Iljova Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Kot cały i zdrowy. Siedzę sobie i patrzą na mnie dwa psowate łobuziaki tymi swoimi ślepkami Quote
Mysza2 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Iljova napisał(a):Kot cały i zdrowy. Siedzę sobie i patrzą na mnie dwa psowate łobuziaki tymi swoimi ślepkami Proszę wymizaiać całe to psowo-kocie towarzystwo:) Witaj ciocia na starych śmieciach :):) Quote
Martika&Aischa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Mysza2 napisał(a):Proszę wymizaiać całe to psowo-kocie towarzystwo:) Witaj ciocia na starych śmieciach :):) I ja się przyłącze i do miziania i do przywitania na starych śmieciach ;) Quote
Iljova Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Nie ma sprawy co chwilę kogoś miziam :-) i witam :-) Quote
Igiełka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Iljova napisał(a):Nie ma sprawy co chwilę kogoś miziam :-) i witam :-) Witamy :) Tobie to dobrze :) Quote
Iljova Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Teraz siedzę sobie i piszę a dwa kochane łobuziaki leżą obok i śpią :-) Quote
Mysza2 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Iljova napisał(a):Teraz siedzę sobie i piszę a dwa kochane łobuziaki leżą obok i śpią :-) A pan kot dalej żywy :evil_lol::evil_lol: Quote
Iljova Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Kot żywy, a Rex postanowil mi poprzeszkadzać a może sam chcial coś napisać...hmmm musze go zapytać :evil_lol: Quote
Abrakadabra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Iljova napisał(a):Kot żywy, a Rex postanowil mi poprzeszkadzać a może sam chcial coś napisać...hmmm musze go zapytać :evil_lol: Aaaaa!!! To tutaj sobie siedzicie :lol: Quote
Martika&Aischa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Nocne buziaki przesyłamy dla całego zwierzyńca :* Quote
DONnka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Nocne buziaki przesyłamy dla całego zwierzyńca :* Przyłączam się do buziaków dla całego stadka :) Quote
Caragh Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Wariatkowo normalnie :stupid: Misiek prawie zżarł kota. Misiek wysłany na miejsce - a Rex na to miejsce idzie z miną pobitego psa i pytaniem 'a co ja zrobiłem'. Iljova podrapana :evil_lol::evil_lol: ( przez Miśka się rozumie :evil_lol: ) Quote
DONnka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cioteczki kochane wybaczcie mi tego off`a Zajrzyjcie choć na wątek tej pięknej ONeczki http://www.dogomania.pl/threads/219411-Owczareczka-wywalona-z-auta-koczowala-kilka-miesi%C4%99cy-przy-drodze?p=18224015#post18224015 Wyrzucona z samochodu, błąkała się kilka miesięcy. Po raz kolejny nie rozumiem, jak można się pozbyć takiego psa :shake: Quote
Martika&Aischa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Caragh napisał(a):Wariatkowo normalnie :stupid: Misiek prawie zżarł kota. Misiek wysłany na miejsce - a Rex na to miejsce idzie z miną pobitego psa i pytaniem 'a co ja zrobiłem'. Iljova podrapana :evil_lol::evil_lol: ( przez Miśka się rozumie :evil_lol: ) O świecie wesoły:shake: No i mamy pierwsze ofiary w ludziach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Caragh Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Martika@Aischa napisał(a):O świecie wesoły:shake: No i mamy pierwsze ofiary w ludziach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to jakie marudne odnośnie tego podrapania :D :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Caragh napisał(a):I to jakie marudne odnośnie tego podrapania :D :evil_lol: :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:Słodkich snów cioteczki :* Quote
Mysza2 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Iljova napisał(a):Spokojnej nocy i miłych snów :-) Przykładamy kompresik na rany drapane i mówimy dobranoc:) Quote
Caragh Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Najpierw leżeliśmy tak: A potem tak: Quote
Mysza2 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 piękne kochane ogony:):) No i patyk oczywiście wspólny Quote
Havanka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Podczytuję sobie cicho wątek, ale dziś już nie wytrzymałam, kiedy zobaczyłam te kochane mordeczki, pokładające sie po podłodze i mocujące się w przeciaganiu patyka ! Szkoda tylko, ze kicia nie załapała sie do zdjęcia. Mizianka i tulenie zamawiam dla wszystkich ! Caragh, zrobisz to? Quote
Nadziejka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [FONT=Arial Black]Sie witamy , ciudneeeee buzienki przytulamyyyyy[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black] [/FONT] [FONT=Arial Black] zdjateczko z pozdrowionkiem dla was - wstawiamyyyyyy:multi: piekne pycholenki psiaczkow cudnych- piekneeeeeeee! Cioteczka Iljova:crazyeye::loveu:znaczy juz jest tu?:multi:juz :loveu:nadjechallaaaaaaaaaaaaaaa?:multi::multi::multi:no jasne ze nadjechalla , ale nic nie napisalla , pozdrawim kochani:loveu:oooooooooooo co ja czytam , ze cioteczki sie spotkac mialy 17 go! ciocia Iljova z Martika Aisza .... a ku mnie to nic ..... a nic ......:cool1:[/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ewcia spotkanie kolejne już w maju :) Ciocia Iljova obiecała nadjechać i złożyć wizytę tym razem w Sosnowcu ;) A Misiaczkowi i Reksiowi przesyłamy buziaki :* Quote
Caragh Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Havanka napisał(a):Podczytuję sobie cicho wątek, ale dziś już nie wytrzymałam, kiedy zobaczyłam te kochane mordeczki, pokładające sie po podłodze i mocujące się w przeciaganiu patyka ! Szkoda tylko, ze kicia nie załapała sie do zdjęcia. Mizianka i tulenie zamawiam dla wszystkich ! Caragh, zrobisz to? A oni zasługują?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nooo dooobra, wymiziam i wytule od Cioteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts