Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzka2 napisał(a):
A pytał ktoś u holterier5?Tam były zawsze przystępne ceny.Hotelik był w Brzyściu,ale teraz się przeniósł w okolice Poznania.

nie moge znalesc takiego uzytkownika :(

Posted

kkasiiiar napisał(a):
nie moge znalesc takiego uzytkownika :(

agusiazet też siedzi w temacie tego hoteliku i na pewno jest na bieżąco z info,bo hotelikuje tam kilka psiaków.

Posted

Kasiu tj. hotelterier5 - Joasia tel. 606-612-957,
mam jeszcze hotel_lilki k. Kluczborka tel. 505-126-095

najbliżej jumanji k. Wawy tel. 500-893-485

koło mnie hotelamok.pl w Iwanowicach Włościańskich k. Krakowa
i pensjonatpupila.pl w Niepołomicach
te koło mnie ja mogę rozeznać;)

Posted

Hotelterier z pewnością odpada, bo przenosza sie do Nowego Tomysla k.Poznania, ale jeszczce hotel nie skończony.
Rozmawiałam wstępnie z Jaagą z Katowic, jeżeli Bart zgadza sie z innymi psami, równiez samcami, bo my tam mamy naszego Oskara, staruszka ON-ka, sa tez inne psiaki na dt, to mogłaby go przyjąć na dt za 300 zł.

Posted

[quote name='erka']Hotelterier z pewnością odpada, bo przenosza sie do Nowego Tomysla k.Poznania, ale jeszczce hotel nie skończony.
Rozmawiałam wstępnie z Jaagą z Katowic, jeżeli Bart zgadza sie z innymi psami, równiez samcami, bo my tam mamy naszego Oskara, staruszka ON-ka, sa tez inne psiaki na dt, to mogłaby go przyjąć na dt za 300 zł.
To co Owieczka pisała o Barcie z 1 postu:

"""5. Do suczek jest bardzo grzeczny i przyjacielski, do szczeniaków też. Do innych samców to kwestia ustalenia hierarchii ale ogólnie nie jest agresywny. :smile: """

Mnie sie wydaje że i opieka Jaagi i jej doświadczenie, i cena są atrakcyjne:)
mniej jak za 300 zł to raczej nie znajdziemy DT

Posted

Ja dzis i wczoraj rozsylalam watek ..alfabetycznie i tych ktorzy w miare sie pojawiaja na dogo..i jak wiadac nowych osob nie ma :( Pierwsze 2 miesiace moze i bysmy dali rade ale co dalej?:(

Posted

Kochani i tak nie mamy wyjścia, bo Barta trzeba zabrać.
Gdyby tylko Jaaga sie zgodziła miałby super:)
I domek myślę, że też znajdzie:)

To ogłoszenie co Azula znalazła domek było z namiarami na Owieczkę i na mnie, Pani mówiła, że tak po prostu zadzwoniła
do chłopa.
Kasiu a mnie zapisz na deklarację 20 zł/mies.

Tak już myślę sobie kto by Kochani zawiózł Barta do Katowic.... pewnie wiecie kto, ale czy będą mogli:)

Posted

[quote name='Zuzka2']agusiazet też siedzi w temacie tego hoteliku i na pewno jest na bieżąco z info,bo hotelikuje tam kilka psiaków.
Zuzka2 Dostałas odemnie wiadomośc na pw ? Bo pisałam i pytałam o ogłoszenia. Z ogłoszęń to ogólnie cisza, były tylko dwa tel jeden już baaaardzo dawno temu ale ludzie nieodpowiedzialni i w ogóle nie było czym sobie głowy zawracać i ostanio dzwoniła Pani w sprawie Azy. Ja jej podsunęłam Barta bo Azulka miała juz dom, ale Pani się rozmyśliła, bo jak twierdzi pies musiał by siedzieć sam ok 9 h :( Prosiłam zeby chociaz go na DT wzięła i zobaczyła jak to będzie ale nie chciała gadać :( Widocznie Aza jej się bardziej spodobała i tyle. Szkoda
Ogłaszać trzeba bo moze właśnie ktos od tak zadzwoni jak w przypadku Azy...

[quote name='wojtuś']To co Owieczka pisała o Barcie z 1 postu:

"""5. Do suczek jest bardzo grzeczny i przyjacielski, do szczeniaków też. Do innych samców to kwestia ustalenia hierarchii ale ogólnie nie jest agresywny. :smile: """

Mnie sie wydaje że i opieka Jaagi i jej doświadczenie, i cena są atrakcyjne:)

mniej jak za 300 zł to raczej nie znajdziemy DT

Bart jest bardzo grzecznym i podporządkowanym psem a przy kimś z doświadczeniem będzie aniołem. On spokojnie mógł by być domownikiem czy to w bloku czy to w domu z ogrodem. Jako stróż tez sie sprawdzi tyle że przeskoczy każde ogrodzenie jak się go zostawi samemu sobie. :)

[quote name='wojtuś']Kochani i tak nie mamy wyjścia, bo Barta trzeba zabrać.
Gdyby tylko Jaaga sie zgodziła miałby super:)
I domek myślę, że też znajdzie:)

To ogłoszenie co Azula znalazła domek było z namiarami na Owieczkę i na mnie, Pani mówiła, że tak po prostu zadzwoniła
do chłopa.
Kasiu a mnie zapisz na deklarację 20 zł/mies.

Tak już myślę sobie kto by Kochani zawiózł Barta do Katowic.... pewnie wiecie kto, ale czy będą mogli:)

:) I moze jakaś kochana ciocia zrobi bazarek na benzynke ? :loveu: cioo ??

Posted

Kasiu jeśli chodzi o bazarek transportowy:)
Olszowa Wola (Nowe Miasto n.Pilicą) - Katowice to 250 km
Łódź - Olszowa Wola to 93 km
lub alternatywa Warszawa - Olszowa Wola to 80 km
średnio w jedną stronę będzie 340 km, razy 2 = 680 km

Posted

Czorcik napisał(a):
w Teresinie k. Warszawy/ bliżej Sochaczewa jest tez hotelik Mokry Nosek , tam 12 zł / doba , a warunki sprawdzone , często tam jeździmy z Guliwerem do piesków .

Takie są ceny dla bezdomniaków? Bo na stronie hotelu cena za psa powyżej 20 kg, to 40 zł. Przeczytałam tez ,że miejsca w budynku ogrzewanym z wybiegiem . No i czy ktos już pytał , czy są tam wolne miejsca?
U Jaagi by było tylko miejsce w budzie.
Zastanówcie się więc, gdzie lepiej, bo jutro mam rozmawiac z Jaagą, czy by mogła go ewentualnie przyjąć.

Posted

Erka - tu sie nie ma co zastanawiać - nawet jesli to byloby 12 zł dziennie to jest 360 zł - tak? tak...poza tym od jaagi wieści są w miarę na bieżąco - tak? a o to nam chodzi! no i to Śląsk jest więc sporo ludzi jednak mieszkających dookoła...

ja poszperam za jakimiś fantami na bazarek

Posted

Erko no cóż, hoteliki dla bezdomniaków dają ceny 50% niższe niż na stronach internetowych, to i tak byłoby 20 zł doba dla dużego psa, albo 15 zł/doba - na miesiąc to wychodzi 450 zł,
nawet cena 12 zł/doba - daje na miesiąc 360 zł,

Jaaga oferuje nam 300 zł/miesiąc i wg mnie to najlepsza opcja:)

Byłbym za tym abyś pomówiła z Jaagą o miejscu dla Barta,
tak myślę, ale nie wiem jak inni;)

Posted

Proszę, niech sie jeszcze wypowiedzą inni. Pozostaje kwestia dogadania się Barta z innymi samcami, bo u Jaagi jest Oskar i Fill, musiałby sie kontaktować. Ale to pewnie okazało by się w praniu;).

Posted

Przed chwila przelalam 85 zl na konto Kasi za karme Jadzi i w tym 15 zl za karme dla dla Barta.Owieczka zakupila zarelko za 139 zl plus przesylka gratis :lol: Dzieki i prosze o potwierdzenie przelewu :lol: