Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to pisze fundacja rottka na fb

polecamy tani platny hotel rewelacyjny opiekanad chorymi psami warunki domowe oplaty od 100zl do 300zl mies w zaleznosci od wielkosci psa i od tego czy pies je gotowane czymaswoja sucha karme domw okolicach lodzi info na priv badz pod nr 602 15 99 15

pani z fundacji rottka jest BARDZO ale to BARDZO wymagajaca osoba co do tegogdzie pies trafia

prosze zeby ktos tam zadzwonil tym bardziej ze jest to w okolicach lodzi to daloby sie barta przewiesc

Posted

Jestem, jestem. Ostatnio troche rzadziej jestem na dogo bo mam tyle spraw na głowie, ale jak wszystko poukładam bede znów czesto zaglądac :)
Ja moge z calego serca polecić Dexterkę, Bart waży 35 kg ?
Kasia Przystał przyjmuje z tego co wiem tylko suki, ale wysłałam jej smsa z zapytaniem. Tu jest potrzebna osoba decyzyjna w sprawie Barta..
Co do ceny obecnego hoteliku to jest porażka. Cena z kosmosu !

Posted

[quote name='dominikabankert']ale to dopiero ak wroce do polski tak z karma dlamnie by byla z tego symboliczna stowa zarobku pies bylby w domu mam ogromna ogrodzona dzialke za dzialka stadnina koni ale oczywiscie juz wiem ze jak sie zaproponuje to na dogobedzie afera i zaraz bedzie ze bede psa w chlewie trzymac itp

moj ukochany tez kocha psy i mowi ze to swietny pomysl taki tymczas robic ale mowie do wrzesnia jestem za granica a mieszkac bede w elblagu wiec polska polnocna wchodzi w gre
dominika, te psy w chlewie to nie przesada.:shake: Masakryczne zdjecia widzialam ostatnio na dogo. Zapomnialam na jakim wątku, Doda jest na nim aktywna. To wlaśnie ten hotel ktory mial kosztować 200 zł (bo cena wzrosla już do 300 zl). Naprawdę warto kierować się w tym zasadą ograniczonego zaufania.

[quote name='dominikabankert']to pisze fundacja rottka na fb

polecamy tani platny hotel rewelacyjny opiekanad chorymi psami warunki domowe oplaty od 100zl do 300zl mies w zaleznosci od wielkosci psa i od tego czy pies je gotowane czymaswoja sucha karme domw okolicach lodzi info na priv badz pod nr 602 15 99 15

pani z fundacji rottka jest BARDZO ale to BARDZO wymagajaca osoba co do tegogdzie pies trafia

prosze zeby ktos tam zadzwonil tym bardziej ze jest to w okolicach lodzi to daloby sie barta przewiesc
Sam telefon to też mało. Trzeba by mieć chociaz fotki z tego miejsca lub najlepiej żeby ktoś mogl zrobić wizję lokalną na miejscu.

[quote name='baster i lusi']Założycielki wątku nie ma na dogo więc ze zmianą tytułu będzie problem.
Szkoda. Wogole już nie zagląda na dogo ? To moze poprosić moderatora o przepisanie na kogoś wątku ?

[quote name='Doda_']Jestem, jestem. Ostatnio troche rzadziej jestem na dogo bo mam tyle spraw na głowie, ale jak wszystko poukładam bede znów czesto zaglądac :)
Ja moge z calego serca polecić Dexterkę, Bart waży 35 kg ?
Kasia Przystał przyjmuje z tego co wiem tylko suki, ale wysłałam jej smsa z zapytaniem. Tu jest potrzebna osoba decyzyjna w sprawie Barta..
Co do ceny obecnego hoteliku to jest porażka. Cena z kosmosu !
Dziękuję Doda za przybycie. Pisalam do Dexterki - jej cena w wypadku Barta to 400,00 zl z karmą. Taka jest jej stawka za o dużego psa.

Dziewczyny, pisze to ponownie - na stronie hotelu nie ma zdjęcia Barta. :shake:

Posted

[quote name='dominikabankert']ulka ani emis nie moga wszystko zajete emis to w ogole do zimy ma zaklepane wszysto dexter ma miejsce wczoraj z nia pytalam i byloby taniej o 50 zl tak wazy mneij wiecej 35

Domi to już cena z karmą ???

Posted (edited)

[quote name='Martika@Aischa']Domi to już cena z karmą ???[/QUOTE]
U Dexterki cena z karmą 400 zl jak za Barta.

Pozwalam sobie wstawić jej odpowiedź.

" Hej , u mnie koszt pobytu psa dużego to kwota 400zl miesięcznie z wyżywieniem ( karma Brit bądź Bosch + witaminy Multical + drożdże piwowarskie Interyeast). Hotelem zajmuję sie wspólnie z mężem i teściową , opieka nad psami jest 24h , w tej chwili mam do dyspozycji dwa osobne tereny do biegania dla psów i dodatkowo chcemy wybudować jeszcze jeden wybieg tak aby psy podczas dnia w ogóle nie przebywały w kojcach. Poza tym z naszego ogrodu wychodzi się bezpośrednio na łąki gdzie też codziennie spacerujemuy:) gdybyś miała pytania pisz śmiało :) Pozdrawiam Magda"

Ps . Wystawiamy rachunki, mamy możliwość szkolenia pod okiem behawiorysty."

Edited by barb
Posted

w ogole mozeby zrobic mu nowy watek nie taki z doskoku ja sie nie podejme odpowiedzialnosci za barta moge jedynie finansowo wspierac musze skombinowac sobie myszke i porozsylac watek pozapraszac ludzi tu

skoro fundacja rottek poleca to miejsce za 300 zl to monaby sie zorientowac

Posted

[quote name='barb']U Dexterki cena z karmą 400 zl jak za Barta.

Pozwalam sobie wstawić jej odpowiedź.

" Hej , u mnie koszt pobytu psa dużego to kwota 400zl miesięcznie z wyżywieniem ( karma Brit bądź Bosch + witaminy Multical + drożdże piwowarskie Interyeast). Hotelem zajmuję sie wspólnie z mężem i teściową , opieka nad psami jest 24h , w tej chwili mam do dyspozycji dwa osobne tereny do biegania dla psów i dodatkowo chcemy wybudować jeszcze jeden wybieg tak aby psy podczas dnia w ogóle nie przebywały w kojcach. Poza tym z naszego ogrodu wychodzi się bezpośrednio na łąki gdzie też codziennie spacerujemuy:) gdybyś miała pytania pisz śmiało :) Pozdrawiam Magda"

Ps . Wystawiamy rachunki, mamy możliwość szkolenia pod okiem behawiorysty."[/QUOTE]

Z tego co wiem to naprawdę świetny hotelik. 400 zł to dobra cena. Kto jest osobą decyzyjną ???

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Z tego co wiem to naprawdę świetny hotelik. 400 zł to dobra cena. Kto jest osobą decyzyjną ???[/QUOTE]

nie ma takiej byla kkasiar ale wiesz ona juz sie nie udzielA NA DOGO

W TYM HOTELU ZOSTAC BART NIE MOZE CI LUDZIE NIE POMAGAJA TEZ CZUJE ZE U DEXTER BYLOBY LEPIEJ I BYNAJMNIEJ DEXTER JEST NA DOGO WIADOMO CO SIE Z BARTEM BY DZIALO

Posted

dominiko, ja byłam u dexterki i naprawdę polecam.
W transporcie mogę pomóc ale muszę załatwić min. 2 dni wolnego... W maju może by się udało?

