Marycha35 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Mocno Was ściskam i no problemo jeśli coś umknęło:) Najważniejszy punkt programu jest do schrupania:) I nosek i futerko i łapki, no chłopak jest przecudny:):):):) Jak dobrze, że jest u Ciebie:) Quote
DONnka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Caragh, ja nie wierzę, że Ty Go oddasz :eviltong: Ze sposobu, w jaki o Nim piszesz, fotografujesz... wynika dla mnie jeden wniosek: Ty już kochasz tego psiaka !!! Ja wiem, że rozsądek tak Ci nakazuje i pewnie będziesz chciała Go ogłaszać, ale każdy potencjalny dom będzie nie taki jak sobie dla Niego wymarzyłaś Quote
Marycha35 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Oby, oby!!!!:) Ludkowie apel z Dogo: Pilne potrzebny lek o nazwie Polimyksyma b w tabletkach lub zastrzyki jest to jedyny lek ktory moze pomoc psiakowi inaczej zostanie uspiony:( Quote
Nadziejka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 :loveu::loveu:Witam sie u cudnosciiiiiiiii psiaczka:multi:ciociu Caragh pozdrawiam , my sie znamy przeciez , u Justyni Zwierzaczki :multi:zesmy sie kiedys poznaly, pozdrawiam was goraco i widze , ze niuniek ma najlepsiejsza opieke i milosc :iloveyou::iloveyou:i juz jego nie oddasz chyba nikomu:loveu: Quote
Caragh Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='Marycha35']Psuja jest śliczny:):):) I futerko też;) I w ogóle cały :D Cieszymy się, że się Cioteczka tak w Misiu zakochała :loveu::loveu::loveu: [quote name='Iljova']Oj Misiek musiałeś zniszczyć ten prezencik ? Łobuzie uspokój się. Zdjęcia cudowne wszystkie ! :-) Tiaaa, poznał co to za frajda, nie :D [quote name='DONnka']Caragh, ja nie wierzę, że Ty Go oddasz :eviltong: Ze sposobu, w jaki o Nim piszesz, fotografujesz... wynika dla mnie jeden wniosek: Ty już kochasz tego psiaka !!! Ja wiem, że rozsądek tak Ci nakazuje i pewnie będziesz chciała Go ogłaszać, ale każdy potencjalny dom będzie nie taki jak sobie dla Niego wymarzyłaś DONnko... cichaj z takimi tekstami :oops: bo faktycznie tak będzie. No zakochana od pierwszej sekundy... Ale dopóki kota chce zjeść... [quote name='Marycha35']Oby, oby!!!!:) Ludkowie apel z Dogo: Pilne potrzebny lek o nazwie Polimyksyma b w tabletkach lub zastrzyki jest to jedyny lek ktory moze pomoc psiakowi inaczej zostanie uspiony:( Apel bardzo ważny!! Może ktoś? Gdzieś?? Życie psiaka od tego zależy!! Mateo trzymaj się kochany!! [quote name='Justyna Lipicka']On jest boski!! Tiaa :D Boski niszczyciel :p No cudny jest bez dwóch zdań :roll: [quote name='ewa gonzales']:loveu::loveu:Witam sie u cudnosciiiiiiiii psiaczka:multi:ciociu Caragh pozdrawiam , my sie znamy przeciez , u Justyni Zwierzaczki :multi:zesmy sie kiedys poznaly, pozdrawiam was goraco i widze , ze niuniek ma najlepsiejsza opieke i milosc :iloveyou::iloveyou:i juz jego nie oddasz chyba nikomu:loveu: Witamy Ewuniu u Misiaka :) No pewnie, że się znamy :D I wiem, że Cioteczka niedaleko mieszka :D Misio chętnie pozna na żywo :D Quote
Mysza2 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Odwiedzamy pięknego niszczyciela:):) Caragh, Twoje fotki to rewelacja:) Quote
nika28 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Odwiedzam Misia, i widzę, że już chyba się zadomowił na dobre ;) Quote
Iljova Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cześć łobuzerski Misiaku :) tylko nie zniszcz wszystkich zabawek bo Rexek nie będzie miał czym się bawić, a przecież on to bardzo lubi Quote
Caragh Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Mysza2 napisał(a):Odwiedzamy pięknego niszczyciela:):) Caragh, Twoje fotki to rewelacja:) :oops: :oops: :oops: Model cudowny, to i foty niczego sobie nika28 napisał(a):Odwiedzam Misia, i widzę, że już chyba się zadomowił na dobre ;) No następna :diabloti: Iljova napisał(a):Cześć łobuzerski Misiaku :) tylko nie zniszcz wszystkich zabawek bo Rexek nie będzie miał czym się bawić, a przecież on to bardzo lubi No już mu powiedziałam, że ma se kupić zabawkę, a nie czyjeś niszczyć. Ale tylko na mnie spojrzał jak na wariatkę :roll: Quote
wieso Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 nie bylo nas przez paare dni......piekne zdjecia.....a Miskowy nosio to marzenie taki sliczny wilgotny.....ach jak mu dobrze .....pozdrawiamy cieplutko :) Quote
Martika&Aischa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Piękne zdjęcia :) Uroczy Misiu :) Quote
Abrakadabra Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Caragh']Misiowy właczył dzisiaj tryb niszczyciela :roll: No wszystko mordował, co mu w łapki wpadło. Na wcześniejszym zdjęciu, gdzie są obie Bestie leży taki czerwony prezencik... Tiaaa... już go nie ma :D Boshhee :) też czasami zastaję w domu takie widoki . Ale minka, którą przezentuje Misiak na zdjęciach poniżej powinna zrekompensować Ci wszystkie straty :) Quote
DONnka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No i co zrobić z taką mordą :roll: Nic tylko całować i wybaczać wszystko :loveu::loveu::loveu: Quote
Igiełka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Witajcie Cioteczki :loveu: Iljova dzięki za namiary na wątek :sweetCyb: Caragh miło Cię poznać masz wielkie serce :loveu: No stało się przeglądam fotki- wytężyłam wzrok i napatrzeć się nie mogę na psich przystojniaków :lol:- to już wiem, wydało się czemu tutaj tyle Ciotek zagląda :eviltong: Zarówno Rex jak także Misiu są wyjątkowi- i te mądre spojrzenie :lol: Wirtualnie przesyłam mnóstwo dobrych myśli Quote
Marinka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Przystojniak z tego Miśka :) Witam :) Iljova poczytam jutro :) Dzięki za info:) Quote
Caragh Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='wieso']nie bylo nas przez paare dni......piekne zdjecia.....a Miskowy nosio to marzenie taki sliczny wilgotny.....ach jak mu dobrze .....pozdrawiamy cieplutko :) Mokry nosek, a jakże :D I Misiek pozdrawia cieplutko :) [quote name='Martika@Aischa']Piękne zdjęcia :) Uroczy Misiu :) Taka urocza bestia w psiej skórce :diabloti: [quote name='Abrakadabra']Boshhee :) też czasami zastaję w domu takie widoki . Ale minka, którą przezentuje Misiak na zdjęciach poniżej powinna zrekompensować Ci wszystkie straty :) [quote name='Iljova']No ładne rzeczy ... oj Misiek ... [quote name='DONnka'] No i co zrobić z taką mordą :roll: Nic tylko całować i wybaczać wszystko :loveu::loveu::loveu: A no właśnie. Cioteczki, Misiek wskoczył dziś na stół, żeby zjesc mojego kurczaka, gdy byłam w kuchni na dosłownie chwilke :o Noszzzzz, on ma szczęście, że jest taki słodki :evil_lol::evil_lol: [quote name='Igiełka']Witajcie Cioteczki :loveu: Iljova dzięki za namiary na wątek :sweetCyb: Caragh miło Cię poznać masz wielkie serce :loveu: No stało się przeglądam fotki- wytężyłam wzrok i napatrzeć się nie mogę na psich przystojniaków :lol:- to już wiem, wydało się czemu tutaj tyle Ciotek zagląda :eviltong: Zarówno Rex jak także Misiu są wyjątkowi- i te mądre spojrzenie :lol: Wirtualnie przesyłam mnóstwo dobrych myśli Bardzo się cieszę, że Misio i Rex się tak podobają :multi: Witamy u Misiastego, Igiełko [quote name='Marinka']Przystojniak z tego Miśka :) Witam :) Iljova poczytam jutro :) Dzięki za info:) Witaj, Marinko :) Zapraszamy :D Quote
Iljova Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No tego już za wiele Ty psi niedźwiadku jak mogłeś ... Ty zbóju zżerac kurczaka Ci się zachciało ? Nieładnie Miśkowaty Quote
Caragh Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='Diana S']Słodziaszek z niego :p Diana S, Misio się wita :) [quote name='Iljova']No tego już za wiele Ty psi niedźwiadku jak mogłeś ... Ty zbóju zżerac kurczaka Ci się zachciało ? Nieładnie Miśkowaty No tak perfidnie wskoczył na stół i zadowolony się rozprawiał z kurczakiem :roll: I jeszcze parę fotek na dobranoc. Misiek się wiercił i wiercił... Ale nie dałam za wygraną i w końcu się udało :D Quote
Havanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Śpi jak maluszek, tylko smoczka mu brak !!! On jest przesłodki !!! Quote
Iljova Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 No tak , ale jakby dostał tego smoczka to pewnie szybko byłby z niego strzęp ;-) Quote
Havanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Iljova napisał(a):No tak , ale jakby dostał tego smoczka to pewnie szybko byłby z niego strzęp ;-) Może w takich chwilach , jak ta, kiedy jest już w krainie snów, nie miałby już ochoty na takie figle:evil_lol: Quote
Iljova Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 A kto go tam wie .... co ten slodki łobuz wymyśli :-) A spojrzenie niewiniątka to typowe u owczarków niem. ;-) przynajmniej te które ja poznałam do tej pory :-) Quote
Recommended Posts