baster i lusi Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Dziękuję.Może razem uda nam się uchronić Barta przed powrotem do schroniska. Quote
yolanovi Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 baster i lusi napisał(a):Dziękuję.Może razem uda nam się uchronić Barta przed powrotem do schroniska. Uda sie - innej opcji nie ma. Domek też w końcu musi go wypatrzyć Quote
Czorcik Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Doda_ napisał(a):ludzi bardzo trudno ocenic :shake: Teri z hoteliku pojechal do DS, z rozmow wydawalo sie Ani ze ludzie super, po jednym dniu wrócil bo... dziecko wrócilo z przedszkola i stwierdzilo, ze nie chce już psa. brak słów.... a ja bardzo sie pomylilam co do jednej dogomaniaczki . . .teraz wiem juz, ze ludzi bardzo trudno ocenic. ... nie miej wyrzutow sumienia. . . . . jak to , dzieciak zadecydował i pozbyli się psiaka ? co za typy . chociaż spotkałam się z sytuacją, ze to właśnie dzieci są bardziej empatyczne i " dojrzalsze " uczuciowo niż dorośli. Quote
barb Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 baster i lusi napisał(a):Dziękuję.Może razem uda nam się uchronić Barta przed powrotem do schroniska. Na pewno. Wprawdzie stalej deklaracji dać nie moge ale licytuję na bazarku Ewy. A Cioteczki wciąz dokładają nowe fanty. http://www.dogomania.pl/forum/threads/251223-Kramik-malenki-dla-Barta-tusz-loreal-zel-zapraszunkam-od-23-02-2-03-g22-00 yolanovi napisał(a):Uda sie - innej opcji nie ma. Domek też w końcu musi go wypatrzyć Też tak myślę - Bart ma tyle fajnych ogłoszeń :kciuki: Quote
Doda_ Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Czorcik napisał(a):jak to , dzieciak zadecydował i pozbyli się psiaka ? co za typy . chociaż spotkałam się z sytuacją, ze to właśnie dzieci są bardziej empatyczne i " dojrzalsze " uczuciowo niż dorośli. ja jako dziecko taka bylam i mam mala siostre ktora jest bardzo wrazliwa na los zwierzat . .. Quote
Agata P Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Bart na Kraków 12x http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/bart-pies-idealny-przytulak-do-adopcji-570348317 Quote
barb Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Agata P napisał(a):Bart na Kraków 12x http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/bart-pies-idealny-przytulak-do-adopcji-570348317 Jest to cudne zdjęcie z dzidzią :lol: Quote
baster i lusi Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Do hotelu wczoraj dzwoniła Pani z okolic Krakowa.Poprosiłam hotel by prowadził rozmowy.(leżę chora nie mogę podnieść głowy z poduszki.)Zadzwonię i poproszę namiary na dom bo trzeba będzie zrobić wizytę.Jeśli wszystko będzie dobrze szukamy transportu. Quote
Tianku Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 oj to trzeba trzymać kciuki :p i szybkiego powrotu do zdrowia życzę :Rose: Quote
Doda_ Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 baster i lusi napisał(a):Do hotelu wczoraj dzwoniła Pani z okolic Krakowa.Poprosiłam hotel by prowadził rozmowy.(leżę chora nie mogę podnieść głowy z poduszki.)Zadzwonię i poproszę namiary na dom bo trzeba będzie zrobić wizytę.Jeśli wszystko będzie dobrze szukamy transportu. w transporcie mogę pomóc ale jesli psiak jest daleko, to tylko w wolnym dniu. Quote
baster i lusi Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Szukamy dalej.Pani wysłała sms że znależli psiaka bliżej .Oj Bart kiedy wreszcie ktoś Cię pokocha.Ale nie załamujemy się i szukamy dalej domku. Quote
Tianku Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 szkoda ale to widocznie nie był TEN domek ... dobrze że jest odzew z ogłoszeń... Quote
Doda_ Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 baster i lusi napisał(a):Szukamy dalej.Pani wysłała sms że znależli psiaka bliżej .Oj Bart kiedy wreszcie ktoś Cię pokocha.Ale nie załamujemy się i szukamy dalej domku. Niech ktoś z góry w końcu pomoże Bartowi ! Quote
Nadziejka Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ciociuniu Basterowa :glaszcze: zdrooowiej :iloveyou: :iloveyou: Bartinu cudny :buzi: niechaj się los :modla: odmieni na cudowny cieply domus Quote
Agata P Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Przydałoby się jeszcze ,żeby ktoś ogłosił Barta. Ja niestety już nie dam rady ,bo mam po parę różnych wersji i na niektórych portalach mi ''wywala''. Muszę odczekać parę dni żeby spadły ,to wtedy wykasuję i zrobię nowe ,ale żeby iść za ciosem to trzeba ogłaszać non stop. Quote
barb Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Przelałam za cegiełki z bazarku Ewy Gonzales :lol: baster i lusi - wracaj do zdrowia. Quote
Czorcik Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Baster i lusi zdrówka życzę. ;) .a co do domku Barta to trzeba dobrze sprawdzać, bo on ma tendencję debili przyciągać. :snipersm: To nie pierwsza nieudana adopcja Quote
baster i lusi Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Czorcik napisał(a):Baster i lusi zdrówka życzę. ;) .a co do domku Barta to trzeba dobrze sprawdzać, bo on ma tendencję debili przyciągać. :snipersm: To nie pierwsza nieudana adopcja Już jest lepiej powoli wracam do sił.Bart musi znależć domek taki najlepszy na świecie.Widzę że bazarki dobrze się kręcą .podratują budżet Barta. Quote
baster i lusi Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Agata P napisał(a):Przydałoby się jeszcze ,żeby ktoś ogłosił Barta. Ja niestety już nie dam rady ,bo mam po parę różnych wersji i na niektórych portalach mi ''wywala''. Muszę odczekać parę dni żeby spadły ,to wtedy wykasuję i zrobię nowe ,ale żeby iść za ciosem to trzeba ogłaszać non stop. Cioteczki kto pomoże z ogłoszeniami.Ciocia Agata już nie daje rady bo jeszcze wiele innych psiaków ogłasza. Quote
dominikabankert Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ziutka pomoze ja nie mam myszki prosze ktoras z was aby wyslala jej tekst do ogloszen i zdjecia barta widzicie juz byl odzew o niego proszze wyslijcie wszystko do Ziutka poprzednio tez byl odzew z jej ogloszen ja nie mam myszki tu gdzie jestem nie moge zrobic kopiuj wklej Quote
baster i lusi Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 dominikabankert napisał(a):ziutka pomoze ja nie mam myszki prosze ktoras z was aby wyslala jej tekst do ogloszen i zdjecia barta widzicie juz byl odzew o niego proszze wyslijcie wszystko do Ziutka poprzednio tez byl odzew z jej ogloszen ja nie mam myszki tu gdzie jestem nie moge zrobic kopiuj wklej Proszę podaj mi na nią namiary .To podeślę jedno z ogłoszeń na wzór. Quote
dominikabankert Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 jak mam dac namiary po prostu wpisz Ziutka ona z reszta juz kiedys mu robila ogloszenia i byl odzew wlasnie anwet nie wiem czy ci co go porzucili nie byli z jej ogloszen Ziutka ja nie mam tu myszki nie moge zrobic kopuj wklej nie moge inaczej pomoc ale pisalam z nia tydzien temu czyby bartowi zrobila jeszce raz to kazaal podeslac zdjecia i tekst do ogloszen Quote
Tianku Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 tu jest link do zakończonego bazarku Ziutki tam w pierwszym poście są namiary http://www.dogomania.pl/forum/threads/250389-KONIEC%21%21%21-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-mestudio-20-og%C5%82-3-z%C5%82-do-20-02-godz-22-00 Quote
Recommended Posts