Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
Czy ktoś wie, co dalej z Bartem?
Czekamy równiez na przedstawienie sytuacji finansowej Barta przez Owieczkę.

Wydaje mi się, że powinniśmy poczekać na Owieczkę i jej końcowe rozliczenie:)
Owieczko czekamy;)

Jeśli będziemy wiedzieli ile kasy ma Bart, pomyślimy wtedy czy przenosić Barta do innego DT:)
Przeniesienie Barta ma sens bo:
- będą informacje na bieżąco o Psiaku
- będą aktualne zdjęcia
- będzie jasność finansowa

Iza ma dostęp do internetu ale "trzyma sie z daleka od niego", stąd brak od niej wieści i zdjęć.

Po moich rozmowach z Izą z hoteliku - Iza jest zadowolona z Barta, chodzi z nim na spacery, jak mówi "goni z Psiakiem",
Bart jest u Niej bardzo zadomowiony,
Owieczka powiedziała, że musimy go zabierać- ale nie rozumiem dlaczego.

Posted

Owieczko pozwoliłam sobie na skopiowanie Twojego rozliczenia tutaj na watek Barta, jak tylko pieniądze do mnie dotrą dam znać na wątku. I czy jest potrzeba szukania Bartowi nowego miejsca?

Reasumując:

Wpłaty:

Październik:
Wpłaty:
10-10-2011 20,00 zł - DLA AZY - MARIUSZ PP
11-10-2011 20,00 zł - Dla AZY na transport Agata P
11-10-2011 120,00 zł - Aza od kkasiiiar
12-10-2011 20,00 zł - DLA AZY OD CZORCIK
14-10-2011 20,00 zł - DLA AZY BASTER I LUSI
17-10-2011 35,00 zł - BART I AZA ? (Pani Magdalena GÓRA SIEWIERSKA)
Razem: 235 zł ( w tym 200zł dla Azy ) Dla Barta 35 zł
Bart: wrzesień -171,80 + Październik -295zł = - 466,80
Aza: 0zł

cd...
25-10-2011 100,00 zł - AZA I BART - YANA
27-10-2011 50,00 zł - erka DLA BARTA
27-10-2011100,00 zł - ANDZIA69/BART
Razem: 250zł

Bazarki:
40 zł - Sonek i Maruda - Bazarek 18-10-2011
217 zł - Havanka za bazarek na transport dla Azy 20-10-2011
30 zł - Wojtuś i Guliwer89 - bazarek Handzi 27-10-2011 (45zł - 15 zł dla Jadzi ( bo Bazarek był na trzy psiaki)
Razem: 287zł
[FONT=Comic Sans MS]250zł + 287zł = 537zł [/FONT]

Czekam na rozliczenie z bazarków: dominikabankert ( ok 250zł ) ale to już na konto kkasiiiar :smile:

Listopad:
wpłaty
02-11-2011 50zł ZWROT ZA PALIWO - GULIWER89
07-11-2011 410zł BAZAREK ZDJĘCIOWY SONI
09-11-2011 50,50zł PAULINKEN, BAZAREK DLA AZY I BARTA
13-11-2011 129zł BAZAREK MARUDA666
Razem: [FONT=Comic Sans MS]639,50zł + 537zł =1176,50 :multi: [/FONT]

Wydatki:
Bart :
wrzesień hotelik -171,80
październik hotelik + kastracja-295zł
Listopad - 250zł + karma 139zł
Razem: - 885,80zł

Reasumując: 1176,50 - 885,80 = 320,70 :multi: które przelewam do kkasiiiar na konto.

Posted

Tak. Iza kończy działalność z psami bo po prostu nie ma na nie czsu. Ma całe gospodarstwo na głowie i czasowo nie jest w stanie tego pogodzić. Dlatego trzeba szukac Bartowi innego lokum.

