wieso Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 miło Cię widzieć ! pamietasz mydełko, które przysłałaś dla Łatka? Jemu nie pomagało - bierze już serię zastrzyków odczulających, ale to mydełko pomaga Brunie - przygarniętej niedawno młodziutkiej suni w typie posokowca -ma problemy skórne tak więc Łatuś, Bruna i ja - dziękujemy raz jeszcze !!!!!!![/QUOTE] witaj Mari, o ciesze sie ze chociaz jednemu pieskowi pomoglo, biedny Latek :( przykro mi....... mam jeszcze jedno mydlko chetnie wysle gdybys takowe jeszcze potrzeowala, no zapomnialam o lisciach na napar ale mielismy duze problemy zdrowotne.....pozdrawiamy..... Quote
Caragh Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='Havanka']Zdjęcia w łóżku - cudowne !!!! Pewnie po raz pierwszy w swoim życiu, Misio tam się znalazł !!! Mój (też Misio), zawsze rano pakuje mi sie do łóżka, ale tylko na mizianka. Kiedy ręka mi już cierpnie, domaga sie ich nachalnie i opuszcza łóżko:evil_lol:. Caragh, ponieważ osobiście zrobić tego nie mogę, to chociaż wirtualnie uściskam Cie !!! :oops: ale jakie łóżko? :D Ja siedzie na krześle, a Misiek się pysiem wtula, ale stoi normalnie na podłodze. Ale na kanapę to mi się pcha, fakt :D Tylko on taki brudasek jest na razie :roll: A kąpieli Maluszka ;) jakoś sobie nie wyobrażam :D No ale pożyjemy, zobaczymy :) Wiesz dolny śląsk od górnego aż tak daleko nie jest :D Z całą trójką zapraszamy :D Misiek wita Wszystkie odwiedzające go Cioteczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iljova Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 No Elu dostałaś propozycję nie do odrzucenia :-) Bywałaś dalej to do Mysłowic nic takiego ;-) Quote
DONnka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Zaglądam znowu do MisiaPysia :) Piękny jest i rzeczywiście co nowe zdjęcie to bardziej uśmiechnięty :loveu: Kiedy zamierzasz zacząć Go ogłaszać ? Quote
Havanka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Caragh napisał(a)::oops: ale jakie łóżko? :D Ja siedzie na krześle, a Misiek się pysiem wtula, ale stoi normalnie na podłodze. Ale na kanapę to mi się pcha, fakt :D Tylko on taki brudasek jest na razie :roll: A kąpieli Maluszka ;) jakoś sobie nie wyobrażam :D No ale pożyjemy, zobaczymy :) Wiesz dolny śląsk od górnego aż tak daleko nie jest :D Z całą trójką zapraszamy :D Misiek wita Wszystkie odwiedzające go Cioteczki :loveu: :loveu: :loveu: Miałam wrażenie, ze Twój Misio, wpakował się do łóżeczka;), może po kąpieli zrobi to skutecznie:diabloti: Dzięki za zaproszenie, na razie nie obiecuję, bo dopiero co byłam w odwiedzinach pod Łodzią:cool3: Iljova napisał(a):No Elu dostałaś propozycję nie do odrzucenia :-) Bywałaś dalej to do Mysłowic nic takiego ;-) Masz rację Ilonko, Gdańsk, to drugi koniec Polski, ale czego sie nie robi dla psiaków. Wierz mi, ze jeździłabym częściej, gdybym mogła... Quote
Caragh Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='DONnka']Zaglądam znowu do MisiaPysia :) Piękny jest i rzeczywiście co nowe zdjęcie to bardziej uśmiechnięty :loveu: Kiedy zamierzasz zacząć Go ogłaszać ? Mysle, że im szybciej tym lepiej ? Żeby się za bardzo do mnie nie przywiązał... Tylko te gruczoły by dobrze było najpierw wyleczyć. Dziś byliśmy u weta. Gruczoły znowu pełne... Dostał antybiotyk i w sobote idziemy do kontroli. Zapłaciliśmy 51zł :roll: Co to zachowania moich dwóch bestyjek. To łazikują już od godzinki :roll: Zmęczeni, jęzorki do ziemi, no ale spokoju nie ma. Rex Miśka zdominować chce, ale Misiek się nie daje. Jest przy tym bardzo cierpliwy. Biegają sobie tak w kółko, a jak trochę za blisko, to Misiek straszy zębami. Ale nic poważniejszego się nie dzieje. Misiek znowu tylko wonia Rexa, ale nic więcej... No i klapa, sobie nie potrafią poustalać między sobą :D Już się chyba sami tym znudzili :laugh2_2: A najśmieszniejszy Rex - Misiek zawarczy, to Rex do mnie na skargę przyłazi :laugh2_2: Pomiauczy trochę i znowu do Miśka :laugh2_2: O tak kombinują (znowu komórką, więc za jakość przepraszam :oops: ) [SIZE="3"]http://www.youtube.com/watch?v=P7V4ADKZKvk Quote
Iljova Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Havanka napisał(a):Masz rację Ilonko, Gdańsk, to drugi koniec Polski, ale czego sie nie robi dla psiaków. Wierz mi, ze jeździłabym częściej, gdybym mogła... to tak jak ja Elu :-) Fajny filmik z dwoma szaleńcami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wieso Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 mowimy dobry wieczor i dziekujemy za filmik.....oba sliczne...... Quote
Caragh Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Misiaczek poznaje, co to zabawka - podpatrzał u Rexa :D A tutaj na pierwszym planie oczywiście Rexowa doopka i ogon :megagrin: Quote
Caragh Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Cieszę się, że się podobają :) Życzymy wszystkim dobrej nocki :) Quote
Mysza2 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 śliczni obaj panowie:) Zwłaszcza ogon rezydenta:):) Quote
anett Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Melduję się u przystojniaka na zaproszenie DONnki:lol: Misiek cudny:loveu: Quote
Caragh Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Anett, witamy serdecznie u Misia :) Misiaczek mnie coraz bardziej zadziwia :) Parę dni a no już się zmienił nie do poznania :D CIESZY się na spacerki! Przypinanie na smycz idzie już też sprawnie :) Ciężko go czegokolwiek nauczyć, bo totalnie olewa smakołyki :roll: nawet jak mu tak daje to nie chce, więc marzenie żeby jeszcze coś za niego zrobił :D Póki co ćwiczymy zostawanie na miejscu, bo Misiek łazi za mną krok w krok :oops: W ogóle to on chyba pomysli za niedługo że ma na imię 'nie wolno' :D Bo jak on się w coś zapatrzy i mu się czegoś zachce to nie na zmiłuj, głuchego bestia udaje :D Aha, Cioteczki, Misiek to pies nakolankowy :D wskakuje przednimi łapkami na kolana i tak go miziaj do upadłego :D Quote
Iljova Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 No to ciekawe jak to będzie dalej ;-) Fajnie owczarek niem. psem nakolankowym..... super !!! ;-) Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Caragh napisał(a):Anett, witamy serdecznie u Misia :) Misiaczek mnie coraz bardziej zadziwia :) Parę dni a no już się zmienił nie do poznania :D CIESZY się na spacerki! Przypinanie na smycz idzie już też sprawnie :) Ciężko go czegokolwiek nauczyć, bo totalnie olewa smakołyki :roll: nawet jak mu tak daje to nie chce, więc marzenie żeby jeszcze coś za niego zrobił :D Póki co ćwiczymy zostawanie na miejscu, bo Misiek łazi za mną krok w krok :oops: W ogóle to on chyba pomysli za niedługo że ma na imię 'nie wolno' :D Bo jak on się w coś zapatrzy i mu się czegoś zachce to nie na zmiłuj, głuchego bestia udaje :D Aha, Cioteczki, Misiek to pies nakolankowy :D wskakuje przednimi łapkami na kolana i tak go miziaj do upadłego :D Do Misiu to taki malutki piesio że sie mieści na kolankach :evil_lol: Quote
Havanka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Caragh napisał(a):Anett, witamy serdecznie u Misia :) Misiaczek mnie coraz bardziej zadziwia :) Parę dni a no już się zmienił nie do poznania :D CIESZY się na spacerki! Przypinanie na smycz idzie już też sprawnie :) Ciężko go czegokolwiek nauczyć, bo totalnie olewa smakołyki :roll: nawet jak mu tak daje to nie chce, więc marzenie żeby jeszcze coś za niego zrobił :D Póki co ćwiczymy zostawanie na miejscu, bo Misiek łazi za mną krok w krok :oops: W ogóle to on chyba pomysli za niedługo że ma na imię 'nie wolno' :D Bo jak on się w coś zapatrzy i mu się czegoś zachce to nie na zmiłuj, głuchego bestia udaje :D Aha, Cioteczki, Misiek to pies nakolankowy :D wskakuje przednimi łapkami na kolana i tak go miziaj do upadłego :D Misio coraz bardziej zaczyna Ci ufać. Jesteś teraz całym jego życiem ! Jeszcze trochę i znajdzie sposób, żeby sie zmieścić na kolanach w całości:evil_lol: Quote
Caragh Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 No tak, maleństwo takie... :laugh2_2: Havanka napisał(a):Misio coraz bardziej zaczyna Ci ufać. Jesteś teraz całym jego życiem ! Jeszcze trochę i znajdzie sposób, żeby sie zmieścić na kolanach w całości:evil_lol: Nawet nie mów! Ja to już w jego oczkach widziałam, że dokładnie to stara się wykombinować! :D Quote
Caragh Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Cieplutko u nas, wiec poszliśmy we trojkę na polankę :lol: Fotki było ciężko zrobić, bo Miś się ciągle pchał, no ale coś tam wyszło :D Moje Skarby :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Odpoczynek Bestii :diabloti: Ahhhh :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mari23 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Havanka']Misio coraz bardziej zaczyna Ci ufać. Jesteś teraz całym jego życiem ! Jeszcze trochę i znajdzie sposób, żeby sie zmieścić na kolanach w całości:evil_lol: ależ to naprawdę da się zrobić! nie wierzycie ? - mam na to świadka - moja Diana w poniedziałek siedziała mi na kolanach w całości! byłam u akadiany odwiedzić Dianuśke - no i wskoczyła mi na kolana ( trochę "tyłowi" pomogłam ;)) a Misiaczek przecudny po prostu !!! no i niezmiernie wdzięczny za uratowanie ! Quote
Iljova Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ale fantastyczne zdjęcia wow....super !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Nawet Rexek się załapał :loveu::loveu::loveu: Quote
Havanka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='mari23']ależ to naprawdę da się zrobić! nie wierzycie ? - mam na to świadka - moja Diana w poniedziałek siedziała mi na kolanach w całości! byłam u akadiany odwiedzić Dianuśke - no i wskoczyła mi na kolana ( trochę "tyłowi" pomogłam ;)) a Misiaczek przecudny po prostu !!! no i niezmiernie wdzięczny za uratowanie ! Marysiu, ja w to wierzę ! Jesteś z Dianą bardzo zwiazana, podobnie jak ona z Tobą, więc nie ma takich przeszkód, których by nie pokonała, by być jak najbliżej Ciebie. Podobnie jest z Misiem. Quote
anett Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Caragh napisał(a):... Moje Skarby :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ... hmmm, czy Miś jeszcze szuka domu?;) czy już niekoniecznie:lol::eviltong:? Quote
mari23 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 anett napisał(a):hmmm, czy Miś jeszcze szuka domu?;) czy już niekoniecznie:lol::eviltong:? nooooooo, ja mam nadzieję, że jednak niekoniecznie ;) takie cudo oddać???? mało, że prześliczny, to jeszcze taki kochany! ta ostatnia fotka - oczu nie mogę oderwać ! tylko całować ten pycholek uśmiechnięty!!! Quote
Recommended Posts