Nadziejka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 sciskamy kciuki za dziewczyny :modla: :modla: kawal drogi o mateńko :modla: Quote
barb Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='Martika@Aischa']za ok 1,5 godziny Pani Marta da mi znac czy da radę odebrac Barta z Mokrego Noska i dowieźc do Dexterki. Dexterka może wyjechac po Barta tylko do godziny 14 bo potem zostaje bez samochodu a Bart we Wrocławiu był by ok godziny 22. Oczywiście jeśli się zgodzi musimy się z Panią Martą rozliczyc.[/QUOTE] [quote name='Martika@Aischa']oby tylko się udało bo ja już siedzę jak na szpilkach ;)[/QUOTE] Martika, dziękuję, Ci za przejęcie sprawy z organizajcą transportu Barta. Ja wczoraj nie dawalam juz rady wytrzymać napięcia. Oczywiście z Pania Martą musimy sie rozliczyć. [quote name='Martika@Aischa']Miejscowośc Teresin ?[/QUOTE] [quote name='baster i lusi']z tego co widzę to miejscowość Granice 53 koło Teresina.Z Nowego Dworu Mazowieckiego jest około 40 km.[/QUOTE] Wczoraj Podałam Pani Marcie adres hotelu. Niestety nikt z nas nie jest w stanie wytłumaczyć szczegółów - Czorcik ktora bywala w Mokrym Nosku zniknęła z wątku. Quote
dominikabankert Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 jak bedzie wiadomo ile za przewiezienie barta to zapalce ale rozumiem to transport laczony wiec wyjdzie mniej ale sie ciesze ze sie udalo:multi: Quote
Nadziejka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Dzwonila Marticzka :multi::multi:z wisciami , ze p Marta z wolontariuszka dziś pojada po niunia do hoteliku , ok godz 16 :cool2::cool2: ciocu Baster dzwon prosze do hotelku , ze będą dzewczyny po psinunia :cool2: Marticzko :modla::modla::modla: Quote
barb Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ewa, a Pani Marta, da radę dowieźć go aż do Dexterki ? Jak daleko jest do hoteliku Dexterki z Wroclawia ? Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='barb']Ewa, a Pani Marta, da radę dowieźć go aż do Dexterki ? Jak daleko jest do hoteliku Dexterki z Wroclawia ?[/QUOTE] okolo 90-100 km... ciesze sie, ze cos sie ruszylo w sprawie transportu :) trzymam mocno kciuki, aby wszystko pomyślnie przebieglo. Quote
Nadziejka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Marticzka dzwonila :modla::modla: z wiescimi ze p Mrtusia odbierze Barta z hoteliczku i zawezie , nadrobi drogi , zawiezie do Dexterki :modla::modla: Quote
baster i lusi Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Hotel zapłacony.Proszę dzwonić jak będą dojeżdżać to P.Małgosia wytłumaczy jak dojechać.Obrożę i smycz da mu P.Małgosia bo ja chciałam mu kupić ale oni dadzą mu . [TABLE="class: alternate_rows ourTable fullwidth, width: 775"] [TR="class: dark"] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-05-10[/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-05-10[/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Przelew z rachunku[/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Nr rach. przeciwst.: HOTEL DLA PSÓW MOKRY NOSEK Tytuł: ZA HOTEL BARTA OD 23.04.DO 10.05.2014 18X12 ZŁ 216 ZA KARMĘ 54 ZŁ I ZA OBROŻĘ P/PCHŁOM 15 ZŁ RAZEM 285 ZŁ [/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"]-285,00 PLN[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Bogusik Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='ewa gonzales']Marticzka dzwonila :modla::modla: z wiescimi ze p Mrtusia odbierze Barta z hoteliczku i zawezie , nadrobi drogi , zawiezie do Dexterki :modla::modla:[/QUOTE] Dziewczyny,ja w pracy,jak na szpilkach....a tu takie wspaniałe wieści :multi: Ewuniu i Marticzko,dziękujemy za akcję i p.Marcie za odebranie i zawiezienie Barcika :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Barcik zostanie odebrany z Mokrego Noska około godzinki 16 :) Pani Marta musiała zmienic plany i zamiast z Nowego Dworu wracac do Wrocławia musi pojechac po Barta 40 km od Warszawy a potem kierowac się na Opole. To kochana dziewczyna i naprawdę jestem jej ogromnie wdzięczna że się w ogóle zgodziła nam pomóc tym bardziej że ostatecznie że ma zabrac Barta po drodze dowiedziała się wczoraj po godzinie 23 :) No i dziś rano że nikt jej psiaka nie dowiezie ani we Wrocławiu go nie odbierze. Ogólny koszt transportu będę znała dziś późnym wieczorem lub jutro rano. Bart będzie jedynym pasażerem w drodze powrotnej. Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Dziewczyny już bezpiecznie odstawiły do kejcu jamnisia i właśnie wyruszyły do hoteliku po Barta :) także do godzinki nasz Bartolini powinien byc w drodze do dexterki :) Quote
dominikabankert Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczyny już bezpiecznie odstawiły do kejcu jamnisia i właśnie wyruszyły do hoteliku po Barta :) także do godzinki nasz Bartolini powinien byc w drodze do dexterki :)[/QUOTE] jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczyny już bezpiecznie odstawiły do kejcu jamnisia i właśnie wyruszyły do hoteliku po Barta :) także do godzinki nasz Bartolini powinien byc w drodze do dexterki :)[/QUOTE] super, szybka akcja :multi: niedlugo powinny być już po niego. 40 km tak ? Quote
Bogusik Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Marticzko,dziękujemy za wiadomości :smile: Ale się denerwuję.... Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='dominikabankert']jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Domi no co Ty kochana jeśli tylko mogę coś ogarnąc to cieszę się że mogę pomóc :) [quote name='Doda_']super, szybka akcja :multi: niedlugo powinny być już po niego. 40 km tak ?[/QUOTE] tak ciocia :) dokładnie 40 km z Warszawy pod Teresin :) a potem już prosto w okolice Opola :) Dexterka oczywiście na bieżąco poinformowana :) Quote
Nadziejka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 kciukuniii zaciskam :iloveyou::thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='Bogusik']Marticzko,dziękujemy za wiadomości :smile: Ale się denerwuję.... tylko pazurki zostaw w spokoju... :evil_lol: Quote
Nadziejka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 dla Marticzek i Martusiow :iloveyou: dziekujemyyyyyy Quote
Bogusik Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='Doda_']tylko pazurki zostaw w spokoju... :evil_lol:[/QUOTE] Hi,hi masz rację,bo ja właśnie ta ciocia "pazurkowa" ...:mad: Quote
Bogusik Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Marticzko,to graniczy z cudem,że udało się Tobie to wszystko ogarnąć,mając tak niewiele czasu :smile: Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='Bogusik']Marticzko,to graniczy z cudem,że udało się Tobie to wszystko ogarnąć,mając tak niewiele czasu :smile: ciocia uwierz mi że sama jeszcze nie mogę w to uwierzyc że się udało ;) ale będę spokojna jak nasz chłopak dotrze już na miejsce :) Bardzo bardzo dużo pomogła mi nasza Ewunia gdzie miałyśmy cały czas gorącą linię ;) Quote
barb Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Barcik zostanie odebrany z Mokrego Noska około godzinki 16 :) Pani Marta musiała zmienic plany i zamiast z Nowego Dworu wracac do Wrocławia musi pojechac po Barta 40 km od Warszawy a potem kierowac się na Opole. To kochana dziewczyna i naprawdę jestem jej ogromnie wdzięczna że się w ogóle zgodziła nam pomóc tym bardziej że ostatecznie że ma zabrac Barta po drodze dowiedziała się wczoraj po godzinie 23 :) No i dziś rano że nikt jej psiaka nie dowiezie ani we Wrocławiu go nie odbierze. Ogólny koszt transportu będę znała dziś późnym wieczorem lub jutro rano. Bart będzie jedynym pasażerem w drodze powrotnej. [quote name='Bogusik']Marticzko,to graniczy z cudem,że udało się Tobie to wszystko ogarnąć,mając tak niewiele czasu :smile: Do Pani Marty z prośba o zabranie Barta zadzwonilam dokładnie o 21.23, minutę potem ona oddzwonila do mnie. Rano( o godz.900) miałyśmy tylko tylko potwierdzić, czy wolontariuszka z nią jadąca zaopiekuje się Bartem - od tego bowiem uzalezniała jego zabranie. Rzeczywiście jest bardzo miłą osobą. Wszystko przekazałam Ci w rozmowie telefonicznej o 21,44, a wcześniej na Pw oraz na maila. Nie bardzo rozumiem po co byly w takim razie nocne telefony do Pani Marty. Adres hoteliku też jej przekazalam. Przy okazji bardzo dziękuję kejciu za kontakt do Pani Marty, dla której jestem pelna szacunku i uznania. Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Bart już odebrany :):):) czuł się jak u siebie i za nic nie chciał wsiąsc do samochodu ale w końcu się udało. Jest bardzo bardzo dobrze odżywiony wręcz grubasek z niego ;) Podróż go troszeczkę stresuje więc dziewczyny postanowiły nie robic po drodze postojów tylko zawiezc chłopaka jak najszybciej na miejsce i oszczędzic mu stresu ;) głasków oczywiście się domaga od początku i sam podstawia główkę do miziania :) Kochany z niego psiak :) Trzeba na początku uważac bo Bart podobno zaczepiany przez innego psa potrafi się odgryźc. Quote
Nadziejka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Cieszymy i radujemyyyy barbiniu :iloveyou: dziekujemyy nie denerwujmy się nawzajem na siebie , można sobie wszystko lagodnie wytlumaczyc przecież zycie jedno tylko tel byly ptrzebne , doMokrego Noska i do kobietek kochanych przewozniczek Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 (edited) [quote name='barb']Do Pani Marty z prośba o zabranie Barta zadzwonilam dokładnie o 21.23, minutę potem ona oddzwonila do mnie. Rano( o godz.900) miałyśmy tylko tylko potwierdzić, czy wolontariuszka z nią jadąca zaopiekuje się Bartem - od tego bowiem uzalezniała jego zabranie. Rzeczywiście jest bardzo miłą osobą. Wszystko przekazałam Ci w rozmowie telefonicznej o 21,44, a wcześniej na Pw oraz na maila. Nie bardzo rozumiem po co byly w takim razie nocne telefony do Pani Marty. Adres hoteliku też jej przekazalam. Przy okazji bardzo dziękuję kejciu za kontakt do Pani Marty, dla której jestem pelna szacunku i uznania. .......przez grzecznośc edytuję aby nie psuc atmosfery na wątku Barta. Resztę pozostawię bez komentarza i jakiejkolwiek odpowiedzi. Edited May 10, 2014 by Martika@Aischa Quote
Recommended Posts