Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aktualne rozliczenie finansów Barta.

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
KWIECIEŃ
+ 38 zł

*
Yana - 20 zł wpłynęło 20 zł 06.04.
* yolanovi -15 zl wpłynęło 15 zł 01.43.
* Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 01.04.[B][B][B]
* [B]jadwiga - 50 zł za marzec,kwiecień. ujęta w marcu[B]
[B]* dominikabankert 10 zł[B] zapłacone do stycznia[B][B]
[B]* wojtuś 20 zł wpłynęło 20 zł 14.04.[B][B][B]
*erka - 20 zł wpłynęło 80 zł 28.10 wrzesień,pażdziernik ,listopad ,grudzień.
*czorcik 20 zł wpłynęło 20 zł wpłynęło 07.04.
*kolega Czorcika 20 zł wpłynęło 20 zł. 07.04.
* P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 100 zł 07.04.
Razem 253 zł.
Do zapłacenia jest od 23 kwiecień .12 zł doba + 90 zł karma i około 50 zł za obrożę p/pchłom i kleszczom.

Posted

[quote name='baster i lusi']Aktualne rozliczenie finansów Barta.

KWIECIEŃ
+ 38 zł

*
* Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 01.04.[B][B][B]
Razem 253 zł.
Do zapłacenia jest od 23 kwiecień .12 zł doba + 90 zł karma i około 50 zł za obrożę p/pchłom i kleszczom.

moge mu dac 200 zl coby zapalcic do konca za kwiecien za ten hotel ale potem w razie przewozu juz nie pomoge takze czekam na decyzje czy trzymac na paliwo czy dac mu na hotel

Posted

[quote name='barb']Z bazarku Ewy jest w tej chwili 72 zł : 51 za fanty i 21 cegiełki.
Wysłałam do tej pory 85 zaproszeń.[/QUOTE]

też wysyłam zaproszenia ale coś cieżko z frekwencją :( długi weekend :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']też wysyłam zaproszenia ale coś cieżko z frekwencją :( długi weekend :([/QUOTE]
I ja tak sobie tłumaczę slaby odzew.

Posted

[quote name='dominikabankert']72 zl to sporo kasy dla niego nawet 10 zl to sporo kasy wiec dobra robota dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Gdyby jeszczel jakieś fanty to możnaby jeszcze dołożyć.

Posted

Bast siedział b. długo w Mokrym Nosku, w razie czego podpytajcie o zdanie na temat hoteliku p. Jadwigę z fundacja Nero, najlepiej na Fb lub tel.
Wydaje mi się że lepiej Barta przenieść.

• Downvote 1
Posted

ja jestem za przeniesieniem Barta i...za załozeniem nowego wątku - może nowy wątek i nowy hotelik (bo o dt nie marzymy, bo ich brak) pomoże wreszcie znaleźć nowy dom temu biedakowi

Posted (edited)

[quote name='sharka']Bast siedział b. długo w Mokrym Nosku, w razie czego podpytajcie o zdanie na temat hoteliku p. Jadwigę z fundacja Nero, najlepiej na Fb lub tel.
Wydaje mi się że lepiej Barta przenieść.

[quote name='phase']Zapisuje Barcika...
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
[quote name='Marta72']zapisuję wątek .

Dziękujemy za przybycie do Bartusia. Dziękuję za radę sharko, spróbuję skontaktować się z luką1.
[quote name='andzia69']ja jestem za przeniesieniem Barta i...za załozeniem nowego wątku - może nowy wątek i nowy hotelik (bo o dt nie marzymy, bo ich brak) pomoże wreszcie znaleźć nowy dom temu biedakowi

[quote name='Doda_']ja pisalam do Pianki i maupy, jesli nie uda sie zmienic zalozyciela to mysle ze mozemy zalozyc nowy watek a ten zamknac..
andzia to byłby już trzeci watek Barta bo ten jest drugi. Wcześniejszego nie znam. Może uda się przepisać.

[quote name='baster i lusi']Aktualne rozliczenie finansów Barta.

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
KWIECIEŃ
+ 38 zł

*
*[B] Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 01.04.[B][B][B][B]
Razem 253 zł.
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]

[quote name='Martika@Aischa']na wątku pojawiły się dodatkowe deklaracje fajnie by było zebrac je w 1 post z aktualnymi abyśmy wiedziały jak przedstawiają się finanse Barta :)

Baster i lusi dziekujemy za przypomnienie stanu finansów Basta. Dalabyś radę zebrać w całość nowe deklaracje ? I wyslać numer konta do osob, które chcą coś wpłacić.
Czy będąc w telefonicznym kontakcie z hotelem zapytalabyś o możliwość obniżenia oplat ?
Powiedzieć, że jeśli nie będzie zgody to jego deklarowicze przeniosą go gdzie indziej ? Będziemy mieć jasną sytuację.

Edited by barb
Posted

[quote name='dexterka']dziewczyny jestem na zaproszenie Barb i Martika@Aischa. Jeśli macie pytania piszcie śmiało tutaj albo na pw.

możemy też zarezerwować miejsce na tydzień:)[/QUOTE]

[quote name='dexterka']Przetrzymam, tylko bardzo proszę , aby któraś z Was napisała mi PW jak tylko podejmiecie decyzję. Czasami gubię się w tych wszystkich wątkach.
A Bart jest prześliczny :) Nie wiem czemu nie ma jeszcze domu! Może warto byłoby zainwestować w wyróżnienie na tablicy.pl i podać do kogoś innego kontakt?[/QUOTE]

[quote name='barb']Obiecujemy że rowno za tydzień damy znać. Chyba, ze decyzja zapadnie szybciej.[/QUOTE]
Dziś ma zajrzeć na watek słodkokwaśna.
Dexterce mamy dać odpowiedź do 7-go maja/ (tydzień od 1-go maja) a do tego czasu trzeba koniecznie zapytać Mokry Nosek o obniżenie ceny.

[quote name='yolanovi']Ja jestem jak najbardziej za przeniesieniem Barta i odświeżeniem wątku. Nie byłam osobiście w żadnym z hotelików, ani Hop ani Dexterki, ale śledzę wątki psiaków u Dexterki, wątek hotelikowy i wydaje mi się, że to jest dobry wybór.[/QUOTE]

[quote name='Bogusik']Dziewczyny,trzeba Barta koniecznie zabrać,bo nie ma szans na adopcję,w obecnym hoteliku.Dt u Dexterki,jak i u hop! są znanymi na dogo i to z bardzo dobrej strony.Ale chyba u hop nie ma miejsca...Zreszta skoro poszło pw to sama napisze,czy może chłopaka przyjąć.Dobrze,że coś ruszyło,bo tak jak jest,to nie może być.Postaram się też jakoś dopomóc,muszę pomyśleć...[/QUOTE]

[quote name='Martika@Aischa']dziewczynki skoro jest miejsce u dexterki to myślę że nie ma sensu szukac dalej. Pomyślmy jak bezboleśnie i szybko przeniesc chłopaka do hoteliku. Doda_ kiedy mogłabyś przewieźc chłopaka i jaki był by to koszt ???[/QUOTE]

[quote name='Agata P']Jestem i ja.
Myślę,że to dobry pomysł z tymi przenosinami Barta.
Choć wydaje mi się,że Mokry nosek nie jest złym hotelikiem (tz. krzywda się tam psu nie dzieje) jednak jest drogi .
Ogłaszałam Barta od samego początku (jeszcze jak był z Azą) i ostatnio też go kilka razy ogłosiłam z namiarami na hotelik,też się dziwiłam,że żadnego zainteresowania Bartem nie było.
No ale....... hotelik nie jest dogomaniacki ,to nie za bardzo zależy komuś na wyadoptowaniu psa.Pies siedzi ,kasa płynie .
A Bart siedzi z niewielkimi przerwami już parę lat.( w mokrym nosku już chyba ze 2 lata).

Postaram się zrobić mu jeszcze ogłoszenia tylko przydało by się podać namiary na kogoś innego .
Tylko na kogo ????[/QUOTE]
Zdecydowana większość jest za przeniesieniem Barta w tym rownież Dominika. Baster i Lusi rozumiem, że przeniesienie pod warunkiem pelnej wiarygodności nowego hotelu a tylko takie bierzemy pod uwagę.
Przeciwna jest Czorcik. Czy ktoś jeszcze ?

[quote name='Lida']W maju mają iść do adopcji moje dwa psy. Jak się uda, to wesprę Barta w deklaracjach. Podczytuję od dawna wątek, ale ostatnio coś rzadziej. Czy tylko ze względów finansowych chcecie zmienić hotel Bartowi? Bardzo polecam domowy hotelik u hop! Jest w Łodzi. Bardzo dobra opieka, domowe warunki. Warto czekać na miejsce w tym hoteliku. Sama mam tam psa. Mnóstwo zdjęć, pomoc w ogłaszaniu, bieżące informacje, opieka weterynarza zapewniona. Luksus.[/QUOTE]

[quote name='andzia69']a ja powiem moze, dlaczego do Słodkokwaśnej (lub Dexterki, Murki, Lilutoshi i paru innych bedących na dogo) BO:
- sa na dogo!!!!!!! prowadzą wątki, robią zdjęcia na bieżąco, odpowiadają na pytania również na bieząco, a to bardzo ważne - dlaczego? ano dlatego, że jak sie sama przekonalam hotele, które nie są na dogo, FB nie poczuwają sie do robienia zdjęć bezdomnych podopiecznych, informowania co i jak, bo - im to zwisa i powiewa - oczywiście nie mówię tu o tym, ze w Mokrym Nosku Bart i inne psiaki mają źle - nie!!!!!
- są tansze - nie wszystkie, ale są - u Słodkokwaśnej np. za wyzełkę płacimy 300 zł z karmą

ciężko uzbierać 200 zl, cieżko 300...ale jeszcze ciężej 450 :([/QUOTE]

[quote name='baster i lusi']Proszę uspokójcie emocje.W zgodzie razem ustalmy co robimy z Bartem.[/QUOTE]

Przekopalam się przez ostatnie strony wątku. Są deklaracje od Lidy i Jadwigi. Baster i lusi koniecznie podeslij dziewczynom numer konta.

[quote name='jadwiga']pozdrawiam, dajcie znać, na kogo wysyłać deklaracje?[/QUOTE]

[quote name='Lida']Może warto poczekać? Rozmawiałyście z nią ostatnio? Tak czy inaczej ode mnie macie 50 zł/miesiac stalej deklaracji.[/QUOTE]

[quote name='Bogusik']Ja postaram się wspierać Barta wpłatami jednorazowymi,w miarę możliwości.Na razie,jeszcze nie wiadomo,do którego dt i kiedy pojedzie.W pierwszej kolejności muszą być pieniążki na zapłacenie obecnego hoteliku,bo bez tego nie ma co liczyć,że Barta wydadzą.Wspólnymi siłami damy radę,bo innej opcji nie widzę!
Jak Doda :smile: tylko otrzyma zgodę na zmianę prowadzącej watek,to koniecznie trzeba zmienić tytuł.[/QUOTE]

[quote name='ewa gonzales']Zagladam z kciukami :modla: :modla:
oby się udało :modla:[/QUOTE]
Ewuniu jeszcze raz dziękujemy za bazarek. Cioteczki, może ktoś ma jeszcze fanty do dołożenia ?

Posted

.....[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Czy będąc w telefonicznym kontakcie z hotelem zapytalabyś o możliwość obniżenia oplat ?
Powiedzieć, że jeśli nie będzie zgody to jego deklarowicze przeniosą go gdzie indziej ? Będziemy mieć jasną sytuację.

barb,to się chyba mija z celem,albo ja nie bardzo rozumiem...Nie można "straszyć" hoteliku,że jak nie zejdzie z ceny,to go przeniesiecie.Czy to oznacza,że jak zejdzie,to Bart pozostaje w Mokrym Nosku?

Posted

[quote name='Bogusik'].....[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Czy będąc w telefonicznym kontakcie z hotelem zapytalabyś o możliwość obniżenia oplat ?

barb,to się chyba mija z celem,albo ja nie bardzo rozumiem...Nie można "straszyć" hoteliku,że jak nie zejdzie z ceny,to go przeniesiecie.Czy to oznacza,że jak zejdzie,to Bart pozostaje w Mokrym Nosku?

Według mnie to nie jest straszenie tylko próba negocjowania warunkow ponieważ deklarowicze Barta nie sa w stanie ponosić dłużej takich kosztow. Rozumiem, że jesteś zdecydowanie za zmianą hotelu.

Posted

Oczywiście negocjowanie ceny czy tez jak na pisałam " straszenie" nie zmienia faktu,że to zobowiązuje,do pozostawienia Barta w tym hoteliku,jeżeli obniży cenę.Ja jestem zdecydowanie,za przeniesieniem Barta i dlatego jestem na tym wątku.Jeżeli on zostanie tam gdzie jest,to istnieje prawdo podobieństwo,że płacenie deklaracji będzie trwało bez końca.Jest bardzo ciężko o miejsce w dobrym hoteliku,więc Bart ma szczęście,że się takie znalazło i ogromną szansę,że dzięki temu znajdzie dom.A chyba wszystkim właśnie o to chodzi...
Myślę,że wiele osób,które tu zaglądnęły,czekają na konkrety i dlatego się nie zadeklarowały z pomocą.Tak to działa,jest konkretna akcja,jest i pomoc...

Posted

[quote name='baster i lusi']Jadwiga nr.konta ma bo wpłaca deklaracje.Lidzie mam wysłać?[/QUOTE]
Wyślij. Jak wiesz jestem na wątku od niedawana i nie wiem kto już placi.

Posted

Słodkokwaśnej wczoraj na glowę zwaliłyśmy 6 szczyli z lasu (a jeszcze jeden do złapania i matka :() i wracają do niej psiaki od weta po zabiegach...wiec jej miejscówka odpada - dzisiaj nawet dzwonilam do niej, bo chcialam dac labka znalezionego pod Kielcami, ale nie miala miejsca :(

Więc Dexterka? :)

Posted

[quote name='Bogusik'].....[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Czy będąc w telefonicznym kontakcie z hotelem zapytalabyś o możliwość obniżenia oplat ?

zgadzam się. I tak jak pisałyśmy wcześniej tu nie chodzi o samą cenę i jej obniżenie. Tu chodzi o całokształt.