Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chłopaki mają się dobrze. Humory im dopisują, brykają i broją na potęgę. Teraz najbardziej rozrabia Boo - chyba się rozkręcił.... zrobiłam im kilka zdjęć, postaram się wkleić dzisiaj.

Martwi mnie jedynie że ilościowo jedzą mniej niż jadły przez pierwsze 2-3 dni po przyjściu do mnie. Pojęcia nie mam dlaczego.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wtedy przyszly z miejsca gdzie chyba nie dojadały. Normalne - rzuciły się na dobre papu. Najadly się do syta, widzą, że jest żarełko, nie głodują, to sie unormowały...
No i robali nie mamy już może.

Posted

Mam nadzieję, że jest właśnie tak jak napisałaś :) aleeee... mam wrażenie że wtedy były takie "bardziej kluseczki" a teraz są "mniej kluseczki" :( ...i pewnie teraz nikt nie wie o co mi chodzi :cool3:

Posted

eloonia napisał(a):
Mam nadzieję, że jest właśnie tak jak napisałaś :) aleeee... mam wrażenie że wtedy były takie "bardziej kluseczki" a teraz są "mniej kluseczki" :( ...i pewnie teraz nikt nie wie o co mi chodzi :cool3:

pewnie o to, że wyrastają z tłuszczyku dziecięcego i nabierają smukłości młodzieńczej :)

Posted

Wszystko wskazuje na to, że Luis i Leo mają domki :) jeżeli Supergoga :loveu: (<- uwaga, tu się "podlizuję" Pani Prezes) zgodzi się z moim wyborem oczywiście.
Wczoraj poznali swoje nowe rodzinki i fajnie do nich pasują :evil_lol:

Posted

Ja też poznałam chłopaków i... zakochałam siem w Luis`ie. Leo też przeboski, więc się nie dziwię, że domki mają zaklepane.
Tak btw to ciekawe czy Booooo ze swoim imieniem znajdzie domek??? Pomyslcie sami... przyjdą ludzie i go zawołają go głośno i wyraźnie: Booooooooo! :lol:

Posted

Marylin napisał(a):

Tak btw to ciekawe czy Booooo ze swoim imieniem znajdzie domek??? Pomyslcie sami... przyjdą ludzie i go zawołają go głośno i wyraźnie: Booooooooo! :lol:

Heh... powiem tak: jak będą wołać na Twój sposób, to tylko mi psa wystraszą... :eviltong:

Btw. tak sobie teraz myślę, że może to bliskość halloween powodowała mną kiedy wymyślałam to konkretne imię... ehhhh.... ta moja podświadomość :evil_lol:
Boo... Boo... :eek2: ....szkoda że nie ma emotki duuuchaaaaaa