Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Havanka napisał(a):
Misiaczek cudo !!! Myślę, że zwierzęta pomagają nam przeżyć trudne chwile w życiu. Mam nadzieję, że Tobie Caragh również złagodzą i ukoją choć trochę ból, jaki przeżywasz. Trzymaj się i pamiętaj, że masz mnóstwo przyjaciół !

Havanka , bardzo ładnie to ujęłaś ... Caragh - buziaki dla Ciebie i Misia!

Posted

Marycha35 napisał(a):
109kg serdeczności dla Cargah i Jej stadka:)

A co to mam być skąd wzięłaś te 109kg ;-)czemu akurat tyle ?
Noc obdarza Cię dziwnymi pomysłami ;-)

Posted

Marycha35 napisał(a):
He, he, Ilusiu, a czemu nie 109kg??? Kto powiedział, że zawsze musi być na okrągło? Buziale i już!!!:)

A mnie tak samo zastanowiło, czemu akurat 109 :D Ale nie żebym protestowała, 109kg bierzemy oczywiście :D i dziękujemy :)

Posted

Jakoś sobie radzimy, marnie, ale leci...

Misiak wczoraj pierwszy raz biegał bez linki na polance. Ludzia się pięknie pilnuje. Jak trochę za daleko pobiegnie wystarczy zagwizdać i Misiek wlatuje NA człowieka ;) I muszę przyznać, że posłuszniejszy niż mój, wiecznie udający głuchego, potworek :diabloti: :diabloti:
Aha! No i podpatrzał u Rexa do czego służą patyczki! Jak to owczarek - aportowanie ma we krwi ;) Tylko z oddawaniem patyczka ma lekkie problemy :D Ale ogólnie się wybawiliśmy wczoraj :)

Posted

Miło się czyta opowieści z życia Misia. Myśle, że psiaczki uczą sie od siebie nawzajem różnych rzeczy. Misio, czuje sie pełnoprawnym członkiem rodziny. Jest posłuszny i wraca na każde zawołanie - tzn. że jest bardzo do Ciebie przywiazany. Dokąd miałby pójść? Jesteś teraz całym jego życiem. Potrafi to docenić.
Przesyłam wszystkim buziaczki - trzymajcie sie !!!

Posted

Havanka napisał(a):
Miło się czyta opowieści z życia Misia. Myśle, że psiaczki uczą sie od siebie nawzajem różnych rzeczy. Misio, czuje sie pełnoprawnym członkiem rodziny. Jest posłuszny i wraca na każde zawołanie - tzn. że jest bardzo do Ciebie przywiazany. Dokąd miałby pójść? Jesteś teraz całym jego życiem. Potrafi to docenić.
Przesyłam wszystkim buziaczki - trzymajcie sie !!!

:oops::oops::oops:

Zaraz coś Misiowego wstawię, co by Ciocie oczka mogły napaść przystojniakiem :D

edit: Proszę bardzo: dwa psy i patyczek :razz:
http://www.youtube.com/watch?v=ktF2RUWoCjw

Misiek się nauczył Rexa tyłkiem spychać, jak mu przeszkadza :roll: Na końcu to widać

edit 2: jeszcze jeden filmik Misiaczka - taki jestem słodki :D

http://www.youtube.com/watch?v=ocMYn9vrsDA

Posted

:bye::thumbs::painting::painting: was odwiedzamy i przytulamyyy , nadziejkowo serduszkowo ciociu , a gdzie bedzie lepiej duzemu :multi:nizli u ciebie?:loveu: