Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']za ok 1,5 godziny Pani Marta da mi znac czy da radę odebrac Barta z Mokrego Noska i dowieźc do Dexterki. Dexterka może wyjechac po Barta tylko do godziny 14 bo potem zostaje bez samochodu a Bart we Wrocławiu był by ok godziny 22.

Oczywiście jeśli się zgodzi musimy się z Panią Martą rozliczyc.[/QUOTE]

[quote name='Martika@Aischa']oby tylko się udało bo ja już siedzę jak na szpilkach ;)[/QUOTE]
Martika, dziękuję, Ci za przejęcie sprawy z organizajcą transportu Barta. Ja wczoraj nie dawalam juz rady wytrzymać napięcia.
Oczywiście z Pania Martą musimy sie rozliczyć.

[quote name='Martika@Aischa']Miejscowośc Teresin ?[/QUOTE]

[quote name='baster i lusi']z tego co widzę to miejscowość Granice 53 koło Teresina.Z Nowego Dworu Mazowieckiego jest około 40 km.[/QUOTE]
Wczoraj Podałam Pani Marcie adres hotelu. Niestety nikt z nas nie jest w stanie wytłumaczyć szczegółów - Czorcik ktora bywala w Mokrym Nosku zniknęła z wątku.

Posted

Dzwonila Marticzka :multi::multi:z wisciami , ze p Marta z wolontariuszka dziś pojada po niunia do hoteliku , ok godz 16 :cool2::cool2: ciocu Baster dzwon prosze do hotelku , ze będą dzewczyny po psinunia :cool2:
Marticzko :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='barb']Ewa, a Pani Marta, da radę dowieźć go aż do Dexterki ? Jak daleko jest do hoteliku Dexterki z Wroclawia ?[/QUOTE]

okolo 90-100 km...

ciesze sie, ze cos sie ruszylo w sprawie transportu :) trzymam mocno kciuki, aby wszystko pomyślnie przebieglo.

Posted

Marticzka dzwonila :modla::modla: z wiescimi ze p Mrtusia odbierze Barta z hoteliczku i zawezie , nadrobi drogi , zawiezie do Dexterki :modla::modla:

Posted

Hotel zapłacony.Proszę dzwonić jak będą dojeżdżać to P.Małgosia wytłumaczy jak dojechać.Obrożę i smycz da mu P.Małgosia bo ja chciałam mu kupić ale oni dadzą mu .
[TABLE="class: alternate_rows ourTable fullwidth, width: 775"]
[TR="class: dark"]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-05-10[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-05-10[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Przelew z rachunku[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Nr rach. przeciwst.:

HOTEL DLA PSÓW MOKRY NOSEK
Tytuł: ZA HOTEL BARTA OD 23.04.DO
10.05.2014 18X12 ZŁ 216 ZA KARMĘ 54
ZŁ I ZA OBROŻĘ P/PCHŁOM 15 ZŁ RAZEM
285 ZŁ
[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"]-285,00 PLN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='ewa gonzales']Marticzka dzwonila :modla::modla: z wiescimi ze p Mrtusia odbierze Barta z hoteliczku i zawezie , nadrobi drogi , zawiezie do Dexterki :modla::modla:[/QUOTE]
Dziewczyny,ja w pracy,jak na szpilkach....a tu takie wspaniałe wieści :multi: Ewuniu i Marticzko,dziękujemy za akcję i p.Marcie za odebranie i zawiezienie Barcika :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Barcik zostanie odebrany z Mokrego Noska około godzinki 16 :) Pani Marta musiała zmienic plany i zamiast z Nowego Dworu wracac do Wrocławia musi pojechac po Barta 40 km od Warszawy a potem kierowac się na Opole. To kochana dziewczyna i naprawdę jestem jej ogromnie wdzięczna że się w ogóle zgodziła nam pomóc tym bardziej że ostatecznie że ma zabrac Barta po drodze dowiedziała się wczoraj po godzinie 23 :) No i dziś rano że nikt jej psiaka nie dowiezie ani we Wrocławiu go nie odbierze. Ogólny koszt transportu będę znała dziś późnym wieczorem lub jutro rano. Bart będzie jedynym pasażerem w drodze powrotnej.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczyny już bezpiecznie odstawiły do kejcu jamnisia i właśnie wyruszyły do hoteliku po Barta :) także do godzinki nasz Bartolini powinien byc w drodze do dexterki :)[/QUOTE]

jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczyny już bezpiecznie odstawiły do kejcu jamnisia i właśnie wyruszyły do hoteliku po Barta :) także do godzinki nasz Bartolini powinien byc w drodze do dexterki :)[/QUOTE]

super, szybka akcja :multi: niedlugo powinny być już po niego. 40 km tak ?

Posted

[quote name='dominikabankert']jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Domi no co Ty kochana jeśli tylko mogę coś ogarnąc to cieszę się że mogę pomóc :)
[quote name='Doda_']super, szybka akcja :multi: niedlugo powinny być już po niego. 40 km tak ?[/QUOTE]
tak ciocia :) dokładnie 40 km z Warszawy pod Teresin :) a potem już prosto w okolice Opola :)
Dexterka oczywiście na bieżąco poinformowana :)

Posted

[quote name='Bogusik']Marticzko,to graniczy z cudem,że udało się Tobie to wszystko ogarnąć,mając tak niewiele czasu :smile:

ciocia uwierz mi że sama jeszcze nie mogę w to uwierzyc że się udało ;) ale będę spokojna jak nasz chłopak dotrze już na miejsce :)
Bardzo bardzo dużo pomogła mi nasza Ewunia gdzie miałyśmy cały czas gorącą linię ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Barcik zostanie odebrany z Mokrego Noska około godzinki 16 :) Pani Marta musiała zmienic plany i zamiast z Nowego Dworu wracac do Wrocławia musi pojechac po Barta 40 km od Warszawy a potem kierowac się na Opole. To kochana dziewczyna i naprawdę jestem jej ogromnie wdzięczna że się w ogóle zgodziła nam pomóc tym bardziej że ostatecznie że ma zabrac Barta po drodze dowiedziała się wczoraj po godzinie 23 :) No i dziś rano że nikt jej psiaka nie dowiezie ani we Wrocławiu go nie odbierze. Ogólny koszt transportu będę znała dziś późnym wieczorem lub jutro rano. Bart będzie jedynym pasażerem w drodze powrotnej.

[quote name='Bogusik']Marticzko,to graniczy z cudem,że udało się Tobie to wszystko ogarnąć,mając tak niewiele czasu :smile:

Do Pani Marty z prośba o zabranie Barta zadzwonilam dokładnie o 21.23, minutę potem ona oddzwonila do mnie.
Rano( o godz.900) miałyśmy tylko tylko potwierdzić, czy wolontariuszka z nią jadąca zaopiekuje się Bartem - od tego bowiem uzalezniała jego zabranie. Rzeczywiście jest bardzo miłą osobą. Wszystko przekazałam Ci w rozmowie telefonicznej o 21,44, a wcześniej na Pw oraz na maila. Nie bardzo rozumiem po co byly w takim razie nocne telefony do Pani Marty. Adres hoteliku też jej przekazalam.

Przy okazji bardzo dziękuję kejciu za kontakt do Pani Marty, dla której jestem pelna szacunku i uznania.

Posted

Bart już odebrany :):):) czuł się jak u siebie i za nic nie chciał wsiąsc do samochodu ale w końcu się udało. Jest bardzo bardzo dobrze odżywiony wręcz grubasek z niego ;) Podróż go troszeczkę stresuje więc dziewczyny postanowiły nie robic po drodze postojów tylko zawiezc chłopaka jak najszybciej na miejsce i oszczędzic mu stresu ;) głasków oczywiście się domaga od początku i sam podstawia główkę do miziania :) Kochany z niego psiak :)

Trzeba na początku uważac bo Bart podobno zaczepiany przez innego psa potrafi się odgryźc.

Posted

Cieszymy i radujemyyyy

barbiniu :iloveyou: dziekujemyy
nie denerwujmy się nawzajem na siebie , można sobie wszystko lagodnie wytlumaczyc przecież zycie jedno tylko
tel byly ptrzebne , doMokrego Noska i do kobietek kochanych przewozniczek

Posted (edited)

[quote name='barb']Do Pani Marty z prośba o zabranie Barta zadzwonilam dokładnie o 21.23, minutę potem ona oddzwonila do mnie.
Rano( o godz.900) miałyśmy tylko tylko potwierdzić, czy wolontariuszka z nią jadąca zaopiekuje się Bartem - od tego bowiem uzalezniała jego zabranie. Rzeczywiście jest bardzo miłą osobą. Wszystko przekazałam Ci w rozmowie telefonicznej o 21,44, a wcześniej na Pw oraz na maila. Nie bardzo rozumiem po co byly w takim razie nocne telefony do Pani Marty. Adres hoteliku też jej przekazalam.

Przy okazji bardzo dziękuję kejciu za kontakt do Pani Marty, dla której jestem pelna szacunku i uznania.

.......przez grzecznośc edytuję aby nie psuc atmosfery na wątku Barta. Resztę pozostawię bez komentarza i jakiejkolwiek odpowiedzi.

Edited by Martika@Aischa