sharka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 yolanovi napisał(a):Może być i taki podział, tylko może poprosimy dexterkę, żeby wskazała, który z jej psiaków w najwiekszej potrzebie? właśnie weszłąm na wątek hoteliku i rzeczywiście niech dexterka zadecyduje, wie najlepiej :] Quote
anica Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Zamieszczone przez mdk8 jak znacie kogoś z Krakowa to ostrzegajcie proszę http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019401,...?ticaid=11301d ... coś niesamowitego:-(! Quote
Bogusik Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ponieważ moja wpłata była jednorazowa,to z mojej puli 205zł chcę przekazać 105zł na potrzeby piesków u dexterki lub inne.Natomiast 100zł przeznaczę na pieski,które według mnie,będą w potrzebie.Konto do przelewu podam skarbnikowi na pw. Quote
sharka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 mojej wpłaty praktycznie nie było więc kończę mówić o finansach ;) zmykam z wątku, będę zaglądać sporadycznie ale o Barciku nie zapomnę :] wszystkiego dobrego chłopaczku w nowym domku :D Quote
barb Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='sharka']Mam propozycję taką: 300 zł na psiaki u dexterki (np Tolo, Wiera, Jurand ?), 300 zł dla Jarka i Leszka (po 150 zł), a 150 zł dla staruszka Ramzesa http://www.dogomania.pl/forum/threads/215447-RAMZES-w-hotelu-od-2-lat-cały-czas-za-mało-kasy. Proponowałam wcześniej Teriego i szczeniaka ale Ramzes jest w znacznie gorszej sytuacji... sharko, możesz mi podeslać konto dla Ramzesa ? Nie chcę już wchodzić na kolejny wątek tylko przelać grosik. Wiem, że zawsze pojawiasz sie tam gdzie jest najciężej . Tak bylo z Bastem, Viki, Truflą, Suzi. Quote
Bogusik Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 sharka napisał(a):mojej wpłaty praktycznie nie było więc kończę mówić o finansach ;) zmykam z wątku, będę zaglądać sporadycznie ale o Barciku nie zapomnę :] wszystkiego dobrego chłopaczku w nowym domku :D Ciocia sharka,bardzo przepraszam :Rose: za mój lakoniczny wpis :oops:Rzeczywiście można go odebrać tak,że zaproponowane przez Ciebie pieski są mniej ważne od mojego wyboru.Absolutnie tak nie myślę,tylko tak niezręcznie i w pośpiechu napisałam.Miałam bardzo ciężki tydzień i stąd ten "nierozwinięty" post.Mam "swoje" bidy ,które leżą mi na sercu i dlatego zrobiłam podział pieniążków.Także te 105 zł przekażcie według Waszego uznania,na zaproponowane pieski. Quote
baster i lusi Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Yana']Mam propozycję i prośbę, żeby choć część przekazać na dwa kundelki Jarka i Leszka. Są to starsze psy z niewielką szansą na adopcję, deklaracje są niewystarczające. Chłopaki często mają kłopoty finansowe. http://www.dogomania.pl/forum/threads/174152-Jarek-i-Leszek-drugi-rok-bez-domu-sytuacja-finansowa-krytyczna/page119 [quote name='sharka']Nie płaciłam stałej na Barta, więc nie za bardzo mam prawo się odzywać ;) pomoc, choćby kilka zł przydałaby się dla tych dwóch psiaków: Teri http://www.dogomania.pl/forum/threads/197493-Teri-musi-wrócić-do-SCHRONISKA-bo-deklarowicze-go-zostawili/page69 Niko http://www.dogomania.pl/forum/threads/253746-Chory-szczeniak-z-rowu!!!-Pomocy!/page4 Kochane cioteczki Bart ma na koncie 756 zł - 100 zł które przeleję na konto wskazane przez Bogsik . Zostaje 656 zł . Nikt nie chce zdecydować jak podzielić kasę Barta.Więc mogę zasugerować a Wy drodzy daroczyńcy zdecydujecie czy tak może być.Psiaków wskazanych przez Yanę i Sharkę jest 4. 4 x 75 zł = 300 zł i 356 zł na psiaki Dexterki. Decydujcie czy tak może być. Może jakieś inne sugestie/ Quote
yolanovi Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 baster i lusi napisał(a):Kochane cioteczki Bart ma na koncie 756 zł - 100 zł które przeleję na konto wskazane przez Bogsik . Zostaje 656 zł . Nikt nie chce zdecydować jak podzielić kasę Barta.Więc mogę zasugerować a Wy drodzy daroczyńcy zdecydujecie czy tak może być.Psiaków wskazanych przez Yanę i Sharkę jest 4. 4 x 75 zł = 300 zł i 356 zł na psiaki Dexterki. Decydujcie czy tak może być. Może jakieś inne sugestie/ Ja się zgadzam z taką propozycją podziału :) Quote
baster i lusi Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 proszę Was wypowiedzcie się jak rozdysponujemy kasę Barta. Quote
Bogusik Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 baster i lusi napisał(a):Kochane cioteczki Bart ma na koncie 756 zł - 100 zł które przeleję na konto wskazane przez Bogsik . Zostaje 656 zł . Nikt nie chce zdecydować jak podzielić kasę Barta.Więc mogę zasugerować a Wy drodzy daroczyńcy zdecydujecie czy tak może być.Psiaków wskazanych przez Yanę i Sharkę jest 4. 4 x 75 zł = 300 zł i 356 zł na psiaki Dexterki. Decydujcie czy tak może być. Może jakieś inne sugestie/ baster i lusi napisał(a):proszę Was wypowiedzcie się jak rozdysponujemy kasę Barta. Ciocia,poczekaj jeszcze do jutra i jeżeli nie będzie sprzeciwu,to przelej pieniążki,tak jak zaproponowałaś :smile: Quote
baster i lusi Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Zapadła grobowa cisza na wątku.Bardzo Was proszę zdecydujcie jak rozdysponować pieniążki . Quote
yolanovi Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Baster i lusi, skoro zapadła cisza i nikt się nie wypowiadda, to rozdysponuj tak jak zaproponowałaś. Już dość czasu minęło i milczenie należy potraktować jako zgode :) Quote
baster i lusi Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 yolanovi napisał(a):Baster i lusi, skoro zapadła cisza i nikt się nie wypowiadda, to rozdysponuj tak jak zaproponowałaś. Już dość czasu minęło i milczenie należy potraktować jako zgode :) Chyba tak zrobię.Jutro poproszę o numery kont psiaków bo Dexterki chyba mam. Quote
wojtuś Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 yolanovi napisał(a):Baster i lusi, skoro zapadła cisza i nikt się nie wypowiadda, to rozdysponuj tak jak zaproponowałaś. Już dość czasu minęło i milczenie należy potraktować jako zgode :) Tak Kochani też myślę, tak będzie dobrze :) Quote
baster i lusi Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='baster i lusi']Kochane cioteczki Bart ma na koncie 756 zł - 100 zł które przeleję na konto wskazane przez Bogsik . Zostaje 656 zł . Nikt nie chce zdecydować jak podzielić kasę Barta.Więc mogę zasugerować a Wy drodzy daroczyńcy zdecydujecie czy tak może być.Psiaków wskazanych przez Yanę i Sharkę jest 4. 4 x 75 zł = 300 zł i 356 zł na psiaki Dexterki. Decydujcie czy tak może być. Może jakieś inne sugestie/ Zrobiłam przelew dla Jarka i Leszka i dla psiaków Dexterki. Czekam na nr.konta od Teri i Niko. [TABLE="class: alternate_rows ourTable fullwidth, width: 775"] [TR="class: dark"] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-07-16[/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-07-16[/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Przelew z rachunku[/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"] Tytuł: NA PSIAKI .PIENIĄŻKI PO BARCIE.PRZELEW OD BASTER I LUSI. [/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"]-356,00 PLN[/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"][/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: left"][/TD] [/TR] [TR="class: light"] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: center"][/TD] [TD="align: right"][/TD] [TD="align: right"][/TD] [TD="align: left"][/TD] [/TR] [TR="class: light"] [TD="align: center"]2014-07-16[/TD] [TD="align: center"]2014-07-16[/TD] [TD="align: center"]Przelew z rachunku[/TD] [TD="align: center"] Tytuł: DLA JARKA I LESIA OD BARTA [/TD] [TD="align: right"]-150,00 PL[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
baster i lusi Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 zrobiłam dwa przelewy. dla Teriego. [TABLE="class: alternate_rows ourTable fullwidth, width: 775"] [TR="class: dark"] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-07-17[/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Przelew z rachunku[/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"] BIAŁY PIES ANNA PANTER Tytuł: DLA TERIEGO OD BARTA PRZELEW OD SKARBNIKA BASTER I LUSI [/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"]-75,00[/TD] [/TR] [/TABLE] Dla NIKO. [TABLE="class: alternate_rows ourTable fullwidth, width: 775"] [TR="class: dark"] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-07-17[/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Przelew z rachunku[/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"] FUNDACJA NOGA W ŁAPĘ. RAZEM IDZIEMY PRZEZ SWIAT Tytuł: DLA NIKO SZCZENIAK Z ROWU.OD BARTA. PRZELEW OD SKARBNIKA BASTER I LUSI [/TD] [TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"]-75,00 [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
pumcia02 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Potwierdzam, na konto fundacji wpłynęlo 75zł. Dziękujemy :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Dla Terego również wpłynęło +75zł, dzięki! Quote
dexterka Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 bardzo dziękuję w imieniu " moich" psiaków za przelew. Pieniążki dotarły :) Quote
baster i lusi Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Dziękuję za potwierdzenie wpłat.Czekamy jeszcze na potwierdzenie skarbnika Jarka i Leszka.Jest na urlopie i jak wróci to potwierdzi.Yolanovi czy masz nr.telefonu do domku Barta?Jeśli tak to czy mogłabyś zadzwonić co u niego. Quote
Kinia1984 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Potwierdzam i serdecznie dziękuję za przekazanie 150 zł od Barta dla Jarka i Leszka :) wielkie , wielkie dzięki! Quote
yolanovi Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Dzwoniłam dzisiaj do domku Bartusia i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Pani zadowolona, powiedziała, że pasują z Bartem do siebie ;). Na nic sie Pani nie skarżyła, żadnych rekalamcji nie zgłaszała ;). Jest dobrze i nawet wtedy kiedy Bartuś wytarzał się w jakichś łąkowych perfumach - nie ma problemu. Jak Pani bedzie miała jakieś fajne fotki to podeśle do dexterki. Quote
jola&tina Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 W końcu Bart trafił na swój dom i swoich ludzi. Do trzech razy sztuka!!! Bądź szczęśliwy i zachowuj się grzecznie Bartuś! Quote
Recommended Posts