Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, chciałabym poinformować, że jestem szczęsliwą nową właścicielką Thety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie znalazłam swoje cudo i jest teraz ze mną w nowym domku!!!!! Dziękuję bardzo Dadze za pomoc, za to, że teraz mogę się cieszyć patrząc na tą przepiekną mordkę:D Jestem taka happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maleńka ma się dobrze, musi nabrać na wadze, więc wczoraj przyjachał kurier z karmą;)Bawi się z moim psem, z kotką również. Była wczoraj na pierwszym spacerku:) A teraz śpi i chrapie;) Spełniło się moje marzenie!!!! I to w nadmiarze!!!! Teraz mam szczęśliwą i kochającą rodzinkę (Chester, Theta i Mumu) ;) Opłacało się przejechać ponad 400km!!!!!

Posted

Szczesliwe zakonczenie:loveu: :loveu: :loveu:

te kilometry, ktore przejechaliscie w 2 strony wyjely Wam jeden dzien z zyciorysu:evil_lol: ale chyba warto bylo, skoro taka radosc jest:multi:

Posted

Nie czytałam całego wątku i nie wiem czy była mowa o dalmatyńczykach z rzeszowskiego Kundelka. Jest piesek i suczka. Mają po około 3,5-4 misiąca i prawdziwe z nich "kluski". Szczerze polecam. Oto link do schroniska:
http://www.rsoz.superhost.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=37&page=view&catid=13&PageNo=1&key=5&hit=1

http://www.rsoz.superhost.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=37&page=view&catid=13&PageNo=1&key=6&hit=1

Szczeniaki naprawdę są prześliczne. Na allegro też wystawiono je na aukcję. Naprawdę polecam, zwłaszcza, że to młode pieski i można je wychować.

Posted

I to się nazywa HAPPY END!!!!!!

Ja i Theta jesteśmy razem szczęśliwe.Utworzyła sie fajowa rodzinka: ja, mój chłopak, Chester, Theta i kotka MUMU:D Zwierzaczki się ze sobą bawią, czasem aż za bardzo;) Fajowo, pozdrawiam wszystkich!!!!

• 1 month later...
Posted

Stella już bryka w nowym domku i zmienia wystrój ogródka.
Jej nowa właścicielka stwierdziła, że Stella chyba uważała, iż dalie były posadzone w złym miejscu więc je dlatego wykopała.