kamilqax95x Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Uwaga w Darłowie znaleźliśmy pięknego pieska (suczka). Jeśli pies ma właściciela (albo ktoś zna tego futrzaka bądź jego właściciela) prosimy o szybki kontakt. Ewelina Nidzgorska 723493611 - Szkoła Tańca Top Toy's Koszalin Quote
mesala Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Jeżeli to briard, ze zdjęć może wyglądać i na sznaucera, to bardzo młody. A czy już sprawdzono czy malutka ma tatuaż w pachwinie lub uchu, albo chipa? Trzymam kciuki za szybkie znalezienie się właściciela. Quote
sota36 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Jedyne co moge zrobic - pomoc - podac dalej, co uczynilam. Quote
malawaszka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 piękna! to nie jest briard, to mix sznaucera wg mnie - piękna jest! czy ma się gdzie podziać? kurcze znowu drugi koniec Polski Quote
kamilqax95x Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='malawaszka']piękna! to nie jest briard, to mix sznaucera wg mnie - piękna jest! czy ma się gdzie podziać? kurcze znowu drugi koniec Polski Przepraszam ale nie znam się za bardzi możliwe że to mix sznaucera. Na razie jest pod opieka Trenerów Szkoły Tańca Top Toy's w Koszalinie (która z reszta pomaga bezdomnym psom i udziela się w tych sprawach) Quote
dusje Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 malawaszka napisał(a):piękna! to nie jest briard, to mix sznaucera wg mnie - piękna jest! czy ma się gdzie podziać? kurcze znowu drugi koniec Polski Beret z glowy i na bacznosc za szybkie przybycie, malawaszko :lol: Jakby co,w Darlowie mamy temikotke oferujaca DT. Nie znam,nie wiem nic o tym DT, ale zawsze mozna zapytac :lol: Cudna mala :loveu: Dlugo nie zagrzeje miejsca, a najlepiej jak znajdzie sie jej wlasciciel.Moze juz jej szukaja i wyrywaja sobie wlosy z glowy? Dziewczyny z tego wojewodztwa, Wy wiecie najlepiej na jakie portale lokalne oglosic tego skarbeczka,dajcie wiec tam znac,plakaty tez maja sens.Powodzenia w odnalezieniu rodziny :multi: Quote
Recommended Posts