Abrakadabra Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Caragh napisał(a):Wariatkowo normalnie :stupid: Misiek prawie zżarł kota. Misiek wysłany na miejsce - a Rex na to miejsce idzie z miną pobitego psa i pytaniem 'a co ja zrobiłem'. Iljova podrapana :evil_lol::evil_lol: ( przez Miśka się rozumie :evil_lol: ) Caragh, Twoj opis tchnie dramatyzmem, ale wierze, ze sytuacje udalo sie opanowac? Quote
Caragh Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Abrakadabra napisał(a):Caragh, Twoj opis tchnie dramatyzmem, ale wierze, ze sytuacje udalo sie opanowac? :laugh2_2: Jakim tam dramatyzmem, suche fakty :D Wszyscy żyją i mają się dobrze :) Quote
Nadziejka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Ewcia spotkanie kolejne już w maju :) Ciocia Iljova obiecała nadjechać i złożyć wizytę tym razem w Sosnowcu ;) A Misiaczkowi i Reksiowi przesyłamy buziaki :* :roll:;)iojjjjjjj ciotka....ty mi nie lobiecuj , ze w maju ..... bo Ty- sobie wszendzie dojedziesz , swoim polonezem , lub porszakiem , a ja ..... to musze zaraz wyruszyc , aby dotrzec ......... Ciocie Caragh pozdrawiamy , zdjecia ciagle ogladamy:loveu::loveu::loveu: Quote
DONnka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Zaglądam do przystojniaka Miśka :loveu: Caragh, czy Iljova przekazała Tobie i Twojemu zwierzyńcowi uściski ode mnie ??? W sobotę miałam przyjemność Ją poznać i przekazać jak wyżej :):):) Szkoda, że Ciebie nie było ... Quote
Caragh Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 [quote name='DONnka']Zaglądam do przystojniaka Miśka :loveu: Caragh, czy Iljova przekazała Tobie i Twojemu zwierzyńcowi uściski ode mnie ??? W sobotę miałam przyjemność Ją poznać i przekazać jak wyżej :):):) Szkoda, że Ciebie nie było ... Oczywiście, że przekazała :))) Dziękujemy pięknie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 To ja się przywitam z cioteczkami i zwierzyńcem ;) Quote
Nadziejka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Witamy cudne zwierzunkowo i cioteczki we wtoreczki:multi: Quote
Iljova Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa, stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości. a spedzone wspólnie z rodziną godziny najwazniejszym prezentem. Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna Piękne są święta i każdy z nas je ma. Jedni w oddali inni przy jednym stole Nieważne kto, gdzie, lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie. Wesołych Świąt. Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim cioteczkom z wątku Misia przesyłam życzenia z serca płynące. Spokojnych, Wesołych i Cudowych Świąt cioteczki kochane:loveu: Dla zwierzyńca moc buziaków w mokre noski :* Quote
Igiełka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Pierwszej gwiazdki na niebie, karpia ze złotymi łuskami. Chwil wypełnionych kolędą radością i wspomieniami. Wesołych Świąt dla Was Wszystkich :x-mas::tree1: Quote
mari23 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 I ja także z całego serca życzę Wam wszystkim Świąt przepełnionych dobrem i radością !!!:loveu: Niech to ogromne dobro, którym każdego dnia obdarzacie najbardziej skrzywdzonych i bezbronnych powróci do Was tysiąckrotnie !!! :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: no i uważnie słuchajcie, co Wasze psiaki w Wigilię ludzkim głosem powiedzą ;-) Quote
DONnka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 ŚWIĄT PEŁNYCH CIEPŁA I MAGII, W CZASIE KTÓRYCH WSZYSTKIE ŻYCZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Zdrowych , Radosnych , Rodzinnych pro zwierzęcych Świąt Bożego Narodzenia , wielu prezentów pod choinka i sutego jadła życzy tyska ekipa kocio - psio , swinkowo - królicza :x-mas::tree1: Quote
Mysza2 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Zdrowych spokojnych i wesołych Świąt cioteczki Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Jak Misio i Reksio znosza wystrzały , u mnie już dzieciarnia ma ubaw a moje psy szczególnie Pedro dramat :( Quote
Caragh Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Justa&Zwierzaki napisał(a):Jak Misio i Reksio znosza wystrzały , u mnie już dzieciarnia ma ubaw a moje psy szczególnie Pedro dramat :( Rexowi to spływa na szczęście. Misiek - nie mam pojęcia, u nas jeszcze nie strzelają :) DONnka napisał(a):Co nowego u Miśka ??? Nowego w sumie nic :) Psoci i broi jak zawsze :D Quote
Iljova Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Misiek Ty łobuzie , ciekawe czy Ty się kiedyś uspokoisz .... pewnie nie :evil_lol: :loveu: Tu możecie zobaczyć mój kalendarz na 2012 rok https://picasaweb.google.com/lh/photo/dgD50oZppi2b6A2F_Mqz2aDTjFT5f2w3K_M8AiSAAE8?feat=directlink Quote
Caragh Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='Iljova']Misiek Ty łobuzie , ciekawe czy Ty się kiedyś uspokoisz .... pewnie nie :evil_lol: :loveu: Tu możecie zobaczyć mój kalendarz na 2012 rok https://picasaweb.google.com/lh/photo/dgD50oZppi2b6A2F_Mqz2aDTjFT5f2w3K_M8AiSAAE8?feat=directlink Kwiecień - Dinuś Maj - Rex Czerwiec - Misiek Grudzień - moja kocia paskuda - Kitek vel Rian Bardzo fajny kalendarz :) :) :) Quote
Igiełka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Caragh napisał(a): Bardzo fajny kalendarz :) :) oo super ten kalendarz:) to teraz Ciotka Iljova powiesi sobie w miejscu honorowym na ścianie i będzie w psiaki wpatrywać się :) Quote
Caragh Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Misiek... Misiek to nawet nie udaje niewiniątka. To :diabloti: w czystej postaci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj po powrocie: Wchodzę sobie, Miś jak zawsze, zero skruchy, no jakby najnormalniejsze w świecie było, to co narobił :evil_lol: Misiek pożarł CAŁY chleb. Wyciągnął z worka i zżarł :angryy: Na dodatek popchał to saszetką gorącej czekolady :angryy::angryy::angryy: Misiek wytarmosił z kuchni chleb, to i Rex skorzystał (psy mają tam kategoryczny zakaz wchodzenia, ale co to Miśka obchodzi :diabloti: - sama sobie winna, nie zastawiłam wejścia, zapomniałam :p ). Na spacerze kucali po milion razy :roll::roll: Byłam akurat z kotem u wetki, pytam się, co się może dziać - ona, że duże psy, nie powinno nic, ewentualnie biegunka. Ale tylko ich pocisło, biegunki nie było. Poza tym ja i tak zestresowana. Powoli to czuje się jak w amerykańskim filmie :roll: Wczoraj do pracy wlazł facet w kominiarce z bronią i zażądał pieniędzy... Ostatecznie wylazł z 40zł. Znowu policja... znowu cyrk :roll:A złapać i tak nie złapią :roll: Wtedy, co mnie okradli, po telefonie można ich było jeszcze jakoś dorwać, ale po co policjant ma dupę ruszać, skoro można posiedzieć w ciepłej komendzie :angryy::angryy: Quote
DONnka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Caragh, spójrz na to z tej strony: dobrze, że nie zeżarł tego chleba razem z workiem, bo wtedy byłoby dużo gorzej :shake: Musisz koniecznie zamykać tą kuchnię !!! Jak już przestaniesz się gniewać na Miśka, to wymiziaj Go ode mnie :loveu: Quote
Caragh Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='DONnka']Caragh, spójrz na to z tej strony: dobrze, że nie zeżarł tego chleba razem z workiem, bo wtedy byłoby dużo gorzej :shake: Musisz koniecznie zamykać tą kuchnię !!! Jak już przestaniesz się gniewać na Miśka, to wymiziaj Go ode mnie :loveu: Tiaaa, do tej pory nie wiem jak on to zrobił. Bo chleb był zapakowany oryginalnie w worek i zamknięty. Worek jest w całości, nie wiem, jak mu się to udało :roll: Ha! Jeszcze Paskude miziać mam :diabloti: Teraz sobie leży na wyrku i obserwuje mnie. Poza tym woda nam nie leci z kranu :angryy::angryy::angryy: Mam nadzieję, że zapasy wystarczą na noc... Przy Miśku nigdy nic nie wiadomo, on uwielbia rozlewać wodę :roll: Quote
Igiełka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Caragh napisał(a):Tiaaa, do tej pory nie wiem jak on to zrobił. Bo chleb był zapakowany oryginalnie w worek i zamknięty. Worek jest w całości, nie wiem, jak mu się to udało :roll: Ha! Jeszcze Paskude miziać mam :diabloti: Teraz sobie leży na wyrku i obserwuje mnie. sprytna bestyja dobrze że nic poważnego nie stało się a chciałam żebyś Miśka od nas ucałowała- pełni rolę teraz osobistego niewinnego obserwatora i zastanawia się czemu patrzysz spod byka ;) Quote
Recommended Posts