baster i lusi Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Aktualne rozliczenie finansów Barta. [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] KWIECIEŃ + 38 zł * Yana - 20 zł wpłynęło 20 zł 06.04. * yolanovi -15 zl wpłynęło 15 zł 01.43. * Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 01.04.[B][B][B] * [B]jadwiga - 50 zł za marzec,kwiecień. ujęta w marcu[B] [B]* dominikabankert 10 zł[B] zapłacone do stycznia[B][B] [B]* wojtuś 20 zł wpłynęło 20 zł 14.04.[B][B][B] *erka - 20 zł wpłynęło 80 zł 28.10 wrzesień,pażdziernik ,listopad ,grudzień. *czorcik 20 zł wpłynęło 20 zł wpłynęło 07.04. *kolega Czorcika 20 zł wpłynęło 20 zł. 07.04. * P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 100 zł 07.04. Razem 253 zł. Do zapłacenia jest od 23 kwiecień .12 zł doba + 90 zł karma i około 50 zł za obrożę p/pchłom i kleszczom. Quote
Doda_ Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='Martika@Aischa']ciocia napisz proszę do Maupa4 powinno byc szybciutko :)[/QUOTE] Juz sie robi ! Quote
dominikabankert Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='baster i lusi']Aktualne rozliczenie finansów Barta. [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] KWIECIEŃ + 38 zł * Yana - 20 zł wpłynęło 20 zł 06.04. * yolanovi -15 zl wpłynęło 15 zł 01.43. * Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 01.04.[B][B][B] * [B]jadwiga - 50 zł za marzec,kwiecień. ujęta w marcu[B] [B]* dominikabankert 10 zł[B] zapłacone do stycznia[B][B] [B]* wojtuś 20 zł wpłynęło 20 zł 14.04.[B][B][B] *erka - 20 zł wpłynęło 80 zł 28.10 wrzesień,pażdziernik ,listopad ,grudzień. *czorcik 20 zł wpłynęło 20 zł wpłynęło 07.04. *kolega Czorcika 20 zł wpłynęło 20 zł. 07.04. * P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 100 zł 07.04. Razem 253 zł. Do zapłacenia jest od 23 kwiecień .12 zł doba + 90 zł karma i około 50 zł za obrożę p/pchłom i kleszczom. moge mu dac 200 zl coby zapalcic do konca za kwiecien za ten hotel ale potem w razie przewozu juz nie pomoge takze czekam na decyzje czy trzymac na paliwo czy dac mu na hotel Quote
barb Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Z bazarku Ewy jest w tej chwili 72 zł : 51 za fanty i 21 cegiełki. Wysłałam do tej pory 85 zaproszeń. Quote
Martika&Aischa Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='barb']Z bazarku Ewy jest w tej chwili 72 zł : 51 za fanty i 21 cegiełki. Wysłałam do tej pory 85 zaproszeń.[/QUOTE] też wysyłam zaproszenia ale coś cieżko z frekwencją :( długi weekend :( Quote
barb Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Martika@Aischa']też wysyłam zaproszenia ale coś cieżko z frekwencją :( długi weekend :([/QUOTE] I ja tak sobie tłumaczę slaby odzew. Quote
dominikabankert Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 72 zl to sporo kasy dla niego nawet 10 zl to sporo kasy wiec dobra robota dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
barb Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='dominikabankert']72 zl to sporo kasy dla niego nawet 10 zl to sporo kasy wiec dobra robota dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Gdyby jeszczel jakieś fanty to możnaby jeszcze dołożyć. Quote
sharka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Bast siedział b. długo w Mokrym Nosku, w razie czego podpytajcie o zdanie na temat hoteliku p. Jadwigę z fundacja Nero, najlepiej na Fb lub tel. Wydaje mi się że lepiej Barta przenieść. 1 Quote
andzia69 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 ja jestem za przeniesieniem Barta i...za załozeniem nowego wątku - może nowy wątek i nowy hotelik (bo o dt nie marzymy, bo ich brak) pomoże wreszcie znaleźć nowy dom temu biedakowi Quote
barb Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) [quote name='sharka']Bast siedział b. długo w Mokrym Nosku, w razie czego podpytajcie o zdanie na temat hoteliku p. Jadwigę z fundacja Nero, najlepiej na Fb lub tel. Wydaje mi się że lepiej Barta przenieść. [quote name='phase']Zapisuje Barcika... [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [quote name='Marta72']zapisuję wątek . Dziękujemy za przybycie do Bartusia. Dziękuję za radę sharko, spróbuję skontaktować się z luką1. [quote name='andzia69']ja jestem za przeniesieniem Barta i...za załozeniem nowego wątku - może nowy wątek i nowy hotelik (bo o dt nie marzymy, bo ich brak) pomoże wreszcie znaleźć nowy dom temu biedakowi [quote name='Doda_']ja pisalam do Pianki i maupy, jesli nie uda sie zmienic zalozyciela to mysle ze mozemy zalozyc nowy watek a ten zamknac.. andzia to byłby już trzeci watek Barta bo ten jest drugi. Wcześniejszego nie znam. Może uda się przepisać. [quote name='baster i lusi']Aktualne rozliczenie finansów Barta. [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] KWIECIEŃ + 38 zł * Yana - 20 zł wpłynęło 20 zł 06.04. * yolanovi -15 zl wpłynęło 15 zł 01.43. *[B] Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 01.04.[B][B][B][B] * [B]jadwiga - 50 zł za marzec,kwiecień. ujęta w marcu[B] [B]* dominikabankert 10 zł[B] zapłacone do stycznia[B][B] [B]* wojtuś 20 zł wpłynęło 20 zł 14.04.[B][B][B] *erka - 20 zł wpłynęło 80 zł 28.10 wrzesień,pażdziernik ,listopad ,grudzień. *czorcik 20 zł wpłynęło 20 zł wpłynęło 07.04. *kolega Czorcika 20 zł wpłynęło 20 zł. 07.04. * P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 100 zł 07.04. Razem 253 zł. Do zapłacenia jest od 23 kwiecień .12 zł doba + 90 zł karma i około 50 zł za obrożę p/pchłom i kleszczom.[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [quote name='Martika@Aischa']na wątku pojawiły się dodatkowe deklaracje fajnie by było zebrac je w 1 post z aktualnymi abyśmy wiedziały jak przedstawiają się finanse Barta :) Baster i lusi dziekujemy za przypomnienie stanu finansów Basta. Dalabyś radę zebrać w całość nowe deklaracje ? I wyslać numer konta do osob, które chcą coś wpłacić. Czy będąc w telefonicznym kontakcie z hotelem zapytalabyś o możliwość obniżenia oplat ? Powiedzieć, że jeśli nie będzie zgody to jego deklarowicze przeniosą go gdzie indziej ? Będziemy mieć jasną sytuację. Edited May 4, 2014 by barb Quote
Nadziejka Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Zagladam z kciukami :modla: :modla: oby się udało :modla: Quote
dominikabankert Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 slodkkwasna odpisala i ze nie moze wziasc barta ma za duzo psow pod opieka aktualnie Quote
barb Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='dexterka']dziewczyny jestem na zaproszenie Barb i Martika@Aischa. Jeśli macie pytania piszcie śmiało tutaj albo na pw. możemy też zarezerwować miejsce na tydzień:)[/QUOTE] [quote name='dexterka']Przetrzymam, tylko bardzo proszę , aby któraś z Was napisała mi PW jak tylko podejmiecie decyzję. Czasami gubię się w tych wszystkich wątkach. A Bart jest prześliczny :) Nie wiem czemu nie ma jeszcze domu! Może warto byłoby zainwestować w wyróżnienie na tablicy.pl i podać do kogoś innego kontakt?[/QUOTE] [quote name='barb']Obiecujemy że rowno za tydzień damy znać. Chyba, ze decyzja zapadnie szybciej.[/QUOTE] Dziś ma zajrzeć na watek słodkokwaśna. Dexterce mamy dać odpowiedź do 7-go maja/ (tydzień od 1-go maja) a do tego czasu trzeba koniecznie zapytać Mokry Nosek o obniżenie ceny. [quote name='yolanovi']Ja jestem jak najbardziej za przeniesieniem Barta i odświeżeniem wątku. Nie byłam osobiście w żadnym z hotelików, ani Hop ani Dexterki, ale śledzę wątki psiaków u Dexterki, wątek hotelikowy i wydaje mi się, że to jest dobry wybór.[/QUOTE] [quote name='Bogusik']Dziewczyny,trzeba Barta koniecznie zabrać,bo nie ma szans na adopcję,w obecnym hoteliku.Dt u Dexterki,jak i u hop! są znanymi na dogo i to z bardzo dobrej strony.Ale chyba u hop nie ma miejsca...Zreszta skoro poszło pw to sama napisze,czy może chłopaka przyjąć.Dobrze,że coś ruszyło,bo tak jak jest,to nie może być.Postaram się też jakoś dopomóc,muszę pomyśleć...[/QUOTE] [quote name='Martika@Aischa']dziewczynki skoro jest miejsce u dexterki to myślę że nie ma sensu szukac dalej. Pomyślmy jak bezboleśnie i szybko przeniesc chłopaka do hoteliku. Doda_ kiedy mogłabyś przewieźc chłopaka i jaki był by to koszt ???[/QUOTE] [quote name='Agata P']Jestem i ja. Myślę,że to dobry pomysł z tymi przenosinami Barta. Choć wydaje mi się,że Mokry nosek nie jest złym hotelikiem (tz. krzywda się tam psu nie dzieje) jednak jest drogi . Ogłaszałam Barta od samego początku (jeszcze jak był z Azą) i ostatnio też go kilka razy ogłosiłam z namiarami na hotelik,też się dziwiłam,że żadnego zainteresowania Bartem nie było. No ale....... hotelik nie jest dogomaniacki ,to nie za bardzo zależy komuś na wyadoptowaniu psa.Pies siedzi ,kasa płynie . A Bart siedzi z niewielkimi przerwami już parę lat.( w mokrym nosku już chyba ze 2 lata). Postaram się zrobić mu jeszcze ogłoszenia tylko przydało by się podać namiary na kogoś innego . Tylko na kogo ????[/QUOTE] Zdecydowana większość jest za przeniesieniem Barta w tym rownież Dominika. Baster i Lusi rozumiem, że przeniesienie pod warunkiem pelnej wiarygodności nowego hotelu a tylko takie bierzemy pod uwagę. Przeciwna jest Czorcik. Czy ktoś jeszcze ? [quote name='Lida']W maju mają iść do adopcji moje dwa psy. Jak się uda, to wesprę Barta w deklaracjach. Podczytuję od dawna wątek, ale ostatnio coś rzadziej. Czy tylko ze względów finansowych chcecie zmienić hotel Bartowi? Bardzo polecam domowy hotelik u hop! Jest w Łodzi. Bardzo dobra opieka, domowe warunki. Warto czekać na miejsce w tym hoteliku. Sama mam tam psa. Mnóstwo zdjęć, pomoc w ogłaszaniu, bieżące informacje, opieka weterynarza zapewniona. Luksus.[/QUOTE] [quote name='andzia69']a ja powiem moze, dlaczego do Słodkokwaśnej (lub Dexterki, Murki, Lilutoshi i paru innych bedących na dogo) BO: - sa na dogo!!!!!!! prowadzą wątki, robią zdjęcia na bieżąco, odpowiadają na pytania również na bieząco, a to bardzo ważne - dlaczego? ano dlatego, że jak sie sama przekonalam hotele, które nie są na dogo, FB nie poczuwają sie do robienia zdjęć bezdomnych podopiecznych, informowania co i jak, bo - im to zwisa i powiewa - oczywiście nie mówię tu o tym, ze w Mokrym Nosku Bart i inne psiaki mają źle - nie!!!!! - są tansze - nie wszystkie, ale są - u Słodkokwaśnej np. za wyzełkę płacimy 300 zł z karmą ciężko uzbierać 200 zl, cieżko 300...ale jeszcze ciężej 450 :([/QUOTE] [quote name='baster i lusi']Proszę uspokójcie emocje.W zgodzie razem ustalmy co robimy z Bartem.[/QUOTE] Przekopalam się przez ostatnie strony wątku. Są deklaracje od Lidy i Jadwigi. Baster i lusi koniecznie podeslij dziewczynom numer konta. [quote name='jadwiga']pozdrawiam, dajcie znać, na kogo wysyłać deklaracje?[/QUOTE] [quote name='Lida']Może warto poczekać? Rozmawiałyście z nią ostatnio? Tak czy inaczej ode mnie macie 50 zł/miesiac stalej deklaracji.[/QUOTE] [quote name='Bogusik']Ja postaram się wspierać Barta wpłatami jednorazowymi,w miarę możliwości.Na razie,jeszcze nie wiadomo,do którego dt i kiedy pojedzie.W pierwszej kolejności muszą być pieniążki na zapłacenie obecnego hoteliku,bo bez tego nie ma co liczyć,że Barta wydadzą.Wspólnymi siłami damy radę,bo innej opcji nie widzę! Jak Doda :smile: tylko otrzyma zgodę na zmianę prowadzącej watek,to koniecznie trzeba zmienić tytuł.[/QUOTE] [quote name='ewa gonzales']Zagladam z kciukami :modla: :modla: oby się udało :modla:[/QUOTE] Ewuniu jeszcze raz dziękujemy za bazarek. Cioteczki, może ktoś ma jeszcze fanty do dołożenia ? Quote
Bogusik Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 .....[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Czy będąc w telefonicznym kontakcie z hotelem zapytalabyś o możliwość obniżenia oplat ? Powiedzieć, że jeśli nie będzie zgody to jego deklarowicze przeniosą go gdzie indziej ? Będziemy mieć jasną sytuację. barb,to się chyba mija z celem,albo ja nie bardzo rozumiem...Nie można "straszyć" hoteliku,że jak nie zejdzie z ceny,to go przeniesiecie.Czy to oznacza,że jak zejdzie,to Bart pozostaje w Mokrym Nosku? Quote
Malgoska Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 myslę, że psa trzeba przenieść; cena jest kosmiczna i wspólpraca zadna. Quote
barb Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='Bogusik'].....[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Czy będąc w telefonicznym kontakcie z hotelem zapytalabyś o możliwość obniżenia oplat ? Powiedzieć, że jeśli nie będzie zgody to jego deklarowicze przeniosą go gdzie indziej ? Będziemy mieć jasną sytuację. barb,to się chyba mija z celem,albo ja nie bardzo rozumiem...Nie można "straszyć" hoteliku,że jak nie zejdzie z ceny,to go przeniesiecie.Czy to oznacza,że jak zejdzie,to Bart pozostaje w Mokrym Nosku? Według mnie to nie jest straszenie tylko próba negocjowania warunkow ponieważ deklarowicze Barta nie sa w stanie ponosić dłużej takich kosztow. Rozumiem, że jesteś zdecydowanie za zmianą hotelu. Quote
Bogusik Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Oczywiście negocjowanie ceny czy tez jak na pisałam " straszenie" nie zmienia faktu,że to zobowiązuje,do pozostawienia Barta w tym hoteliku,jeżeli obniży cenę.Ja jestem zdecydowanie,za przeniesieniem Barta i dlatego jestem na tym wątku.Jeżeli on zostanie tam gdzie jest,to istnieje prawdo podobieństwo,że płacenie deklaracji będzie trwało bez końca.Jest bardzo ciężko o miejsce w dobrym hoteliku,więc Bart ma szczęście,że się takie znalazło i ogromną szansę,że dzięki temu znajdzie dom.A chyba wszystkim właśnie o to chodzi... Myślę,że wiele osób,które tu zaglądnęły,czekają na konkrety i dlatego się nie zadeklarowały z pomocą.Tak to działa,jest konkretna akcja,jest i pomoc... Quote
barb Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Czyli nie negocjujemy ? A to link do wątku Dosi, która też przebywa w Mokrym Nosku http://www.dogomania.pl/forum/threads/182555-Dosia-w-hotelu-ale-GROZI-JEJ-SCHRONISKO-bo-nie-mamy-kasy!-POMOCY-BRAKUJE-210-zl-! Quote
baster i lusi Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Jadwiga nr.konta ma bo wpłaca deklaracje.Lidzie mam wysłać? Quote
barb Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='baster i lusi']Jadwiga nr.konta ma bo wpłaca deklaracje.Lidzie mam wysłać?[/QUOTE] Wyślij. Jak wiesz jestem na wątku od niedawana i nie wiem kto już placi. Quote
andzia69 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Słodkokwaśnej wczoraj na glowę zwaliłyśmy 6 szczyli z lasu (a jeszcze jeden do złapania i matka :() i wracają do niej psiaki od weta po zabiegach...wiec jej miejscówka odpada - dzisiaj nawet dzwonilam do niej, bo chcialam dac labka znalezionego pod Kielcami, ale nie miala miejsca :( Więc Dexterka? :) Quote
Martika&Aischa Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='Bogusik'].....[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Czy będąc w telefonicznym kontakcie z hotelem zapytalabyś o możliwość obniżenia oplat ? Powiedzieć, że jeśli nie będzie zgody to jego deklarowicze przeniosą go gdzie indziej ? Będziemy mieć jasną sytuację. barb,to się chyba mija z celem,albo ja nie bardzo rozumiem...Nie można "straszyć" hoteliku,że jak nie zejdzie z ceny,to go przeniesiecie.Czy to oznacza,że jak zejdzie,to Bart pozostaje w Mokrym Nosku? zgadzam się. I tak jak pisałyśmy wcześniej tu nie chodzi o samą cenę i jej obniżenie. Tu chodzi o całokształt. Quote
Recommended Posts