Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iljova napisał(a):
Kot cały i zdrowy. Siedzę sobie i patrzą na mnie dwa psowate łobuziaki tymi swoimi ślepkami

Proszę wymizaiać całe to psowo-kocie towarzystwo:)
Witaj ciocia na starych śmieciach :):)

Posted

Wariatkowo normalnie :stupid: Misiek prawie zżarł kota. Misiek wysłany na miejsce - a Rex na to miejsce idzie z miną pobitego psa i pytaniem 'a co ja zrobiłem'. Iljova podrapana :evil_lol::evil_lol: ( przez Miśka się rozumie :evil_lol: )

Posted

Caragh napisał(a):
Wariatkowo normalnie :stupid: Misiek prawie zżarł kota. Misiek wysłany na miejsce - a Rex na to miejsce idzie z miną pobitego psa i pytaniem 'a co ja zrobiłem'. Iljova podrapana :evil_lol::evil_lol: ( przez Miśka się rozumie :evil_lol: )

O świecie wesoły:shake: No i mamy pierwsze ofiary w ludziach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
O świecie wesoły:shake: No i mamy pierwsze ofiary w ludziach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I to jakie marudne odnośnie tego podrapania :D :evil_lol:

Posted

Podczytuję sobie cicho wątek, ale dziś już nie wytrzymałam, kiedy zobaczyłam te kochane mordeczki, pokładające sie po podłodze i mocujące się w przeciaganiu patyka !
Szkoda tylko, ze kicia nie załapała sie do zdjęcia.
Mizianka i tulenie zamawiam dla wszystkich ! Caragh, zrobisz to?

Posted

[FONT=Arial Black]Sie witamy , ciudneeeee buzienki przytulamyyyyy[/FONT]

[FONT=Arial Black][/FONT]

[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black]

[/FONT]

[FONT=Arial Black] zdjateczko z pozdrowionkiem dla was - wstawiamyyyyyy:multi: piekne pycholenki psiaczkow cudnych- piekneeeeeeee! Cioteczka Iljova:crazyeye::loveu:znaczy juz jest tu?:multi:juz :loveu:nadjechallaaaaaaaaaaaaaaa?:multi::multi::multi:no jasne ze nadjechalla , ale nic nie napisalla , pozdrawim kochani:loveu:oooooooooooo co ja czytam , ze cioteczki sie spotkac mialy 17 go! ciocia Iljova z Martika Aisza .... a ku mnie to nic ..... a nic ......:cool1:[/FONT]

Posted

Havanka napisał(a):
Podczytuję sobie cicho wątek, ale dziś już nie wytrzymałam, kiedy zobaczyłam te kochane mordeczki, pokładające sie po podłodze i mocujące się w przeciaganiu patyka !
Szkoda tylko, ze kicia nie załapała sie do zdjęcia.
Mizianka i tulenie zamawiam dla wszystkich ! Caragh, zrobisz to?

A oni zasługują?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nooo dooobra, wymiziam i wytule od Cioteczki :loveu::loveu::loveu: