Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mocno Was ściskam i no problemo jeśli coś umknęło:) Najważniejszy punkt programu jest do schrupania:) I nosek i futerko i łapki, no chłopak jest przecudny:):):):) Jak dobrze, że jest u Ciebie:)

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Caragh, ja nie wierzę, że Ty Go oddasz :eviltong:
Ze sposobu, w jaki o Nim piszesz, fotografujesz... wynika dla mnie jeden wniosek:
Ty już kochasz tego psiaka !!!
Ja wiem, że rozsądek tak Ci nakazuje i pewnie będziesz chciała Go ogłaszać, ale każdy potencjalny dom będzie nie taki jak sobie dla Niego wymarzyłaś

Posted

:loveu::loveu:Witam sie u cudnosciiiiiiiii psiaczka:multi:ciociu Caragh pozdrawiam , my sie znamy przeciez , u Justyni Zwierzaczki :multi:zesmy sie kiedys poznaly, pozdrawiam was goraco i widze , ze niuniek ma najlepsiejsza opieke i milosc :iloveyou::iloveyou:i juz jego nie oddasz chyba nikomu:loveu:

Posted

[quote name='Marycha35']Psuja jest śliczny:):):) I futerko też;)
I w ogóle cały :D Cieszymy się, że się Cioteczka tak w Misiu zakochała :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Iljova']Oj Misiek musiałeś zniszczyć ten prezencik ? Łobuzie uspokój się.
Zdjęcia cudowne wszystkie ! :-)

Tiaaa, poznał co to za frajda, nie :D

[quote name='DONnka']Caragh, ja nie wierzę, że Ty Go oddasz :eviltong:
Ze sposobu, w jaki o Nim piszesz, fotografujesz... wynika dla mnie jeden wniosek:
Ty już kochasz tego psiaka !!!
Ja wiem, że rozsądek tak Ci nakazuje i pewnie będziesz chciała Go ogłaszać, ale każdy potencjalny dom będzie nie taki jak sobie dla Niego wymarzyłaś
DONnko... cichaj z takimi tekstami :oops: bo faktycznie tak będzie. No zakochana od pierwszej sekundy... Ale dopóki kota chce zjeść...
[quote name='Marycha35']Oby, oby!!!!:)

Ludkowie apel z Dogo:
Pilne potrzebny lek o nazwie Polimyksyma b w tabletkach lub zastrzyki jest to jedyny lek ktory moze pomoc psiakowi inaczej zostanie uspiony:(
Apel bardzo ważny!! Może ktoś? Gdzieś?? Życie psiaka od tego zależy!!
Mateo trzymaj się kochany!!

[quote name='Justyna Lipicka']On jest boski!!
Tiaa :D Boski niszczyciel :p No cudny jest bez dwóch zdań :roll:
[quote name='ewa gonzales']:loveu::loveu:Witam sie u cudnosciiiiiiiii psiaczka:multi:ciociu Caragh pozdrawiam , my sie znamy przeciez , u Justyni Zwierzaczki :multi:zesmy sie kiedys poznaly, pozdrawiam was goraco i widze , ze niuniek ma najlepsiejsza opieke i milosc :iloveyou::iloveyou:i juz jego nie oddasz chyba nikomu:loveu:
Witamy Ewuniu u Misiaka :) No pewnie, że się znamy :D I wiem, że Cioteczka niedaleko mieszka :D Misio chętnie pozna na żywo :D

Posted

Mysza2 napisał(a):
Odwiedzamy pięknego niszczyciela:):)
Caragh, Twoje fotki to rewelacja:)

:oops: :oops: :oops: Model cudowny, to i foty niczego sobie
nika28 napisał(a):
Odwiedzam Misia, i widzę, że już chyba się zadomowił na dobre ;)

No następna :diabloti:
Iljova napisał(a):
Cześć łobuzerski Misiaku :)
tylko nie zniszcz wszystkich zabawek bo Rexek nie będzie miał czym się bawić, a przecież on to bardzo lubi

No już mu powiedziałam, że ma se kupić zabawkę, a nie czyjeś niszczyć. Ale tylko na mnie spojrzał jak na wariatkę :roll:

Posted

nie bylo nas przez paare dni......piekne zdjecia.....a Miskowy nosio to marzenie taki sliczny wilgotny.....ach jak mu dobrze .....pozdrawiamy cieplutko :)

Posted

[quote name='Caragh']Misiowy właczył dzisiaj tryb niszczyciela :roll: No wszystko mordował, co mu w łapki wpadło. Na wcześniejszym zdjęciu, gdzie są obie Bestie leży taki czerwony prezencik... Tiaaa... już go nie ma :D

Boshhee :) też czasami zastaję w domu takie widoki .

Ale minka, którą przezentuje Misiak na zdjęciach poniżej powinna zrekompensować Ci wszystkie straty :)

Posted

Witajcie Cioteczki :loveu:

Iljova dzięki za namiary na wątek :sweetCyb: Caragh miło Cię poznać masz wielkie serce :loveu: No stało się przeglądam fotki- wytężyłam wzrok i napatrzeć się nie mogę na psich przystojniaków :lol:- to już wiem, wydało się czemu tutaj tyle Ciotek zagląda :eviltong:
Zarówno Rex jak także Misiu są wyjątkowi- i te mądre spojrzenie :lol:
Wirtualnie przesyłam mnóstwo dobrych myśli

Posted

[quote name='wieso']nie bylo nas przez paare dni......piekne zdjecia.....a Miskowy nosio to marzenie taki sliczny wilgotny.....ach jak mu dobrze .....pozdrawiamy cieplutko :)
Mokry nosek, a jakże :D
I Misiek pozdrawia cieplutko :)
[quote name='Martika@Aischa']Piękne zdjęcia :) Uroczy Misiu :)
Taka urocza bestia w psiej skórce :diabloti:

[quote name='Abrakadabra']Boshhee :) też czasami zastaję w domu takie widoki .
Ale minka, którą przezentuje Misiak na zdjęciach poniżej powinna zrekompensować Ci wszystkie straty :)

[quote name='Iljova']No ładne rzeczy ... oj Misiek ...

[quote name='DONnka']
No i co zrobić z taką mordą :roll:
Nic tylko całować i wybaczać wszystko :loveu::loveu::loveu:
A no właśnie. Cioteczki, Misiek wskoczył dziś na stół, żeby zjesc mojego kurczaka, gdy byłam w kuchni na dosłownie chwilke :o Noszzzzz, on ma szczęście, że jest taki słodki :evil_lol::evil_lol:
[quote name='Igiełka']Witajcie Cioteczki :loveu:

Iljova dzięki za namiary na wątek :sweetCyb: Caragh miło Cię poznać masz wielkie serce :loveu: No stało się przeglądam fotki- wytężyłam wzrok i napatrzeć się nie mogę na psich przystojniaków :lol:- to już wiem, wydało się czemu tutaj tyle Ciotek zagląda :eviltong:
Zarówno Rex jak także Misiu są wyjątkowi- i te mądre spojrzenie :lol:
Wirtualnie przesyłam mnóstwo dobrych myśli
Bardzo się cieszę, że Misio i Rex się tak podobają :multi: Witamy u Misiastego, Igiełko
[quote name='Marinka']Przystojniak z tego Miśka :)

Witam :) Iljova poczytam jutro :)
Dzięki za info:)
Witaj, Marinko :)
Zapraszamy :D

Posted

[quote name='Diana S']Słodziaszek z niego :p
Diana S, Misio się wita :)
[quote name='Iljova']No tego już za wiele Ty psi niedźwiadku jak mogłeś ... Ty zbóju zżerac kurczaka Ci się zachciało ? Nieładnie Miśkowaty
No tak perfidnie wskoczył na stół i zadowolony się rozprawiał z kurczakiem :roll:

I jeszcze parę fotek na dobranoc. Misiek się wiercił i wiercił...

Ale nie dałam za wygraną i w końcu się udało :D

Posted

Iljova napisał(a):
No tak , ale jakby dostał tego smoczka to pewnie szybko byłby z niego strzęp ;-)

Może w takich chwilach , jak ta, kiedy jest już w krainie snów, nie miałby już ochoty na takie figle:evil_lol: