Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kolejny psiak Serocki!!!! Wyszedł jak zjawa z lasu, kiedy jechaliśmy po siano dla Romka!!!! Młody szczeniakowaty duży psinka! Zatrzymaliśmy się, bo teren nie zamieszkały. Podeszłam do niego a psina chudy jak patyk, żebra na wierzchu! Nie mogłam go zostawić!!! Całe szczęście że Kuba się rozpłakał że szkoda pieska kiedy TZ chciał już odjeżdżać! Darek zaczął mi zadawać pytania co z nim dalej bo do nas go nie weźmie!? Zadzwoniłam do Megii1 bo nie znam innego lepszego miejsca żeby móc psiaka zostawić! Magda zgodziła się od razu żeby psa przywieść. Na miejscu Megii1 powiedziała że nie ma problemu żeby psinka został u niej za karmę!!! Proszę pomóżcie uskładać na miesięczną karmę dla tego psinki. Jest młody i szybko powinien znaleźć dom. Darek obiecał mi że w sobotę pojeździmy po okolicach ze zdjęciem popytamy się kogoś czy to miejscowy psiak!? Tyle że on naprawdę chudy i żebra na wierzchu! Jest poza tym cudowny i śliczny!!!i bardzo duży, większy od Romka![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Megii1 wstawi dzisiaj zdjęcia jego![/FONT]
[FONT=Times New Roman] [FONT=Arial][SIZE=2] Wielki ukłon w stronę Megii1 za zaangażowanie i tak wielką pomoc!!!!![/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zbieram tylko na karmę! Proszę WAS!:-(

ROZLICZENIA:
Wpłaty:
[/FONT][/FONT]xmartix[FONT=Arial][FONT=Times New Roman][SIZE=3] - 30 zł-dziękuje baaaardzo!!!!

BAZARKI:
http://www.dogomania.pl/threads/217214-Torebka-ciuchy-i-inne-dla-Maksa!-PIEKNE-SZTU%C4%86CE-do-6.11.2011!

Rozliczenie:
[/FONT][/FONT] Rudzia-Bianca[FONT=Arial][FONT=Times New Roman][SIZE=3]5zł[/FONT][/FONT]
anett 15zł
romenka 12zł
Lidan 50 zł

________

http://www.dogomania.pl/threads/217497-PI%C4%98KNE-FIRMOWE-TOREBKI!-DESIGUAL-i-HILFIGER!-DO-13.11!

Rozliczenie:

[/FONT][/FONT]monika083-[FONT=Arial][FONT=Times New Roman][SIZE=3] 200 zł
[/FONT][/FONT]PelasiaLala 50 zł

Ulafeta-50 zł

- 60
-20
-30-
-149
-54-allegro

WYDATKI:

[SIZE=2]60 zł-weterynarz
60- szczepienie
20 - odrobaczenie
30 - fiprex XL
149 - Eukanuba dla psów aktywnych
____________________________________________________________________________________________
=319 zł

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

edek napisał(a):
Ale tutaj cisza :(

Kurcze bo brakuje mi czasu żeby szukać pomocy!!! Dzisiaj będą fotki Maxia które Magda mi wysłała na pocztę. Muszę ruszyć z wątkiem póki TZ się jeszcze nie oburzył!!!!