Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misiek - niszczyciel: część druga :diabloti:
Misiek uwielbia skakać, co wiecie już nie od dzisiaj :D
No więc tak. Zdewastował plakaty przyklejone na drzwiach oraz jeden na drzwiach szafki, wyciągnął zawartości 2 koszy na śmieci, dobrał się do torebki papierowej, ale olał na szczęście kosmetyki, które w niej były. I wszystko dlatego, że go na godzinkę zamknęli w sypialni :roll: Potfforek jeden :diabloti:

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Caragh napisał(a):
No więc tak. Zdewastował plakaty przyklejone na drzwiach oraz jeden na drzwiach szafki, wyciągnął zawartości 2 koszy na śmieci, dobrał się do torebki papierowej, ale olał na szczęście kosmetyki, które w niej były. I wszystko dlatego, że go na godzinkę zamknęli w sypialni :roll: Potfforek jeden :diabloti:

No cóż, Miso wyraźnie się nudził. Może gdyby wiedział, że to tylko godzinka zamknięcia, to może oszczędziłby chociaż kosze na śmieci:diabloti:

Posted

Havanka napisał(a):
No cóż, Miso wyraźnie się nudził. Może gdyby wiedział, że to tylko godzinka zamknięcia, to może oszczędziłby chociaż kosze na śmieci:diabloti:

Ciotka, weź nie stresuj. :diabloti:
Piszczał pod drzwiami jak pokopany najpierw. Wybitnie nie lubi zostawać sam w jednym pokoju, podczas gdy ktoś jest w domu... HA! Skąd ja to znam... Rex ma dokładnie tak samo. :evil_lol:
Się dobrały zmory dwie :diabloti:

Posted

Caragh napisał(a):

Na nude nie narzekasz , prawda :diabloti:

Posted

Caragh napisał(a):

Miśkowi łobuziakowi i Reksiowi przesyłemy milion nocnych buziaków :*

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Miśkowi łobuziakowi i Reksiowi przesyłemy milion nocnych buziaków :*

Ode mnie też, mimo przekopanych koszy na śmieci i zerwanych plakatów.

Posted

Havanka napisał(a):
Ode mnie też, mimo przekopanych koszy na śmieci i zerwanych plakatów.

I zjedzonego chleba! I czekolady! Nie zapominaj o innych wyczynach Miśka :D

Posted

DONnka napisał(a):
A ja i tak uważam, że Misiek jest cudny :diabloti:
On po prostu jest bardzo towarzyski, a jak zostaje sam to z rozpaczy robi różne dziwne rzeczy :evil_lol:

No tak... Bo on taki aniołeczek... :diabloti::diabloti:
Ciotki to i tak zawsze tej Paskudy będą bronić :evil_lol:

Posted

Paskuda to Misiek niestety jest ... ale słodka paskuda . Najfajniej wygląda jak usłyszy jakieś dźwięki które go zainteresują... tak fajnie przekrzywia główkę ...

Stary Rok mija, lecz marzenia zostają. Niech one się Tobie wszystkie spełniają. I z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet zazieleni.
Na wszystkie dni nadchodzącego roku, życzę C wiary w sercu i światła w mroku. Obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody.

Posted

Iljova napisał(a):
To masz super sylwestra ;-)

Ciocia co roku ten sam scenariusz ;) Co zrobić ....dla mojej "córci" warto się poświęcać ;)
Nie wyobrażam sobie zostawić jej samej w takim stanie lub oddać komuś obcemu pod opiekę.
Jak z nią jestem w ten dzień ona czuje się bezpieczna a ja spokojniejsza ....
Nie narzekam ;)

Posted

Po Miśku to też spływa :) Faceci w końcu, nie ;)
Misiek na codzień głośniejszych rzeczy słucha, więc co mu tam petardy ;)
A na poważnie, Misiu jedynie szczeka na głośniejszą, ale ogólnie olewa. A już na pewno się nie boi. Wielkie UFF :)

Tak sobie teraz leżą - pełen relax :) Zdjęcie dosłownie sprzed minuty :)

(nie wiem, co to za plamy, nie chciało wyjść inaczej)

Posted

Ja wprawdzie nie uznaję takiego czegoś jak "nowy rok", ale niezależnie od tego za życzenia dziękuję Wszystkim Cioteczkom i Każdej z osobna :loveu: :loveu: :loveu: