Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wzorowałam się nieco na ogłoszeniu psiaka któy już doopkę grzeje w swoim DS i wyszło coś takiego :D

Początek był trudny. Dwa psy, rodzeństwo, niechciane , zdane tylko na siebie. Siostra Barta znalzał dom . Bart nie miał tego szczęścia. Porzucony dwukrotnie, ostatni raz zamknięty w opuszczonym domu. Odnaleziony, po miesiącach, błąkający się po wsi, nadal czeka aż ktoś go pokocha. Mimo porażek nadal zapatrzony w człowieka. Nie ważne ile ten ma lat. Kocha każdego i jest delikatny w stosunku do dzieci. Za każdym razem gdy człowiek jest obok niego, jego oczy się śmieją, a ogon wesoło huśta się na boki. Gdyby mógł to cały czas podkładałby głowę pod rękę w oczekiwaniu na pieszczoty. Jeśli szukasz psiego druha do spacerów i lenistwa, spójrz na Barta, zadzwoń, zapytaj, dowiedz się o nim więcej. Bo o jego charakterze książki można by pisać...kilka słów w ogłoszeniu to za mało. A może mieszkasz niedaleko? Może Bart jest Ci pisany? Nie dowiesz się, póki go nie poznasz!
Nie wydajemy psów na łańcuch.
Kontakt…..

Posted

[quote name='Agata P']Ogłosiłam Barta na Warszawę na 10 portalach tych moim zdaniem naj, kontakt dałam na hotelik(mam nadzieję ,że to nie problem) wcześniej był ogłaszany na Kasię i Wojtusia ale Oni już tu chyba nie zaglądają.
Wklejam jeden link tak ''poglądowo''
http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/srodmiescie/bart-pies-idealny-do-adopcji-540562626
Dzwoniłam do hotelu i jak najbardziej kontakt może być na hotel.Dziękuję za ogłoszenia.Powiem wam nowinę P.Ewa Bem będąc w hotelu była na spacerze z Bartem i też go ogłasza na swojej stronce.To nasz Bartoliński chodzi na spacer z gwiazdami,

• 3 weeks later...
Posted (edited)

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Rozliczenie finansów Barta.

+ 145 zł
LISTOPAD

*
Yana - 20 zł wpłynęło .
* yolanovi -15 zl wpłynęło 15 zł 31.10.
* Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 04.11.[B][B][B][B][B]
[B]* dominikabankert[B]zapłacone do stycznia[B][B]
[B]* wojtuś 20 zł wpłynęło[B][B][B]
*erka -wpłynęło wrzesień,pażdziernik ,listopad ,grudzień.

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]===============================
+ 180 zł

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]*czorcik 20 zł wpłynęło 20 zł 07.11.
*kolega Czorcika 20 zł wpłynęło 20 zł 07.11.
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
[B][B][B]* [B]jadwiga wpłacone 100 zł za listopad ,grudzień ,styczeń ,luty.[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 05.11.
=====================================
+ 420 zł
+ 30 zł baster i lusi
=====================
+ 450 zł
- 450 zł za hotel 360 zł od 23.11. do 22 12. i na karmę 90 zł.
==============================================

Edited by baster i lusi
Posted

Byłam dzisiaj u Barta, wszystko w porządku u niego. Zdjęcia zamieszczę jak odzyskam swojego laptopa, jest w naprawie , a ja korzystam awaryjnie z takiego maleńkiego, wolnego jak diabli. Bart powinien być obejrzany przez lekarza, bo coś mu się oczko paskudzi.

Posted

Czorcik napisał(a):
Byłam dzisiaj u Barta, wszystko w porządku u niego. Zdjęcia zamieszczę jak odzyskam swojego laptopa, jest w naprawie , a ja korzystam awaryjnie z takiego maleńkiego, wolnego jak diabli. Bart powinien być obejrzany przez lekarza, bo coś mu się oczko paskudzi.

Dzwoniłam do hotelu i mają z nim podjechać do weta.Może by ktoś zrobił jakiś bazarek cegiełkowy bo finanse Barta są jakie są.

Posted

baster i lusi napisał(a):
Dzwoniłam do hotelu i mają z nim podjechać do weta.Może by ktoś zrobił jakiś bazarek cegiełkowy bo finanse Barta są jakie są.

Zrobię bazarek cegiełkowy, i wrzucę tu jutro link.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

ROZLICZENIE FINANSÓW BARTA.

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]+ 450 zł
- 450 zł za hotel 360 zł od 23.11. do 22 12. i na karmę 90 zł.
==============================================

GRUDZIEŃ

*
Yana - 20 zł wpłynęło 40 zł za listopad i grudzień
* yolanovi -15 zl wpłynęło 15 zł 03.12.
* Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 30.11.[B][B][B]
* [B]jadwiga - zapłacone do lutego i ujęte w poprzednim rozliczeniu.[B]
[B]* dominikabankert 10 zł[B] zapłacone do stycznia[B][B]
[B]* wojtuś 20 zł brak wpłaty[B][B][B]
*erka - 20 zł zapłacone za wrzesień,pażdziernik ,listopad ,grudzień.
*czorcik 20 zł wpłynęło 20 zł 09.12.
*kolega Czorcika 20 zł wpłynęło09.12.
* P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 06.12.
=====================================
Razem+ 195 zł

Tylko dzięki bazarkowi cegiełkowemu Malwy zapłacimy bez problemu za hotel i karmę w grudniu.A co będzie w styczniu to boję się myśleć.

Edited by baster i lusi