natalia.aleksandrov Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Każdego rasowego kota, który toleruje inne zwierzaki i jest zdrowy (albo chociaż nie zaraża innych zwierzaków). Wszystko jest do ustalenia :) Quote
popiki Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 powiedz skad jestes, jakie zwierzaki masz na stale, jakie mozesz wziac..? DT sa na wage zlota, ale musimy wiedziec gdzie jakie zwierzaki mozna umiescic.. Quote
natalia.aleksandrov Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Jestem z Poznania, mam na stanie devon rexa i maine coona (kastrowane i sterylizowane, kot i kocica) oraz tymczasa - Julka, który koty ma w nosie, szczere mówiąc :) Moje koty tolerują inne zwierzaki, pies również. Mogę przyjąć na tymczasa 1-2 koty. :) Quote
natalia.aleksandrov Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Raczej tak - chyba, że dachowiec był niewychodzący i ma szanse na szybką adopcję. Niewychodzący z racji większego prawdopodobieństwa, że był zdrowy, a szybka adopcja - cóż, nigdy nie chciałam być trzyletnim tymczasem :D może i brzmię nieco egoistycznie, ale nie mam warunków na trzymanie chorych zwierząt w mieszkaniu. Quote
BasiaD Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Moim zdaniem rasowe kotki razej tymczasó nie szukają..Ja przygarnęłąm 3-letnią kicię-dachowca z Ostrowca Świętokrzyskiego, która nie miała żadnych szczepień ani książeczki zdrowia..A zdrowa jest na 1000 %..I też mi zalężało na tym żeby przygraąć zdrowego bo poprzednio przeżyłam gehenne jak odchodziłą moja 8-letnia Kicia, którą miałąm od kociaka i która miała wszystkie szczepienia i odrobaczenia, była nieywchodząca a i tak odeszła na nowotwór prostnicy... A propos Ostrowca, właśnie tam są znowu do uratowania 2 -koty domowe, których Pani jest chora na białaczkę i po prostu muszą opuścić jej dom..Oczywiście nierasowe, chociaż kocur ala norweski leśni z pięknym wiewiórczym ogonem..Też niewychodzące i zdrowe... Quote
natalia.aleksandrov Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 mogą być to kotki nierasowe, ale zdrowe! :) no i żebym nie była dwuletnim tymczasem... Quote
miki27 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ja mam czarnego Diabełka, który został sam bo jego Braciszek pojechał na dt a dla niego nie było miejsca. Jest już wykastrowany, wiadomo trzeba odpchlić,odrobaczyć i zaszczepić. http://www.dogomania.pl/threads/214455-Dwa-czarne-wykastrowane-kocurki-szukają-dt-ds/page3 Quote
BasiaD Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 miki Natalia też jest z Poznania..Na szczepienie i odrobaczenie można zrobić zrzutkę, może spróbuj się z nią skontaktować i diablątko też trafi do domku...Tak sobie marzę..Trzymam kciuki i podnosze do góry... Quote
natalia.aleksandrov Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Wszystko jest do obgadania :) Quote
Luna007 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Natalia to było by cudownie, jakbyś wzięła Diabełka :) on jest taki śliczny i zdrowy i został sam - już ja się łamałam, czy go nie zabrać, ale jak mam w swoim stadku kota, który wszystkie inne zaraża i trzeba je le3czyć - czasem długo, więc u mnie dt jest niebezpieczne jeszcze ze względu na psa i tz............,jakby co to się dołożę do wydatków Quote
Recommended Posts