Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

okazuje sie że nie taki Bart straszny :)
Zapoznał sie już z większą częścią towarzystwa, z psami, sukami, nie było żadnych sensacji. Ganiają w stadku jak szalone, on chyba zawsze przewodzi. Chociaż z drugiej strony bardziej szuka towarzystwa człowieka, jak uda mu się objąc kogoś łapami to nie puści :) Jest bardzo grzeczny i taki kochany przytulas. Jeszcze takiego psiego miłośnika nie widziałam ;) Postaram sie o zdjęcia w najbliższych dniach.

Posted

on jest fantastyczny , zdjęcia nie oddają jego uroku , bo jak misia ktoś dotknie i zobaczy jak się przytula to się zakocha:):)

aż nie prawdopodobna jest ta nie udana adopcja, gdzie pani stwierdziała że pies jest agresywny i się go boi :(

Posted

[quote name='Czorcik']on jest fantastyczny , zdjęcia nie oddają jego uroku , bo jak misia ktoś dotknie i zobaczy jak się przytula to się zakocha:):)

aż nie prawdopodobna jest ta nie udana adopcja, gdzie pani stwierdziała że pies jest agresywny i się go boi :(

coś trzeba było powiedzieć....a to jest pies idealny. No prawie, bo łazik... ;)

Posted

Dotarła deklaracja od Yana:loveu::loveu::loveu: Dziekujemy !!

*23.02-hotelik za 30 dni tj. 23.02 - 23.03.2012
30 x 12 zł/doba = 360 zł
990,30-360 =630,30

23.02 2012- Na koncie Barta jest: 630,30

Posted

[quote name='kkasiiiar']Czy zamowic Bartowi juz karme?[/QUOTE]

teraz juz można pomału zamawiać.
Dog chowa wcina i wygląda że mu służy.
nakręciłam dziś film jak bryka z naszą Sarcią, tyylko ściagne i rozgryze jak sie wgrywa hmm

Posted

[quote name='anka_szklanka']teraz juz można pomału zamawiać.
Dog chowa wcina i wygląda że mu służy.
nakręciłam dziś film jak bryka z naszą Sarcią, tyylko ściagne i rozgryze jak sie wgrywa hmm[/QUOTE]
Ok karme zamowie jutro :) Jesli mu służy to kupie ta sama :)
Film musisz wrzucic na youtube a pozniej podac link na dogo :)

Posted

nie nie podałam..nie mam Waszego nr:oops: napisz mi nr na pw to w razie jak by do mnie zadzwonil ja zadzwonie do Was , a na kolejnym zamowieniu juz podam Was nr :)
Edit: znalazłam na watku hotelu 501 034 608 dobry?

Posted

[quote name='kkasiiiar']nie nie podałam..nie mam Waszego nr:oops: napisz mi nr na pw to w razie jak by do mnie zadzwonil ja zadzwonie do Was , a na kolejnym zamowieniu juz podam Was nr :)
Edit: znalazłam na watku hotelu 501 034 608 dobry?[/QUOTE]

tak :) Dzieki!

Posted

[quote name='anka_szklanka']Filmik https://picasaweb.google.com/113942384706243414984/Filmy#5714120896597973762 :)
z góry przepraszam za efekty dźwiękowe :D
Aniu super filmik:)
A Bartuś widać, że szczęśliwy i zadowolony z towarzystwa psiego :)
Kochani ja nie miałem żadnego telefonu ani e-maila o Bartusia.

Owieczka w sygnaturze ma teraz, że nie ma jej na Dogo i podany drugi swój nr telefonu : 510-447-247
Przy robieniu ogłoszeń Barcikowi jej nr aktualny to 510-447-247

Zastanawiam się Kochani, czy jednak zamiast kontaktu do Owieczki nie podawać kontaktu do Kasi - kkasiiiar, Kasiu co myślisz?
Mój kontakt też może być;)