Caragh Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Misiek - niszczyciel: część druga :diabloti: Misiek uwielbia skakać, co wiecie już nie od dzisiaj :D No więc tak. Zdewastował plakaty przyklejone na drzwiach oraz jeden na drzwiach szafki, wyciągnął zawartości 2 koszy na śmieci, dobrał się do torebki papierowej, ale olał na szczęście kosmetyki, które w niej były. I wszystko dlatego, że go na godzinkę zamknęli w sypialni :roll: Potfforek jeden :diabloti: Quote
Havanka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Caragh napisał(a):Misiek - niszczyciel: część druga :diabloti: Misiek uwielbia skakać, co wiecie już nie od dzisiaj :D No więc tak. Zdewastował plakaty przyklejone na drzwiach oraz jeden na drzwiach szafki, wyciągnął zawartości 2 koszy na śmieci, dobrał się do torebki papierowej, ale olał na szczęście kosmetyki, które w niej były. I wszystko dlatego, że go na godzinkę zamknęli w sypialni :roll: Potfforek jeden :diabloti: No cóż, Miso wyraźnie się nudził. Może gdyby wiedział, że to tylko godzinka zamknięcia, to może oszczędziłby chociaż kosze na śmieci:diabloti: Quote
Caragh Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Havanka napisał(a):No cóż, Miso wyraźnie się nudził. Może gdyby wiedział, że to tylko godzinka zamknięcia, to może oszczędziłby chociaż kosze na śmieci:diabloti: Ciotka, weź nie stresuj. :diabloti: Piszczał pod drzwiami jak pokopany najpierw. Wybitnie nie lubi zostawać sam w jednym pokoju, podczas gdy ktoś jest w domu... HA! Skąd ja to znam... Rex ma dokładnie tak samo. :evil_lol: Się dobrały zmory dwie :diabloti: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Caragh napisał(a):Misiek - niszczyciel: część druga :diabloti: Misiek uwielbia skakać, co wiecie już nie od dzisiaj :D No więc tak. Zdewastował plakaty przyklejone na drzwiach oraz jeden na drzwiach szafki, wyciągnął zawartości 2 koszy na śmieci, dobrał się do torebki papierowej, ale olał na szczęście kosmetyki, które w niej były. I wszystko dlatego, że go na godzinkę zamknęli w sypialni :roll: Potfforek jeden :diabloti: Na nude nie narzekasz , prawda :diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Caragh napisał(a):Misiek - niszczyciel: część druga :diabloti: Misiek uwielbia skakać, co wiecie już nie od dzisiaj :D No więc tak. Zdewastował plakaty przyklejone na drzwiach oraz jeden na drzwiach szafki, wyciągnął zawartości 2 koszy na śmieci, dobrał się do torebki papierowej, ale olał na szczęście kosmetyki, które w niej były. I wszystko dlatego, że go na godzinkę zamknęli w sypialni :roll: Potfforek jeden :diabloti: Miśkowi łobuziakowi i Reksiowi przesyłemy milion nocnych buziaków :* Quote
Havanka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Miśkowi łobuziakowi i Reksiowi przesyłemy milion nocnych buziaków :* Ode mnie też, mimo przekopanych koszy na śmieci i zerwanych plakatów. Quote
Caragh Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Havanka napisał(a):Ode mnie też, mimo przekopanych koszy na śmieci i zerwanych plakatów. I zjedzonego chleba! I czekolady! Nie zapominaj o innych wyczynach Miśka :D Quote
Havanka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Caragh napisał(a):I zjedzonego chleba! I czekolady! Nie zapominaj o innych wyczynach Miśka :D Nie chciałam być taka drobiazgowa:diabloti: Quote
DONnka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 A ja i tak uważam, że Misiek jest cudny :diabloti: On po prostu jest bardzo towarzyski, a jak zostaje sam to z rozpaczy robi różne dziwne rzeczy :evil_lol: Quote
Caragh Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 DONnka napisał(a):A ja i tak uważam, że Misiek jest cudny :diabloti: On po prostu jest bardzo towarzyski, a jak zostaje sam to z rozpaczy robi różne dziwne rzeczy :evil_lol: No tak... Bo on taki aniołeczek... :diabloti::diabloti: Ciotki to i tak zawsze tej Paskudy będą bronić :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Oj tam oj tam od razu paskuda ;) Misio towarzyski jest i już ;) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Szczęśliwego Nowego 2012 Roku , wielu sukcesów , spełnienia marzeń życzy tyska ekipa . Quote
Igiełka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wszelkiej pomyślności, radości oraz optymizmu w nowym 2012 roku życzy Igiełka, Rudzia i Nesia :loveu::loveu: Quote
Iljova Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Paskuda to Misiek niestety jest ... ale słodka paskuda . Najfajniej wygląda jak usłyszy jakieś dźwięki które go zainteresują... tak fajnie przekrzywia główkę ... Stary Rok mija, lecz marzenia zostają. Niech one się Tobie wszystkie spełniają. I z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet zazieleni. Na wszystkie dni nadchodzącego roku, życzę C wiary w sercu i światła w mroku. Obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody. Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Życzenia Noworoczne przesyłamy z łazienki ;) Aisha z wanny a ja po turecku siedząc na pralce ;) Jak przestaną strzelać odetchnę z ulgą ...... Buziaki ogromne dla zwierzyńca i dla Was cioteczki :* Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Iljova napisał(a):To masz super sylwestra ;-) Ciocia co roku ten sam scenariusz ;) Co zrobić ....dla mojej "córci" warto się poświęcać ;) Nie wyobrażam sobie zostawić jej samej w takim stanie lub oddać komuś obcemu pod opiekę. Jak z nią jestem w ten dzień ona czuje się bezpieczna a ja spokojniejsza .... Nie narzekam ;) Quote
Iljova Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wiem ja jestem ciekawe jak Misiek, bo z Rexem nie ma żadnego problemu on nigdy się nie bał, ale Misiek ... Quote
Caragh Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Po Miśku to też spływa :) Faceci w końcu, nie ;) Misiek na codzień głośniejszych rzeczy słucha, więc co mu tam petardy ;) A na poważnie, Misiu jedynie szczeka na głośniejszą, ale ogólnie olewa. A już na pewno się nie boi. Wielkie UFF :) Tak sobie teraz leżą - pełen relax :) Zdjęcie dosłownie sprzed minuty :) (nie wiem, co to za plamy, nie chciało wyjść inaczej) Quote
Abrakadabra Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Caragh :) Dla Ciebie, Miśka i WSZYSTKICH na wątku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2012 R. !!! Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Śliczne i kochane psiaki:loveu::loveu::loveu: a te unoszące się bombelki to nie szampan :razz::razz::razz: Quote
Mysza2 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Caragh wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku Quote
Caragh Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Ja wprawdzie nie uznaję takiego czegoś jak "nowy rok", ale niezależnie od tego za życzenia dziękuję Wszystkim Cioteczkom i Każdej z osobna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts