Monika_Lucky Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Witam..!!! Chociaż mam 13 lat posiadam swojego psa.Jest nim Siberian Husky o imieniu Lucky.Czynnie uczestniczymy w zawodach psich zaprzęgów w klasie canicross.(biegacz z psem)Posiadam już licencje zawodniczom. Mamy na koncie 4 starty, które zaliczamy do udanych.Jak narazie nie opuszczamy podium.Nasze osiągnięcia to: 2 miejsce na zawodach w Paterku 2 miejsce na zawodach w Kcyni 2 miejsce na zawodach w Myślęcinku 1 miejsce na Mistrzostwach Polski Junirów w Myślęcinku Moim takim małym marzeniem jest pojechać na Mistrzostwa Świata Juniorów,które odbędą się w Jakuszycach.:lol: ;) Dołanczam foto z zawodów.Pozdrawiam Monika Paterek: Kcynia Myślęcinek Mistrzostwa Polski Juniorów-Myślęcinek ;) Quote
HUSKYTEAM Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Fajnie, widać, że poważnie traktujesz dyscyplinę, w której startujesz, i o to chodzi. Życzę powodzenia i uporu. A, i nigdy nie słuchaj tych, którzy twierdzą, że coś Ci się nie uda. Bo dużo większą satysfakcją jest próbować czegoś trudnego, niż odnieść sukces w czymś oczywistym. Quote
SZAMAN Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witamy na forum! Gratuluję sukcesów :) Quote
Bajon Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ja Tobie Moniko gratuluję pasji i chęci do zabawy w sporty zaprzegowe.Marzy mi się że i moja córka któregoś dnia sie obudzi i powie że chce biegać z psem w zawodach.;) Quote
husky-regan Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Czołem młodzieży ! Trenuj, biegaj, nie zrażaj się niczym i nikim ! Quote
kalina. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Gratulacje wyników.Kiedyś i my w zaprzęgi się 'wkręcimy':cool1: .[/b] Quote
Monika_Lucky Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 No pewnie ...mówie to jest najlepszy sport jaki może być na świecie.!!:multi: :lol: Quote
husky-regan Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Monika_Lucky napisał(a):No pewnie ...mówie to jest najlepszy sport jaki może być na świecie.!!:multi: :lol: poczekaj az Cie na sanie "wsadza" ... :lol: Quote
PATIszon Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A probowaliscie jakis inny, np agility, freesbe?:razz: Quote
husky-regan Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 PATIszon napisał(a):A probowaliscie jakis inny, np agility, freesbe?:razz: ja nie i szczerze mowiac z towarzystwem które teraz mam u swego boku nie wyobrazam sobie tego, Poza tym mam dosc sztywne poglady co do uzytkowosci i przeznaczenia psów ras zaprzegowych ;) :lol: Quote
Monika_Lucky Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 husky-regan napisał(a):poczekaj az Cie na sanie "wsadza" ... :lol: hehe na saniach chcę jeżdzić ale nie ma śniegu:-( ...Na zawody w Paterku mam zamiar jechać już na hulajnodze (o ile będzie) Quote
kalina. Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Monika_Lucky ;-):thumbs: . Niedługo kupujemy szeleczki lineczke i jazda;).Zaczyna mnie to wkrręcac:evil_lol: Quote
pilar0 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witam ;) zycze powodzenia ;) ja narazie żadnych zawodów oprócz amatorskich ans w grupie nie próbowałam :D powodzenia jeszcze raz :D Quote
mike Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Powodzenia! :roll: Pewnie spotkasz sie kiedyś z moja córką (12 lat) na zawodach:cool3: Quote
Tośk@ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Mam prośbę. Ponieważ jestem tu nowa i z tego co widzę na dogomanii nie wolno rozmawiac zaprzęgach - czy mogabym prosic o podeslanie linkow w jakieś sympatyczne miejsca, gdzie można podczytac dyskusje i o coś zapytac?? Nie interesują mnie wystawy, - a właściwie mam pytanie - czy te wystawowe psy też biegają w zaprzęgach? czy tylko jeżdżą na wystawy, bo jakoś nie mam cierpliwości doczytac Quote
HUSKYTEAM Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Tośka, jeżdzą w zaprzęgach. Wpadnij na www.huskyteam.pl to się przekonasz :) Quote
PATIszon Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Tośk@ napisał(a): na dogomanii nie wolno rozmawiac zaprzęgach Bardzo ciekawe spostrzezenie...:lol: czy mogabym prosic o podeslanie linkow w jakieś sympatyczne miejsca, gdzie można podczytac dyskusje i o coś zapytac?? Prosze bardzo Linkownia1 Linkownia2 Nie zauwazylas pewnie, bo : nie mam cierpliwości doczytac Milego pisania.:p Quote
husky-regan Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 kolejny "uszczypliwy" mod ? myślę że Tośk@ miała na myśłi raczej to że nawet tematy czysto zaprzegowe zjadane są przez inne, z goła odmienne problemy :eviltong:. Quote
Monika_Lucky Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 mike napisał(a):Powodzenia! :roll: Pewnie spotkasz sie kiedyś z moja córką (12 lat) na zawodach:cool3: No mam nadzieję..:p (a co też canicross?) Quote
Monika_Lucky Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Tośk@ napisał(a):Mam prośbę. Ponieważ jestem tu nowa i z tego co widzę na dogomanii nie wolno rozmawiac zaprzęgach - czy mogabym prosic o podeslanie linkow w jakieś sympatyczne miejsca, gdzie można podczytac dyskusje i o coś zapytac?? Nie interesują mnie wystawy, - a właściwie mam pytanie - czy te wystawowe psy też biegają w zaprzęgach? czy tylko jeżdżą na wystawy, bo jakoś nie mam cierpliwości doczytac Hay..:p odpowiem na twoje pytanie dotyczące czy psy wystawowa jeżdzą na zawody..Oczywiście !!!większość z osób które wystawiają psiaki bawią się w ten sport..!Przykładem jestem ja z naszą sunią(Sweety)jeżdzimy na wystawy i wyścigi i jest super.!a co do linków to polecam forum naszego stowarzyszenia sfora nakielska. Pozdrawiam Monia Quote
PATIszon Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 husky-regan napisał(a):kolejny "uszczypliwy" mod ? Bez takich uwag, bo dostaniesz banana:eviltong: Quote
PATIszon Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Monika_Lucky napisał(a): co do linków to polecam forum naszego stowarzyszenia sfora nakielska. Pozdrawiam Monia Ja rowniez, zwlaszcza, ze cus narzekaja tam na brak akcji... Innymi slowy: trza to forum rozkrecic, bo choc modzi tam nadwyraz wyrozumiali to ruchu zadnego nie widac....:evil_lol: Quote
husky-regan Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 PATIszon napisał(a):Bez takich uwag, bo dostaniesz banana:eviltong: koniecznie poprosze ! :p Quote
AguŚ Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 tak myslalam czy jest mozliwosc by ktos mojego psa sobie "Zaporzyczał" do zaprzegu. Moze komus jeden brakuje:) no tak ale pierw trzeba psa tez wyszkolic pod zaprzeg, ja niestety nie posiadam sprzetu a w chwili obecnej czasu i funduszy na takowy sport, szkoda szkoda:-( a piesek sie marnuje Quote
Recommended Posts