Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dominikabankert napisał(a):
Malgoska witaj na watku tak za ten miesiac bedziemy zalegac nie mamy na opalcenie hoteliku liczy sie kazdy grosz kazda zlotowka oddala Barta od schroniska

oddała do schroniska
z wpisów zrozumiałam, że zostawiła go w wynajmowanym domu i znalazł go właściciel domu, który go przygarnął.

Posted

Malgoska napisał(a):
oddała do schroniska
z wpisów zrozumiałam, że zostawiła go w wynajmowanym domu i znalazł go właściciel domu, który go przygarnął.

napisalam kazda zlotowka oddala barta od schroniska to znaczy potrzebujemy kazdej kasy zeby barta z hotelu nie oddac do schroniska bo jak nie bedziemy mialy pieniedzy na hotel to trzeba go bedzie oddac do schroniska w ktorym ciezko by mu bylo sie odnalezzc bo sie przyzwyczail do hoteliku poza tym dom mu potrzebny

Posted

Andzia69, gdzie tam by go ktos wypatrzył w schronisku???? Zgnił by tam. Nie można dopuścic do tego,żeby Bart znalazł sie w schronisku. Tyle lat płaciliśmy na hotel,żeby teraz oddawać go do schroniska, to przecież bez sensu.

Tak, jak pisze Agata P, trzeba go intensywnie ogłaszać, nawet wykupic pakiety na bazarku. My z grupy kieleckiej pomożemy w ogłoszeniach, choc mamy masę swoich psiaków, ale musicie się dołączyć. Trzeba ogłaszac na różne rejony, transport zawsze się załatwi.

Posted

fakt madre slowa ktore ja balam sie powiedziec

tyle lat placenia bazarkow staran i teraz mialby wyladowac w schronie to troche sprzeczne z dogomania niewdziecznennw stosunku do tego psa i wszystkich ktorzy o niego walczylinie mozemy sie poddac bede po godzinie dziennie wysylac jego watek do ludzi z dogo moze kogos tu sciagne.........................

erka napisał(a):
Andzia69, gdzie tam by go ktos wypatrzył w schronisku???? Zgnił by tam. Nie można dopuścic do tego,żeby Bart znalazł sie w schronisku. Tyle lat płaciliśmy na hotel,żeby teraz oddawać go do schroniska, to przecież bez sensu.

Tak, jak pisze Agata P, trzeba go intensywnie ogłaszać, nawet wykupic pakiety na bazarku. My z grupy kieleckiej pomożemy w ogłoszeniach, choc mamy masę swoich psiaków, ale musicie się dołączyć. Trzeba ogłaszac na różne rejony, transport zawsze się załatwi.

Posted

Barta wyadoptowali i zaraz go porzucili w pustym mieszkaniu.Cioteczka Czorcik pojechała na po adopcyjną a tam okazało się że właściciel mieszkania przygarnął Barta ale nie mógł go zostawić bo miał swoje psy.Zaraz padła decyzja o zabraniu Barta do hotelu na stare śmieci czyli do Mokrego Noska.Koszt hotelu to 12 zł doba plus karma.Na karmę przelewam 90 zł na miesiąc.Historia Barta jest tak pogmatwana że tylko Ci co są od początku wiedzą jak bardzo.Wcześniej Bart miał wątek z sunią Azą która została wyadoptowana do P.Miry która nie mogąc wziąść Barta cały czas go wspomaga.

Posted

Doda_ napisał(a):
Biedny bart :-( może poszukać troszkę tańszego hoteliku ? W tym miesiacu nie dam rady ale w następnym postaram się coś wyskrobać . .

Bart już przeszedł przez tyle rąk że okrucieństwem by było znów zmieniać mu miejsce.Ja sama już nie pamiętam ile miejsc zaliczył ale napewno kilka tymczasów.Z tego co się orientuję to prawie wszystkie hotele za dużego psa są w podobnej cenie.Dziękuję za chęć pomocy.Proszę nie opuszczajcie Barta ten psiak już tyle przeszedł.

Posted

baster i lusi napisał(a):
Bart już przeszedł przez tyle rąk że okrucieństwem by było znów zmieniać mu miejsce.Ja sama już nie pamiętam ile miejsc zaliczył ale napewno kilka tymczasów.Z tego co się orientuję to prawie wszystkie hotele za dużego psa są w podobnej cenie.Dziękuję za chęć pomocy.Proszę nie opuszczajcie Barta ten psiak już tyle przeszedł.

Nie opuścimy. Może spróbuję z bazarkiem podobnym co dla Gaji robiłam? http://www.dogomania.pl/forum/threads/251118-Bazarek-cegiełkowo-świecznikowy-!!-Dla-Gaji-z-długami-do-04-03-godz-22
jakiś grosz się uzbiera....

Posted

Choć dziś niedziela radosny dzień oczy zaszkliły się łzami.Dziękuję za to że jesteście i pomagacie.Biedny oszukany Bart ma tylko nas.Już teraz łzy lecą mi po policzkach ze wzruszenia.Tak jak pisałam razem damy radę.Jeszcze raz DZIĘKUJĘ.Zostańcie tu z nami i Bartem.

Posted

barb napisał(a):
Biegnę zajrzeć na bazarek dla Ewuni Barta.

Zrobiłam mały zakup ;)
Ewuś, może dołożylabyś swoje słynne wirtualne cegiełki - serduszka do bazarku ? Choćby po 2 zł ?

A może ktoś ma fanty do dołożenia z opcją wysyłki od siebie ?
Malgoska, wiem że jesteś w trakcie rozliczeń bazarku ktory się wczoraj skończył ale może dasz radę wyslać przez maszynkę trochę zaproszeń na wątek bazarku i Basta ?

Posted (edited)

Malgoska napisał(a):
jaki Bart ma dług w chwili obecnej?

Dług nie jest jakiś ogromny bo do tej pory udawało nam się wpłacać tylko z małym poślizgiem.Około 200 zł by zapłacić za hotel i karmę.

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]==============================
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
2014 STYCZEŃ.

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]+30 zł
* yolanovi -15 zl wpłynęło 20 zł 02.01.
* Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 02.01..
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]*czorcik 20 zł wpłynęło 20 zł 12.01.
*kolega Czorcika 20 zł wpłynęło 16.01.
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 09.01.
===============================
+ 30 z grudnia i 180 zł wpłat z deklaracji.
RAZEM + 210 ZŁ
* Wojtuś 100 zł zaległe ze styczniem włącznie
* Yana - 20 zł za styczeń 28.01.
==========================
+330 ZŁ
Baster i lusi 30 zł
====================
+ 360 zł
Przelewam za hotel a na karmę jesteśmy dłużni.

[TABLE="class: cms_table_alternate_rows cms_table_ourTable cms_table_fullwidth, width: 775"]
[TR="class: cms_table_dark"]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-01-29[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Przelew z rachunku[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Dane adr. rach. przeciwst.:
HOTEL DLA PSÓW MOKRY NOSEK
Tytuł: ZA HOTEL BARTA 360 ZŁ OD 23.01.DO
21.02.2014.[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"]-360,00 PLN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

*
Yana - 20 zł wpłynęło 40 zł za listopad i grudzień[B][B][B][B][B][B]
* [B]jadwiga - zapłacone do lutego i ujęte w poprzednim rozliczeniu.[B]
[B]* dominikabankert 10 zł[B] zapłacone do stycznia[B][B]
[B]* wojtuś 20 zapłacone do stycznia[B][B][B]
*erka - 20 zł wpłynęło 80 zł 28.10 wrzesień,pażdziernik ,listopad ,grudzień.

LUTY

* yolanovi -15 zl wpłynęło 15 zł 03.02.
* Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 03.02.
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 05.02.
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]===============================
+ 135 zł
przelałam na karmę 90 zł
=======================
+45 zł

[TABLE="class: cms_table_alternate_rows cms_table_ourTable cms_table_fullwidth, width: 775"]
[TR="class: cms_table_dark"]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-02-09[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Przelew z rachunku[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Dane adr. rach. przeciwst.:
HOTEL DLA PSÓW MOKRY NOSEK
Tytuł: NA KARMĘ DLA BARTA[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"]-90,00 PLN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

*
Yana - 20 zł wpłynęło 20 zł 11.02.[B][B][B]
* [B]jadwiga - zapłacone do lutego i ujęte w poprzednim rozliczeniu.[B]
[B]* dominikabankert 10 zł[B] zapłacone do stycznia[B][B]
[B]* wojtuś 20 zł[B][B][B]
*erka - 20 zł wpłynęło 80 zł 28.10 wrzesień,pażdziernik ,listopad ,grudzień.
*czorcik 20 zł wpłynęło 20 zł 20 zł 10.02.
*kolega Czorcika 20 zł wpłynęło 20 zł 10.02.
Bazarek cegiełkowy 97 zł.
http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-15-02-2014

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]================================================== ====
STAN KONTA NA 21.02. TO +202 ZŁ
+ 25 zł od Rogalisia
Barta http://www.dogomania.pl/forum/thread...-w-DS-!/page34
+ 20 zł Tianku

Edited by baster i lusi