Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamniorek, który ma trafić do kejciu z wielką radością by się załapał na transport z Wrocławia do Wwy (skąd Kasia by go odebrała - czy też gdzieś "z trasy"). Maluch jest spokojniutki i przyzwyczajony do przebywania w klatce, więc pewnie nie sprawiałby problemu w transporcie. Nie zmienia to faktu, że nie ma osoby, która mogłaby wyruszyć w tę długą morderczą trasę z agat21. Myślałam ja nad tym, ale od 2 dni tak mi nawala kręgosłup, że nie wydolę tyle godzin na siedząco :(

Posted

[quote name='Bogusik']No niestety,ale odzewu nie ma...Na fb też cisza...[/QUOTE]

[quote name='Martika@Aischa']:(:(:(:(:( kurcze tyle osób na fb i na dogo i naprawdę nikt nie pomoże przewiezc bezpiecznie psiaki do hotelu ? :([/QUOTE]
Może pospamować na wątkach mazowieckich ?

Posted (edited)

Będziemy dzwonic z Marticzka do tej p Marty , która ma się zdecydować czy wiezc Barteczka
będziemy dzw rano ok 9
trymajmy mono kciuki :thumbs: :thumbs:

Edited by ewa gonzales
Posted

[quote name='ewa gonzales']Będziemy dzwonic z Marticzka do tej p Marty , która ma się zdecydować czy wiezc Barteczka
będziemy dzw rano ok 9
trymajmy mono kciuki :thumbs: :thumbs:[/QUOTE]
Ewuniu,Marticzko kciuki mocno zacisnięte :kciuki::modla:Ja już nie wiem,gdzie szukać i gdzie pisać.Już mi oczy wysiadają od wertowania stron w necie.Juz nawet nie znajduje czasu na inne wątki...

Posted

Marticzka dzwonila:modla: do p Marty , p Marta przemila osoba , :modla:jutro rano będzie wiedzeiec , potrzebny num tel kochane do Baster Lusi, sle pw

Posted

Ewunia już jestem i pisze bo cały czas " siedzę " na telefonie ;)

Tak jak pisała Ewunia jest możliwośc aby Bart jutro pojechał do dexterki ale na 100 % będziemy wiedziały jutro ok godzinki 9.30 ( wolontariuszka która pomaga w transporcie musi się zgodzic zaopiekowac Bartem w drodze ). Kolejna sprawa czy Hotel Mokry Nosek jest w stanie podwiezc Barta do Dworu Mazowieckiego i tam go przekazac ???
Rozmawiałam też z naszą dexterką :) miejsce dla Barta jest gotowe ale może odebrac chłopaka tylko do godziny 14.00 z Wrocławia bo potem zostaje bez samochodu. A Bart do Wrocławia dotrze na godzinkę 19 - 20 :( więc nie mamy transportu z Wrocławia. Będę jeszcze rozmawiała jutro z Panią Martą czy ewentualnie dowiozła by Barta za zwrot kosztów paliwa do dexterki.

Więc jak same widzicie na razie wszystko idzie jak po grudzie :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ewunia już jestem i pisze bo cały czas " siedzę " na telefonie ;)

Tak jak pisała Ewunia jest możliwośc aby Bart jutro pojechał do dexterki ale na 100 % będziemy wiedziały jutro ok godzinki 9.30 ( wolontariuszka która pomaga w transporcie musi się zgodzic zaopiekowac Bartem w drodze ). Kolejna sprawa czy Hotel Mokry Nosek jest w stanie podwiezc Barta do Dworu Mazowieckiego i tam go przekazac ???
Rozmawiałam też z naszą dexterką :) miejsce dla Barta jest gotowe ale może odebrac chłopaka tylko do godziny 14.00 z Wrocławia bo potem zostaje bez samochodu. A Bart do Wrocławia dotrze na godzinkę 19 - 20 :( więc nie mamy transportu z Wrocławia. Będę jeszcze rozmawiała jutro z Panią Martą czy ewentualnie dowiozła by Barta za zwrot kosztów paliwa do dexterki.

Więc jak same widzicie na razie wszystko idzie jak po grudzie :([/QUOTE]
Oj,Marticzko idzie jak po grudzie i nerwy już chyba sięgają zenitu.Gdyby p.Marta jednak odmówiła dowozu do dexterki, to jeszcze pozostają wspaniałe dziewczyny z Wrocławia i może któraś by się zgodziła na dowiezienie do hoteliku

Posted

Ciociuniu te kobitki kochae się zgodzily :modla: , Marticzka wydzwania od nocy , tylko trzeba dziś podwiesc Barta do Nowego Dworu Mazowieckiego kochane!!! bo naczej ni goprzewozu , dziewczyna kochana jedzie ze starszym psinkiem , musi ktoś podwiezc ! Barteczka
za tansport się zrzucimy :modla:

Posted

Ja nie zadzwonię do hotelu by podwieżli Barta bo według nich Bartowi krzywda się tam nie dzieje i przenosinami wyrabiamy złą opinię hotelowi.Na stronie hotelu jest numer więc jeśli chcecie to dzwońcie.

Posted

Ciociu Marticzka ter caly czas rozmawia z p Marta , p Marta do półtorej godz da znac , czy będzie mogla odebrać Barta z hoteliku , za zwrotem kosztów paliwa , musisz ciociu Baster zadzw do Mokrego i powiedzieć ze p Marta się najprawdopodobniej zgłosi po psinke!

Posted

Ciociuniu p Marta da odpwiedz czy podjada ps psinke, tylko kochana zadzwon i uprzedz proszę , imie i nazwisko podamy
uprzedz ciociu ze dziewczyny podjada po Barta!

Posted

za ok 1,5 godziny Pani Marta da mi znac czy da radę odebrac Barta z Mokrego Noska i dowieźc do Dexterki. Dexterka może wyjechac po Barta tylko do godziny 14 bo potem zostaje bez samochodu a Bart we Wrocławiu był by ok godziny 22.

Oczywiście jeśli się zgodzi musimy się z Panią Martą rozliczyc.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Proszę o podanie dokładnego adresu do hoteliku "Mokry Nosek"
Taki znalazłam na stronie hotelu [FONT=lucida grande][TABLE="class: _5e7- profileInfoTable _3stn, width: 376"]
[TR]
[TH="class: label"]Lokalizacja[/TH]
[TD="class: data"]Granice 53, 96-515[/TD]
[/TR]
[TR="class: spacer"]
[TD="colspan: 2"]

[/HR][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/FONT]
[FONT=lucida grande][h=4]Dane kontaktowe[/h]

[TABLE="class: _5e7- profileInfoTable _3stn, width: 376"]
[TR]
[TH="class: label"]Numer telefonu[/TH]
[TD="class: data"]501 034 608[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/FONT]

Posted

[quote name='baster i lusi']Taki znalazłam na stronie hotelu [FONT=lucida grande][TABLE="class: _5e7- profileInfoTable _3stn, width: 376"]
[TR]
[TH="class: label"]Lokalizacja[/TH]
[TD="class: data"]Granice 53, 96-515[/TD]
[/TR]
[TR="class: spacer"]
[TD="colspan: 2"]

[/HR][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/FONT]
[FONT=lucida grande]Dane kontaktowe

[TABLE="class: _5e7- profileInfoTable _3stn, width: 376"]