Posted

[quote name='doda_']dominiko, ja byłam u dexterki i naprawdę polecam.
W transporcie mogę pomóc ale muszę załatwić min. 2 dni wolnego... W maju może by się udało?[/quote]

o mateczko naprawde..jak dobrze ze jestes prosze zapraszajcie ludiz na jego watek bo naprawde ja tu tylko pisze barb i baster

szukamy tez osoby co wezmie watek na siebie albo otworzy mu nowy

czyli co przenosimy barta tak doda jest za ja jestem za czy ktos jeszcze bo cipanstwo z tego mokry nosek szkoda komentowac plus jeszcze brak zdjecia barta na ich stronie .............

Posted

[quote name='doda_']dominiko, ja byłam u dexterki i naprawdę polecam.
W transporcie mogę pomóc ale muszę załatwić min. 2 dni wolnego... W maju może by się udało?[/quote]

spod wawy do tego opola ja nawet nie wiem
a jaki bylby koszt taie przewozu

Posted

[quote name='dominikabankert']o mateczko naprawde..jak dobrze ze jestes prosze zapraszajcie ludiz na jego watek bo naprawde ja tu tylko pisze barb i baster

szukamy tez osoby co wezmie watek na siebie albo otworzy mu nowy

czyli co przenosimy barta tak doda jest za ja jestem za czy ktos jeszcze bo cipanstwo z tego mokry nosek szkoda komentowac plus jeszcze brak zdjecia barta na ich stronie .............[/QUOTE]
Nie wiem czy to że Bart odszedl na babesjozę jest winą hoteliku czy nie ale od tego czasu mam wątpliwości czy rzeczywiście jest to idealny hotel.
ps.
Napiszę mail do hoteliku z zapytaniem czemu nie ma na stronie zdjęć Barta ?

Posted

Sluchajcie dziewczyny pisze zaraz to dexterowej i rezerwujemy mu miejsce nie jestem samozwanczym prowadzacym tego watku ale tak dluzej byc nie moze

ten hotelik to po prostu ciagnie kase i tyle .......

Okpisze do dexter i zaraz rozwale laptop bonie mam myszki i nie moge jej wyslac zeby weszla na watek czy ktos moglby jej wyslac barta watek coby tu weszla
doda jaki bylby koszt przewiezienia barta

Posted

[quote name='dominikabankert']Sluchajcie dziewczyny pisze zaraz to dexterowej i rezerwujemy mu miejsce nie jestem samozwanczym prowadzacym tego watku ale tak dluzej byc nie moze

Okpisze do dexter i zaraz rozwale laptop bonie mam myszki i nie moge jej wyslac zeby weszla na watek czy ktos moglby jej wyslac barta watek coby tu weszla
doda jaki bylby koszt przewiezienia barta[/QUOTE]

zaraz podeślę link do dexterki i do hop!

Posted

[quote name='dominikabankert']Sluchajcie dziewczyny pisze zaraz to dexterowej i rezerwujemy mu miejsce nie jestem samozwanczym prowadzacym tego watku ale tak dluzej byc nie moze

doda jaki bylby koszt przewiezienia barta
Podałam wczoraj dexterce link do wątku Barta, z zanaczeniem że jego opis jest w pierwszym poście.

[quote name='Martika@Aischa']dziewczyny zapytajcie jeszcze o miejsce hop!
http://www.dogomania.pl/forum/private.php?do=newpm&u=40117
To jakiś hotelik ?

Posted

[quote name='barb']Podałam wczoraj dexterce link do wątku Barta, z zanaczeniem że jego opis jest w pierwszym poście.

To jakiś hotelik ?[/QUOTE]

Tak :) u hop! jest na przykład ONeczka Lola :) to rewelacyjne miejsce :)

Posted

[quote name='barb']Podałam wczoraj dexterce link do wątku Barta, z zanaczeniem że jego opis jest w pierwszym poście.

[/QUOTE]

[quote name='Martika@Aischa']zaraz podeślę link do dexterki i do hop![/QUOTE]
Ale nie zaszkodzi wysłać jeszcze raz. ;)