Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wątek zdechł. Ale w sumie to i moja wina, całkowicie przerzuciłam się na nasz blog. No jakoś dogomania... ehhh, szkoda nerwów. Także, jeśli ktoś zainteresowany losem Miśka - obecnie już Sheridana, to zapraszamy [B][URL="http://www.insanedevilishpets.blogspot.com/"]tutaj[/URL][/B] :) Dziękuję Wszystkim Cioteczkom, które były z nami od pierwszego dnia :loveu: :loveu::loveu:

Myślę, że jest mu dobrze i nauczył się już, że nikt go nie skrzywdzi. Choć długa droga jeszcze przed nim, to jest na tej dobrej :)

Szaleństwa Shercia:
[video=youtube_share;kQNk4ALb9eM]http://youtu.be/kQNk4ALb9eM[/video]

• 5 months later...
Posted

Długo nie mogłam zmienić tytułu, tylko dogo wie czemu :roll:

Ale w końcu się udało :) No i tytuł mówi sam za siebie :eviltong:

Potfforek
zostaje u mnie na zawsze. Choć pewnie co niektóre Ciotki to już wiedziały od początku ;)

Najświeższe foty Sheridana:

Niestety zostaliśmy już tylko we dwójkę, mój Skarb najukochańszy Rex odszedł 20.11.2012 :-(:-(:-(
Zawsze Cię będę pamiętać mój Śmieszku kochany...

Posted

Ciociuniu sciskamy was sercem calym , z radoscia wilka ze cudny nisiunio zostaje
i ze smuteczkiem ..zegbnaj Reksinku
wszystkiego spokojnego kochani:bye::iloveyou::iloveyou:zdrownka wszelkiego

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']smutno, że odszedł przyjaciel Reks, ale został przy Tobie drugi przyjaciel!! trzymajcie się ciepło:)[/QUOTE]
Dokładnie, jakby nie Shercio to bym już całkiem zwariowała... I tak pusto w domu, a tak...

Rex nauczył Shercia wszystkiego i chyba stwierdził, że już może odpocząć...

Posted

Przykro mi, że Rexa już nie ma. Wiem jednak, ze takie przyjaźnie chowa się w sercu do końca. Rex był częścią Twego życia i był szczęśliwy. To jest bardzo ważne. Cieszę się, ze Sheridan jest z Tobą. Wprawdzie nie zajmie on miejsca Rexa, ale choć trochę wypełni pustkę po nim.
Serdecznie pozdrawiam !

Posted

[quote name='Caragh']Dokładnie, jakby nie Shercio to bym już całkiem zwariowała... I tak pusto w domu, a tak...

Rex nauczył Shercia wszystkiego i chyba stwierdził, że już może odpocząć...[/QUOTE]

jeśli wierzyć, że zawsze coś dzieje się po coś, to już teraz wiem, dlaczego znalazłaś Misia - Shercia......
Rex nie był smutny, że musi Cie opuścić, wiedział, że zostawia Cię w dobrych łapach przyjaciela...

Posted

[quote name='mari23']jeśli wierzyć, że zawsze coś dzieje się po coś, to już teraz wiem, dlaczego znalazłaś Misia - Shercia......
Rex nie był smutny, że musi Cie opuścić, wiedział, że zostawia Cię w dobrych łapach przyjaciela...
Nie wiem, czy wierzyć w to czy nie. Ale to piękna myśl i tego się trzymam. Mój Nochal :D

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...