będzie??? Nie macie czasem ochoty, żeby ktoś zatrudnił się tam z ukrytą kamerą na jakiś czas?