Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baster i lusi']Cioteczki może poczekać aż Doda wyzdrowieje.Tyle Bart czekał poczeka jeszcze kilka dni.[/QUOTE]
Ja też bym tak wolała. Zapytalam jeszcze o możliwość połączenia transportu na wątku Zuzi z Palucha, ktory też prowadzi Doda.
Napisze do osoby, ktora będzie wiozla Zuzię.

Posted

Gdybym ja byla osoba decyzyjna w sprawie Barta, nie zgodzilabym sie na transport z kims obcym :( ile razy zawiodlysmy sie na ludziach z dogo, a co dopiero ktos obcy... chyba ze ten kierowca zrobi naprawde dobre wrazenie, nie wiem..

Tak, barb, biore leki. Rtg bedzie, w piatek dostane skierowanie. :(

Posted

[quote name='barb']Ja też bym tak wolała. Zapytalam jeszcze o możliwość połączenia transportu na wątku Zuzi z Palucha, ktory też prowadzi Doda.
Napisze do osoby, ktora będzie wiozla Zuzię.

[quote name='Doda_']Gdybym ja byla osoba decyzyjna w sprawie Barta, nie zgodzilabym sie na transport z kims obcym :( ile razy zawiodlysmy sie na ludziach z dogo, a co dopiero ktos obcy... chyba ze ten kierowca zrobi naprawde dobre wrazenie, nie wiem..

Tak, barb, biore leki. Rtg bedzie, w piatek dostane skierowanie. :(
Napisałam do agat 21.
Doda, życzę żeby antybiotyk jak najszybciej zadzialal i żebyś jak najmniej cierpiała.

[quote name='andzia69']w razie w takie znalazłam:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/251922-Transporty-dolnoslaskie-lubuskie-do-miejsc-w-Polsce-i-odwrotnie
http://www.dogomania.pl/forum/threads/131533-Oferuję-transport/page12
Bart ma jechać stąd:
Granice 53, 96-515 Teresin (40 km od Warszawy w kierunku Poznania)
do:
Hotel dla psów "U Dexterki"
ul. Pokojska 6
46-090 Lubienia
woj. opolskie ewentualnie w wekend może zostać odebrany przez dexterke z Wroclawia (po uzgodnieniu)

Posted

No niestety,ale jeżeli chodzi o transport z ludźmi nie mającymi doświadczenia,to zupełnie odpada.Trzeba wziąć pod uwagę to,że trzeba jechać do hoteliku,aby psa odebrać i jeszcze nie wiadomo co tam się zastanie.Nie ma kontaktu z hotelikiem,choć szczerze liczyłam,że ciocia Czorcik,trochę pomoże...Czy w ogóle ma ktoś kontakt z hotelikiem?Lub może się z nim skontaktować,porozmawiać?
Myślę,że warto skontaktować się w sprawie transportu z pati-chttp://www.dogomania.pl/forum/thread...ansport/page12 i porozmawiać.Ja też nie mogę dzwonić,bo wszędzie są nr komórek.Gdyby był stacjonarny,nie było by problemu

Posted

[quote name='Doda_']Pamietam, ze kiedys pati-c oferowala transpot ze zwrotem kosztów, moze to nadal aktualne, trzeba do niej zadzwonic.
[/QUOTE]
Doduniu,zdrówk Tobie życzę :kciuki: Niby jeden ząb,a jak może okropnie dokuczyć...:mad:

Posted

Niestety,ale taki wpis na wątku Dosi od anka_szklanka jest jednoznaczny,że jedynie pozostaje kontakt telefoniczny...

...dziewczyny wrzuciłam kilka zdjęć na fejsa hotelowego, nie wchodzę na dogo z różnych względów i wchodzić nie będę ale postaram się częściej altualizować info na fejsie (jest to mniej czasochłonne, a od kiedy wróciłam do pracy to czasu mam mało). Myslę, że większość z Was ma konto na fejsie, a jeśli nie to łatwo skopiować zdjęcia i wrzucić tutaj. Pozdrawiam, i znikam na dobre
https://www.facebook.com/media/set/?...0672167&type=1

Posted

Czy ktoś wie (pamięta) jak Bart znosi jazdę samochodem ? To jednak kawalek drogi. Czt wymiotuje ? Trzeba go do tej jazdy dovrze zabezpieczyć. Najlepiek obroża i szelki.

Posted

[quote name='barb']Czy ktoś wie (pamięta) jak Bart znosi jazdę samochodem ? To jednak kawalek drogi. Czt wymiotuje ? Trzeba go do tej jazdy dovrze zabezpieczyć. Najlepiek obroża i szelki.

[quote name='baster i lusi']Zobaczyłam że mam nie odebrane połączenie z hotelu Barta za godzinę oddzwonię.Dopytam.
W takim razie czekamy na wieści.
Agat21 oodpisala, ze byłaby skłonna zmienić trasę i dowieźć Barta do Wrocławia razem z Zuzią ale tylko wowczas gdy jechałaby z nią druga osoba - sama nie weźmie w drogę dwoch psów.
Czy jest tu ktoś - najlepiej z Warszawy -kto dałby radę z Bartem pojechać ?
Oczywiście napisalam, ze dorzucimy się do paliwa.
Dominika nie masz nic przeciwko bo to Ty sposorujesz przeprowadzkę Barta ?

Posted

Dzwoniłam .Bart dobrze znosi jazdę samochodem.Mam pytanie do Bogsik czy mogę z jej kasy dołożyć do spłaty długu w hotelu
.Koszt obroży 15 zł.Więc za 30 dni hotelowania od 23 kwiecień do 22 maj -360 zł + 90 zł na karmę + 15 zł na obrożę p/pchłom .Razem 465 zł.
Bart ma deklaracji na 388 zł.Oprócz kasy z bazarku i od Bogsik.W takim razie wstrzymam się z zapłatą za hotel bo widzę że transport może być wcześniej.

Posted

[quote name='baster i lusi']Dzwoniłam .Bart dobrze znosi jazdę samochodem.Mam pytanie do Bogsik czy mogę z jej kasy dołożyć do spłaty długu w hotelu
.Koszt obroży 15 zł.Więc za 30 dni hotelowania od 23 kwiecień do 22 maj -360 zł + 90 zł na karmę + 15 zł na obrożę p/pchłom .Razem 465 zł.
Bart ma deklaracji na 388 zł.Oprócz kasy z bazarku i od Bogsik.[/QUOTE]

no to nie jest tak źle:):):)

Posted

[quote name='baster i lusi']za miesiąc od 23 .04. do 22.05.[/QUOTE]
Czyli gdyby byl w Mokrym Nosku krocej to do zaplaty byłoby proporcjonalnie mniej ?

Posted

[quote name='baster i lusi']Zobaczyłam że mam nie odebrane połączenie z hotelu Barta za godzinę oddzwonię.Dopytam.
Jak dobrze ciocia,że ty masz kontakt z hotelikiem :smile:

[quote name='barb']W takim razie czekamy na wieści.
Agat21 oodpisala, ze byłaby skłonna zmienić trasę i dowieźć Barta do Wrocławia razem z Zuzią ale tylko wowczas gdy jechałaby z nią druga osoba - sama nie weźmie w drogę dwoch psów.
Czy jest tu ktoś - najlepiej z Warszawy -kto dałby radę z Bartem pojechać ?
Oczywiście napisalam, ze dorzucimy się do paliwa.
Dominika nie masz nic przeciwko bo to Ty sposorujesz przeprowadzkę Barta ?
barb świetna robota :smile: Trzeba by było gdzieś poszukać na wątkach dziewczyn z Warszawy.Ja napiszę jeszcze tu na transportowym.A kiedy był by ten transport?

[quote name='baster i lusi']Dzwoniłam .Bart dobrze znosi jazdę samochodem.Mam pytanie do Bogsik czy mogę z jej kasy dołożyć do spłaty długu w hotelu
Bart ma deklaracji na 388 zł.Oprócz kasy z bazarku i od Bogsik.W takim razie wstrzymam się z zapłatą za hotel bo widzę że transport może być wcześniej.
Ciocia,tak jak napisałaś,wstrzymaj się chwilkę z zapłatą.Jeżeli coś będzie brakować do zapłaty za hotelik,to oczywiście dopłać z mojej wpłaty :smile: