Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figu napisał(a):
nie daję na razie konta - jeśli transport będzie łączony to powinno mniej wyjść - rozliczymy po akcji :)

Dzięki ogromne :Rose:

erka napisał(a):
Wojtusiu, czy to znaczy,że te 360 zł za hotel, to jest bez karmy???

Świetnie,ze jest już transport, dzięki Figu:).

Tak tak, 360 zł jest bez karmy,
Upewniłem się jeszcze podczas pierwszej rozmowy z p.Małgosią,
opiekunowie Psiaków dostarczają karmę kurierem.

Posted

wojtuś napisał(a):
Ale się już nic Owieczko nie martw:)

Mamy Kochani transport:) na niedzielę 27.11
Pojedzie Figu:) Koszt transportu 70 zł.

Rozmawiałem już z Mokrym Noskiem i Izą - Barcik pojedzie z książeczką zdrowia i własną obrożą,
nie ma smyczy,
Powinniśmy też od razu pomyśleć o karmie dla Barta- nie wiem czy Bartowi coś zostanie od Izy.

Piszę szczegóły do Figu i proszę o nr konta na przelew za transport:)

Wojtusiu, Karmy Bart ma ok 20 kg bo dopiero co była zamówiona. W tamtym tyg dotarła do Izy więc spoko, wystarczy mu na pewno na ok miesiąc czasu :)

Posted

Erko dla nas dobra cena byłaby 300 zł + karma. Hotelik powyżej 2 tyg. daje upust, na jego stronie jest 5 i potem 10%,
będę jeszcze rozmawiał czy może być np. w następnym miesiącu już te 300 zł/mies.

Owieczko to pięknie byłoby gdyby Bart mógł zabrać swoją karmę, zadzwonię jeszcze do Izy.

Posted

erka napisał(a):
Wojtusiu, skoro karma była kupiona dla Barta, to chyba oczywiste ,że powinien z nią pojechać:razz:.

Ja też nie widzę innej opcji :P To nie Iza za nią płaciła tylko dogomaniacy :)

Posted

erka napisał(a):
Wojtusiu, skoro karma była kupiona dla Barta, to chyba oczywiste ,że powinien z nią pojechać:razz:.

Owieczka napisał(a):
Ja też nie widzę innej opcji :P To nie Iza za nią płaciła tylko dogomaniacy :)

Tak ;);)
Oprócz tego co Bartuś zjadł, resztę zabierze ze sobą:)

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Wyczochramy obfocimy i zobaczymy jaki jest z niego wściekły uciekający pies :):) za tydzień w sobotę wizytacja kolegi :):)

Tylko pamiętaj że to jest agresywny pies !! ;P Żeby przypadkiem Cie nie zalizał na śmierć bo niczego innego sie po nim nie spodziewam :P

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Wyczochramy obfocimy i zobaczymy jaki jest z niego wściekły uciekający pies :):) za tydzień w sobotę wizytacja kolegi :):)

Guli jak to za tydzień w sobotę .???
za tydzień w sobotę , to mamy uczelnię :)

Posted

Owieczka napisał(a):
O Losie ! To kiedy Barcik będzie mógł pojechać do hoteliku ?? :(

Owieczko Kochana;);)
W tą niedzielę 27.11 Barcik jedzie do hoteliku Mokry Nosek- zawozi go Figu :)

Czorcika z Guliwerem prosiłem o zdjęcia, mizianie Barcika- jak będą kiedyś w Nosku z odwiedzinami u Psiaków:):)

Posted

Figu napisał(a):
to nie rozumiem - nie jedzie ze mną w niedzielę?

Figu Kochana jedzie z Tobą:)
Owieczka nie doczytała wcześniejszych postów, że to Ty zawozisz Barcika:)

Posted

wojtuś napisał(a):
Owieczko Kochana;);)
W tą niedzielę 27.11 Barcik jedzie do hoteliku Mokry Nosek- zawozi go Figu :)

Czorcika z Guliwerem prosiłem o zdjęcia, mizianie Barcika- jak będą kiedyś w Nosku z odwiedzinami u Psiaków:):)

wojtuś napisał(a):
Figu Kochana jedzie z Tobą:)
Owieczka nie doczytała wcześniejszych postów, że to Ty zawozisz Barcika:)

Tak, dokładnie tak i przepraszam za zamieszanie. Ja wpadam tu z nienacka i po cichaczu żeby kierownictwo nie widziało... Nie doczytałam :oops:

W takim razie Barcik dostanie od cioci owieczki wyprawke w postaci dodatkowego wora karmy :D Dzisiaj specjalnie gnałam po dary od dzeiciaków ze Szkoły podstawowej dla Barta i kilku innych psiaków które są z Bartem :) więc o karmę nie będziemy musięli się martwić przez jakieś 2 miesiące :D

Posted

Owieczka napisał(a):
Tak, dokładnie tak i przepraszam za zamieszanie. Ja wpadam tu z nienacka i po cichaczu żeby kierownictwo nie widziało... Nie doczytałam :oops:

W takim razie Barcik dostanie od cioci owieczki wyprawke w postaci dodatkowego wora karmy :D Dzisiaj specjalnie gnałam po dary od dzeiciaków ze Szkoły podstawowej dla Barta i kilku innych psiaków które są z Bartem :) więc o karmę nie będziemy musięli się martwić przez jakieś 2 miesiące :D

Super Owieczko dzięki :Rose:

Posted

Czorcik napisał(a):
Guli jak to za tydzień w sobotę .???
za tydzień w sobotę , to mamy uczelnię :)

No wiesz szczęśliwi czasu nie liczą a zabiegani się gubią :):) Jakosik w każdym razie niedługo wynika z tego że za dwa tygodnie:):)