daga_27 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Piesek zostal juz wybrany :-) padlo na moja Thete:multi: ;) Jutro nowa pancia przyjezdza po swoj skarb do mnie:loveu: Quote
edhel Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Witam, chciałabym poinformować, że jestem szczęsliwą nową właścicielką Thety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie znalazłam swoje cudo i jest teraz ze mną w nowym domku!!!!! Dziękuję bardzo Dadze za pomoc, za to, że teraz mogę się cieszyć patrząc na tą przepiekną mordkę:D Jestem taka happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maleńka ma się dobrze, musi nabrać na wadze, więc wczoraj przyjachał kurier z karmą;)Bawi się z moim psem, z kotką również. Była wczoraj na pierwszym spacerku:) A teraz śpi i chrapie;) Spełniło się moje marzenie!!!! I to w nadmiarze!!!! Teraz mam szczęśliwą i kochającą rodzinkę (Chester, Theta i Mumu) ;) Opłacało się przejechać ponad 400km!!!!! Quote
daga_27 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Szczesliwe zakonczenie:loveu: :loveu: :loveu: te kilometry, ktore przejechaliscie w 2 strony wyjely Wam jeden dzien z zyciorysu:evil_lol: ale chyba warto bylo, skoro taka radosc jest:multi: Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Poproś moda o przeniesienie do ,,szczęśliwie zakończone adopcje";) To świetnie, że mała znalazła wspaniały domek;D Quote
adastra Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nie czytałam całego wątku i nie wiem czy była mowa o dalmatyńczykach z rzeszowskiego Kundelka. Jest piesek i suczka. Mają po około 3,5-4 misiąca i prawdziwe z nich "kluski". Szczerze polecam. Oto link do schroniska: http://www.rsoz.superhost.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=37&page=view&catid=13&PageNo=1&key=5&hit=1 http://www.rsoz.superhost.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=37&page=view&catid=13&PageNo=1&key=6&hit=1 Szczeniaki naprawdę są prześliczne. Na allegro też wystawiono je na aukcję. Naprawdę polecam, zwłaszcza, że to młode pieski i można je wychować. Quote
daga_27 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 adastra ja juz tej Pani wyadoptowalam 3-miesieczna dalmatynke:cool1: Quote
edhel Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 I to się nazywa HAPPY END!!!!!! Ja i Theta jesteśmy razem szczęśliwe.Utworzyła sie fajowa rodzinka: ja, mój chłopak, Chester, Theta i kotka MUMU:D Zwierzaczki się ze sobą bawią, czasem aż za bardzo;) Fajowo, pozdrawiam wszystkich!!!! Quote
grazyna9915 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Stella już bryka w nowym domku i zmienia wystrój ogródka. Jej nowa właścicielka stwierdziła, że Stella chyba uważała, iż dalie były posadzone w złym miejscu więc je dlatego wykopała. Quote
edhel Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Dawno tu nie zaglądałam!ooo, to Stella już w nowym domku, fajowo!!!!!! Są gdzieś jakieś fotki Stelli??? Quote
grazyna9915 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jeżeli masz ochotę edhel zobaczyć Stellę to zapraszam tutaj: http://www2.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36647&page=16 Kolejne fotki będą po następnych odwiedzinach. Quote
Recommended Posts