Posted

Wszytskie osoby ktore sa u mnie w poscie rozliczeniowym (w 2 poscie) zadeklarowaly dalsza pomoc Bartowi..jesli kazdy deklarowicz by wplacal pieniadze z deklaracji stalych mamy 95 zł... trzeba szukac nowych deklarowiczow bo tak nie damy rady ..:( moze teraz aktualnie zaplacimy za 2 miesiace..ale co dalej? :( Porozsylam dzis watek ..zobaczymy

Posted

Kasiu :lol: Dostalam cynk od Owieczki,ze karma dla Barta zostala juz zakupiona i jesli chce sie spolkowac :evil_lol:/Owieczka,szalona kobieto :lol:/ to mam Ci przeslac naleznosc za polowke dla Jadzi. Tak! Chce! Ilez to bedzie mnie kosztowalo to spolkowanie sie? :evil_lol::lol:

Posted

To nie za dużo ma stałych deklaracji:shake:.
Jeżeli mój deklarowicz, Roch pójdzie do domu, przeniosę deklarację na Barta.

Bardzo prosimy o pomoc dla psiaka.

Posted

[quote name='dusje']Kasiu :lol: Dostalam cynk od Owieczki,ze karma dla Barta zostala juz zakupiona i jesli chce sie spolkowac :evil_lol:/Owieczka,szalona kobieto :lol:/ to mam Ci przeslac naleznosc za polowke dla Jadzi. Tak! Chce! Ilez to bedzie mnie kosztowalo to spolkowanie sie? :evil_lol:

Musze sie Owieczki spytac bo ona karme jeszcze zamawiala i za nia placila..dam znac ile za to spolkowanie :lol:;)

Posted

[quote name='kkasiiiar']Musze sie Owieczki spytac bo ona karme jeszcze zamawiala i za nia placila..dam znac ile za to spolkowanie :lol:;)

To ja zaczekam na cene tych atrakcji :evil_lol:Na razie wiem,ze Bartusiowi obiecalam dolozyc do jego michy 10 zl. Nie jest wiec poki co tak tragicznie, jesli mowa o kosztach rozrywki, haha

Posted

erka napisał(a):
To nie za dużo ma stałych deklaracji:shake:.
Jeżeli mój deklarowicz, Roch pójdzie do domu, przeniosę deklarację na Barta.

Bardzo prosimy o pomoc dla psiaka.

Fajnie dziekujemy..trzymam kciuki podwojnie za domek dla Rocha :)

Watek porozsylalam ..jutro tez bede rozsylac..moze cos sie uda..

Posted

Kasiu napewno się uda Bart to śliczny psiak tylko trzeba o nim coś wiedzieć jeśli się hotelik zmieni będą zdjęcia i informacje choć co jakiś czas będzie łatwiej o deklaracje i wpłaty :) a póki co podrzucamy rozsyłamy bo tylko tak możemy wam niestety pomóc na chwilę obecną :(

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Kasiu napewno się uda Bart to śliczny psiak tylko trzeba o nim coś wiedzieć jeśli się hotelik zmieni będą zdjęcia i informacje choć co jakiś czas będzie łatwiej o deklaracje i wpłaty :) a póki co podrzucamy rozsyłamy bo tylko tak możemy wam niestety pomóc na chwilę obecną :(

to i tak wielka pomoc :)

Posted

Guliwer89 napisał(a):

Podpisuje się pod tym rękami i nogami :D

Posted

Miałam dziś zapytanie o Barta-z małopolskiego.Pan ma ew.dzwonić do Owieczki.
Nie śledzę wątku Azy,wiem,że znalazła DS na Śląsku.Ogłaszałam psiaki na Śląsk również-odnawiałam co 2tygodnie przez wiele m-cy i nadal odnawiam.Ale nie wiem czy z ogłoszeń dom Azy czy z polecenia.Moje ogłoszenia wszystkie psiaków stoją na nr tel.Owieczki.

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Miałam dziś zapytanie o Barta-z małopolskiego.Pan ma ew.dzwonić do Owieczki.
Nie śledzę wątku Azy,wiem,że znalazła DS na Śląsku.Ogłaszałam psiaki na Śląsk również-odnawiałam co 2tygodnie przez wiele m-cy i nadal odnawiam.Ale nie wiem czy z ogłoszeń dom Azy czy z polecenia.Moje ogłoszenia wszystkie psiaków stoją na nr tel.Owieczki.

Aza znalazła dom z ogłoszen na Wojtusia chyba. Bo do mnie nikt nie dzwonił.