kkasiiiar Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Zuzka2 napisał(a):A pytał ktoś u holterier5?Tam były zawsze przystępne ceny.Hotelik był w Brzyściu,ale teraz się przeniósł w okolice Poznania. nie moge znalesc takiego uzytkownika :( Quote
kkasiiiar Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Owieczka napisał(a):Drogo trochę :( to jet 450 zł/ miesięcznie... nie damy rady :( w takim razie Krakow to co wojtus proponowal? czy lepiej jak by sie znajdowal kolo wwa? Quote
Zuzka2 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 kkasiiiar napisał(a):nie moge znalesc takiego uzytkownika :( agusiazet też siedzi w temacie tego hoteliku i na pewno jest na bieżąco z info,bo hotelikuje tam kilka psiaków. Quote
wojtuś Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Kasiu tj. hotelterier5 - Joasia tel. 606-612-957, mam jeszcze hotel_lilki k. Kluczborka tel. 505-126-095 najbliżej jumanji k. Wawy tel. 500-893-485 koło mnie hotelamok.pl w Iwanowicach Włościańskich k. Krakowa i pensjonatpupila.pl w Niepołomicach te koło mnie ja mogę rozeznać;) Quote
kkasiiiar Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 hotelterier5 do Joasi juz napisalam PW moge zadzwonic jutro do Kluczborka i jumanji zapytac o miejsce i cene Quote
erka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Hotelterier z pewnością odpada, bo przenosza sie do Nowego Tomysla k.Poznania, ale jeszczce hotel nie skończony. Rozmawiałam wstępnie z Jaagą z Katowic, jeżeli Bart zgadza sie z innymi psami, równiez samcami, bo my tam mamy naszego Oskara, staruszka ON-ka, sa tez inne psiaki na dt, to mogłaby go przyjąć na dt za 300 zł. Quote
kkasiiiar Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 no to teraz trzeba znać odp na pytanie..czy Bart się zgadza z innymi psami? Quote
wojtuś Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='erka']Hotelterier z pewnością odpada, bo przenosza sie do Nowego Tomysla k.Poznania, ale jeszczce hotel nie skończony. Rozmawiałam wstępnie z Jaagą z Katowic, jeżeli Bart zgadza sie z innymi psami, równiez samcami, bo my tam mamy naszego Oskara, staruszka ON-ka, sa tez inne psiaki na dt, to mogłaby go przyjąć na dt za 300 zł. To co Owieczka pisała o Barcie z 1 postu: """5. Do suczek jest bardzo grzeczny i przyjacielski, do szczeniaków też. Do innych samców to kwestia ustalenia hierarchii ale ogólnie nie jest agresywny. :smile: """ Mnie sie wydaje że i opieka Jaagi i jej doświadczenie, i cena są atrakcyjne:) mniej jak za 300 zł to raczej nie znajdziemy DT Quote
andzia69 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 no to ja jestem za dt u Jaagi jesli można wybierać:) tylko pytanie...czy damy radę? Quote
kkasiiiar Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ja dzis i wczoraj rozsylalam watek ..alfabetycznie i tych ktorzy w miare sie pojawiaja na dogo..i jak wiadac nowych osob nie ma :( Pierwsze 2 miesiace moze i bysmy dali rade ale co dalej?:( Quote
wojtuś Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Kochani i tak nie mamy wyjścia, bo Barta trzeba zabrać. Gdyby tylko Jaaga sie zgodziła miałby super:) I domek myślę, że też znajdzie:) To ogłoszenie co Azula znalazła domek było z namiarami na Owieczkę i na mnie, Pani mówiła, że tak po prostu zadzwoniła do chłopa. Kasiu a mnie zapisz na deklarację 20 zł/mies. Tak już myślę sobie kto by Kochani zawiózł Barta do Katowic.... pewnie wiecie kto, ale czy będą mogli:) Quote
Monika.D Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Witaj Barcik! Dawno do Ciebie nie zaglądałam... Quote
Owieczka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 kkasiiiar napisz ile brakuje stałych deklaracji :) 300zł to nie jest tak dużo oby tylko Barcik dogadal sie zpsami :) ja myśle że się dogada. Quote
Czorcik Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 w Teresinie k. Warszawy/ bliżej Sochaczewa jest tez hotelik Mokry Nosek , tam 12 zł / doba , a warunki sprawdzone , często tam jeździmy z Guliwerem do piesków . Quote
Owieczka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Zuzka2']agusiazet też siedzi w temacie tego hoteliku i na pewno jest na bieżąco z info,bo hotelikuje tam kilka psiaków. Zuzka2 Dostałas odemnie wiadomośc na pw ? Bo pisałam i pytałam o ogłoszenia. Z ogłoszęń to ogólnie cisza, były tylko dwa tel jeden już baaaardzo dawno temu ale ludzie nieodpowiedzialni i w ogóle nie było czym sobie głowy zawracać i ostanio dzwoniła Pani w sprawie Azy. Ja jej podsunęłam Barta bo Azulka miała juz dom, ale Pani się rozmyśliła, bo jak twierdzi pies musiał by siedzieć sam ok 9 h :( Prosiłam zeby chociaz go na DT wzięła i zobaczyła jak to będzie ale nie chciała gadać :( Widocznie Aza jej się bardziej spodobała i tyle. Szkoda Ogłaszać trzeba bo moze właśnie ktos od tak zadzwoni jak w przypadku Azy... [quote name='wojtuś']To co Owieczka pisała o Barcie z 1 postu: """5. Do suczek jest bardzo grzeczny i przyjacielski, do szczeniaków też. Do innych samców to kwestia ustalenia hierarchii ale ogólnie nie jest agresywny. :smile: """ Mnie sie wydaje że i opieka Jaagi i jej doświadczenie, i cena są atrakcyjne:) mniej jak za 300 zł to raczej nie znajdziemy DT Bart jest bardzo grzecznym i podporządkowanym psem a przy kimś z doświadczeniem będzie aniołem. On spokojnie mógł by być domownikiem czy to w bloku czy to w domu z ogrodem. Jako stróż tez sie sprawdzi tyle że przeskoczy każde ogrodzenie jak się go zostawi samemu sobie. :) [quote name='wojtuś']Kochani i tak nie mamy wyjścia, bo Barta trzeba zabrać. Gdyby tylko Jaaga sie zgodziła miałby super:) I domek myślę, że też znajdzie:) To ogłoszenie co Azula znalazła domek było z namiarami na Owieczkę i na mnie, Pani mówiła, że tak po prostu zadzwoniła do chłopa. Kasiu a mnie zapisz na deklarację 20 zł/mies. Tak już myślę sobie kto by Kochani zawiózł Barta do Katowic.... pewnie wiecie kto, ale czy będą mogli:) :) I moze jakaś kochana ciocia zrobi bazarek na benzynke ? :loveu: cioo ?? Quote
kkasiiiar Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ja moge zrobic bazarek tylko musze wiedziec dokladnie ile to km bedzie ;) Czy znacie kogos z Bełchatowa ? chodzi mi konkretnie o wolontariuszy z Bełchatowskiego schronu.. Quote
kkasiiiar Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Dotarly do mnie pieniadze Barta 320,70 zl :) Quote
wojtuś Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Kasiu jeśli chodzi o bazarek transportowy:) Olszowa Wola (Nowe Miasto n.Pilicą) - Katowice to 250 km Łódź - Olszowa Wola to 93 km lub alternatywa Warszawa - Olszowa Wola to 80 km średnio w jedną stronę będzie 340 km, razy 2 = 680 km Quote
erka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Czorcik napisał(a):w Teresinie k. Warszawy/ bliżej Sochaczewa jest tez hotelik Mokry Nosek , tam 12 zł / doba , a warunki sprawdzone , często tam jeździmy z Guliwerem do piesków . Takie są ceny dla bezdomniaków? Bo na stronie hotelu cena za psa powyżej 20 kg, to 40 zł. Przeczytałam tez ,że miejsca w budynku ogrzewanym z wybiegiem . No i czy ktos już pytał , czy są tam wolne miejsca? U Jaagi by było tylko miejsce w budzie. Zastanówcie się więc, gdzie lepiej, bo jutro mam rozmawiac z Jaagą, czy by mogła go ewentualnie przyjąć. Quote
andzia69 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Erka - tu sie nie ma co zastanawiać - nawet jesli to byloby 12 zł dziennie to jest 360 zł - tak? tak...poza tym od jaagi wieści są w miarę na bieżąco - tak? a o to nam chodzi! no i to Śląsk jest więc sporo ludzi jednak mieszkających dookoła... ja poszperam za jakimiś fantami na bazarek Quote
wojtuś Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Erko no cóż, hoteliki dla bezdomniaków dają ceny 50% niższe niż na stronach internetowych, to i tak byłoby 20 zł doba dla dużego psa, albo 15 zł/doba - na miesiąc to wychodzi 450 zł, nawet cena 12 zł/doba - daje na miesiąc 360 zł, Jaaga oferuje nam 300 zł/miesiąc i wg mnie to najlepsza opcja:) Byłbym za tym abyś pomówiła z Jaagą o miejscu dla Barta, tak myślę, ale nie wiem jak inni;) Quote
erka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Proszę, niech sie jeszcze wypowiedzą inni. Pozostaje kwestia dogadania się Barta z innymi samcami, bo u Jaagi jest Oskar i Fill, musiałby sie kontaktować. Ale to pewnie okazało by się w praniu;). Quote
dusje Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Przed chwila przelalam 85 zl na konto Kasi za karme Jadzi i w tym 15 zl za karme dla dla Barta.Owieczka zakupila zarelko za 139 zl plus przesylka gratis :lol: Dzieki i prosze o potwierdzenie przelewu :lol: Quote
Recommended Posts