erka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Savahna miała powtórzyć ogłoszenia, ale nie może na razie ogłaszać psów, czy ktoś inny mógłby ogłosić Barta? Quote
Incia Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 (edited) Odświeżam mu ogłoszenia, teraz nie dam rady zrobić nowych, jakby coś to spróbuję w poniedziałek. Edited October 11, 2012 by Incia Quote
andzia69 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 dzięki Incia...może kiedyś znajdzie dom... Quote
wojtuś Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Znajdzie domek .. znajdzie:).. i już ... tak ma być ;):) Quote
wegielkowa Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Incia napisał(a):Odświeżam mu ogłoszenia, teraz nie dam rady zrobić nowych, jakby coś to spróbuję w poniedziałek.:):):):):) Quote
kkasiiiar Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Na koncie Barta jest wpłata od Yana 20 zl DZIEKUJEMY :loveu: Quote
kkasiiiar Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Dostałam maila w sprawie Barta "Dobry wieczór, jest dość późno, więc postanowiłem napisać zamiast dzwonić. Piszę w sprawie Barta. Bardzo niedawno straciłem swojego ukochanego psa, Morusa. Umarł nagle, w biegu, na spacerze. Prawdopodobnie wylew, zator płucny lub zawał. Zabrałem go z Palucha, był ze mną 5 lat. Nie umiem i nie chcę żyć bez psiska, dlatego codziennie oglądam wszystkie bezdomne psy internetu. Bart i dwa inne przykuły szczególnie moją uwagę, Bart w szczególności swoją uśmiechniętą mordką :) Czy mógłbym prosić o więcej informacji i jak najwięcej zdjęć? Jaka jest jego historia? Czy przeżył jakąś nieudaną adopcję i jeśli tak, to dlaczego? Wiem, że to może nietypowa prośba, ale biję się ciągle z myślą, że przygarnięcie psa tak szybko po stracie Morusa byłoby po prostu zdradą. Mieszkam sam, w kawalerce przy Fortach Bema, miejsca do spacerów jest aż nadto, zawsze poświęcałem na nie dużo czasu. Pies jednak musiał zostawać sam podczas mojej pracy, stąd też moje obawy o nowego towarzysza- zależy mi, żeby był spokojny gdy zostanie sam w domu i nie męczył siebie i sąsiadów. Mój Morus był psem bardzo bojącym się odgłosów miasta i obcych ludzi, jaki jest Bart? Nie chcę psa który będzie klonem Morusa, ale zależy mi na tym, żeby był podobnej postury. Morus był mieszańcem ON, ważył ok. 26kg." Quote
wojtuś Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 kkasiiiar napisał(a):Dostałam maila w sprawie Barta "Dobry wieczór, jest dość późno, więc postanowiłem napisać zamiast dzwonić. Piszę w sprawie Barta. Bardzo niedawno straciłem swojego ukochanego psa, Morusa. Umarł nagle, w biegu, na spacerze. Prawdopodobnie wylew, zator płucny lub zawał. Zabrałem go z Palucha, był ze mną 5 lat. Nie umiem i nie chcę żyć bez psiska, dlatego codziennie oglądam wszystkie bezdomne psy internetu. Bart i dwa inne przykuły szczególnie moją uwagę, Bart w szczególności swoją uśmiechniętą mordką :) Czy mógłbym prosić o więcej informacji i jak najwięcej zdjęć? Jaka jest jego historia? Czy przeżył jakąś nieudaną adopcję i jeśli tak, to dlaczego? Wiem, że to może nietypowa prośba, ale biję się ciągle z myślą, że przygarnięcie psa tak szybko po stracie Morusa byłoby po prostu zdradą. Mieszkam sam, w kawalerce przy Fortach Bema, miejsca do spacerów jest aż nadto, zawsze poświęcałem na nie dużo czasu. Pies jednak musiał zostawać sam podczas mojej pracy, stąd też moje obawy o nowego towarzysza- zależy mi, żeby był spokojny gdy zostanie sam w domu i nie męczył siebie i sąsiadów. Mój Morus był psem bardzo bojącym się odgłosów miasta i obcych ludzi, jaki jest Bart? Nie chcę psa który będzie klonem Morusa, ale zależy mi na tym, żeby był podobnej postury. Morus był mieszańcem ON, ważył ok. 26kg." Właśnie Kasiu też dostałem tego maila:) Prześlę Panu informację i zdjęcia Barcika, myślę też żeby dać kontakt na Mokry Nosek - niech Pan Maciek pojedzie do Bartusia w odwiedziny :) Quote
kkasiiiar Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 wojtuś napisał(a):Właśnie Kasiu też dostałem tego maila:) Prześlę Panu informację i zdjęcia Barcika, myślę też żeby dać kontakt na Mokry Nosek - niech Pan Maciek pojedzie do Bartusia w odwiedziny :) SUper pomysl :) a ja mocno zaciskam kciuki ! Quote
savahna Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 To ja tym razem spokojnie i bez emocji,ale jednak mooocno trzymam kciuki.Czas by był piesku ,żebys znalazł wreszcie swój dom....:loveu: Quote
wojtuś Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Wysłałem takiego maila do Pana Maćka: [FONT=Tahoma]"""Dziękuję Panie Maćku za emaila w sprawie Bartusia, jest to kochany Psiak, przytulak i bardzo potrzebuje swojego Pana.[/FONT] [FONT=Tahoma]Jego historia zaczyna się 3 lata temu w Nowym Mieście n.Pilicą, wraz i innymi pieskami błąkał się po mieście, dzięki dobrym ludziom pieski trafiły do Domów Tymczasowych i mają już swoje Domki, w ubiegłym roku jego siostra Azula pojechała też do domku w Jaśle, pozostał tylko Bartuś- który czeka na swojego Pana.[/FONT] [FONT=Tahoma]Gdyby był Pan uprzejmy i pojechał odwiedzić Bartusia, na "żywo" poznał pieska, to bardzo proszę - jest w hoteliku Mokry Nosek w Teresinie k.Warszawy.[/FONT] [FONT=Tahoma]Podam dokładny adres i kontakt, załączę zdjęcia, przejrzę jeszcze wątek Bartusia gdyby były jeszcze inne zdjęcia to Panu doślę.[/FONT] [FONT=Tahoma]Bartuś waży ok.35 kg i jest wykastrowany.[/FONT] [FONT=Tahoma]Proszę pytać, mnie czy Kasię, podam jeszcze drugi swój tel. 662-134-300,[/FONT] [FONT=Tahoma]Pozdrawiam, Wojtek Kisielewski. [/FONT] [FONT=Tahoma]Proszę się nie martwić jeśli chodzi o Morusa, miał swojego Pana i był szczęśliwy, proszę dać "domek" innemu kochanemu pieskowi, który na pewno czeka na Pana.[/FONT] [FONT=Tahoma] od 27.11.2011 Bartuś przebywa: http://www.hoteldlapsow.net/ Hotel dla Psów Mokry Nosek Granice 53, 96-515 Teresin (40 km od Warszawy w kierunku Poznania) Tel: 501 034 608, mail: hotel.dla.psow@gmail.com wątek Bartusia na Dogomanii: http://www.dogomania.pl/forum/threads/216745-Bart-cudowny-psiak-potrzeba-deklaracji-i-jednorazowych-wplat-zeby-oplacac-hotelik I linki do paru ogł: http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=413482354&Guid=139c11ce-8c20-a20b-2667-7f37fffe586a http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,61039,aW5kZXgucGhw.html http://www.pineska.pl/?id=112443 "" No ja też staram się na spokojnie :D Kciuki trzymam :)[/FONT] Quote
anka_szklanka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 co ja widze ... :) Jeszcze nikt nie dzwonił w tej sprawie. Kochani, zrobilyśmy seryjnie szczepienia bo sie pokończyly w podobnym czasie, z Bartusiem włącznie. Wścieklizna 20 zł - to przy okazji :). Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='anka_szklanka']co ja widze ... :) Jeszcze nikt nie dzwonił w tej sprawie. Kochani, zrobilyśmy seryjnie szczepienia bo sie pokończyly w podobnym czasie, z Bartusiem włącznie. Wścieklizna 20 zł - to przy okazji :). Aniu zapłace razem za hotelikiem za ktory nadal nie jest zapłacone :( Quote
anka_szklanka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='kkasiiiar']Aniu zapłace razem za hotelikiem za ktory nadal nie jest zapłacone :( Kasiu, dlatego napisałam przy okazji kochana... Quote
anka_szklanka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 erka napisał(a):Czy coś już wiadomo w sprawie domku? do nas nikt nie dzwonił w spr Barta Quote
wojtuś Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Na razie też nie mam odzewu w sprawie Bartusia Quote
kkasiiiar Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 anka_szklanka napisał(a):Kasiu, dlatego napisałam przy okazji kochana... Dziekuje w imieniu Barta za zrozumienie , postarm sie jakiś bazarek zrobić dla Barta ale nic nie obiecuje jutro bede wiedziala czy mam fanty. Quote
aagataa8 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Dzisiaj przelałam swoją deklarację za październik na Barta Quote
andzia69 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 jak tak dalej pójdzie to braknie i na karmę o hotelu nie wspominając:( i co wtedy??? nie ma tam jakiego schroniska w miarę ok gdzieś w pobliżu, żeby tam psiaka dać? kupiłam mu 2 pakiety po 20 ogloszeń na Kraków i W-wę.... Quote
kkasiiiar Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Na koncie Barta wplaty od wojtuś 20 zł :loveu:oraz aagataaa8 15 zł:loveu: Quote
wojtuś Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Czorcik napisał(a):i co tam u Barta ? wiecie coś ? Pan się już nie odezwał, tak więc stoimy dalej w miejscu z poszukiwaniem domku, odświeżam Bartusiowi ogłoszenia, nie ma jednak na razie szczęścia do tego jedynego domku. Zrobimy nowe ogłoszenia, Andzia dzięki :) Quote
Recommended Posts