Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owieczko dotarło do mnie 50 zł, ale w sprawie, o której wiemy miało być 25 zł,
no i miałem dylemat co zrobić;)
Rozmawialiśmy dzisiaj i myślę, że Kochana odeślę do Ciebie te 25 zł,
a Ty już zdecyduj dalej..bo to Twoje pieniążki:)

Kochani:)
wysłałem maila do hoteliku o nr konta, jak już będzie to prześlę do kkasiiiar z prośbą o zapłacenie za 1 miesiąc hoteliku Barta.
Pani Małgosia opowiada, że Bartuś jest kochany do ludzi, do dzieci, ale do innych Psiaków to na razie "agresor",
na razie jest sam w kojcu.
Pozdrawiam pięknie:)

Erko nie było jeszcze żadnego zapytania o Bartusia.

Posted

[quote name='andzia69']i co tam u Barcika? odezwał się ktos z ogłoszeń?
Nie miałem jeszcze żadnego kontaktu o Barcika.

[quote name='erka']Bart z sukami tez sie nie dogaduje?
Na razie nie.
Pani Małgosia chciała dolączyć go do kojca z Sunią, ma dwie owczarkowate, ale niestety,
Bartuś szczeka na nie nawet z kojca, rozmawiałem z p.Małgosią i Owieczką, że był w jednym kojcu z Azulą,
ale .... może to kwestia że z Azulą było jako tako bo to rodzeństwo, znali się od małego,
choć Bartuś dominował nad Azulą w kojcu, jak mówi Owieczka.
Zobaczymy jak dalej będzie się zachowywał,
jest cudowny do ludzi i dzieci - ale do innych Psiaków na razie "agresor",

Zdjęcia już porobione przez Anię - anka_szklanka, nie ma chyba kiedy ich wstawić,
bo jeszcze nie odpisała na maila.

Taki to Bartuś nasz - jest kochany i potrzebuje swojego człowieka:)

Edit: Właśnie dostałem PW od Ani, jest w rozjazdach, jutro postara się wstawić zdjęcia i opowiedzieć o naszym słodziaku - jak pisze:)
Przesyłam Kasiu do Ciebie nr konta hoteliku.

Posted

Zdjęcia od kilku dobrych dni utkwiły w aparacie... ale w koncu udało mi sie :)
Nie za wiele i nie za specjalne ale zawsze :) To było drugiego dnia a więc jeszcze był skołowany. Postaram sie o lepsze, bo teraz już Barcik o wiele lepiej sie czuje :)

To prawda, że troche obszczekuje inne psiaki, ale podobno już mniej i niedługo będziemy próbować go zaprzyjaźnić z inną sunią. Owarkowata sunia, tak mi sie wydaje może dla niego trochę za duża :)
Ale on sam jest taki strasznie słodki, jak sie przytuli nie chce puścić i tylko trzeba go głaskać i głaskać. Albo wsadza łepek...między nogi i tak mógłby siedzieć godzinami :D
Troche poplakuje ale grzecznie wraca do kojca głównie za michą na której widok dostaje szału :D
No to narazie tyle, będę pisać :)

Posted

Jak miło go zobaczyć :) I ta świadomość że jest bezpieczny i ma dobrze dodaje mi otuchy. Jemu też musi się poszczęścić. W końcu ktoś sie w nim zakocha bo tego psa nie da sie nei lubić :) :P
Może ta agresja do psiaków zmaleje jak Barcik poczuje się pewniej i się lepiej zadomowi? Jemu się przyda duża koleżanka bo mniejszą by natychmiast zdominował ;p
Ja i tak jestem pełna podziwu że jest taki kochany po tym co przeszedł... Pamietajmy że musiał walczyć o każdy kawałeczek jedzenia i z psami i z sukami przez długi czas ( wtedy o mało nie stracił oka ) do tego bronił terytorium na którym była jego siostra Aza z maluchami. To wszystko miało na pewno duży wpływ na jego zachowanie.

Posted

[quote name='Czorcik']Ania ze zdjęciamy to Ty nigdy nie zawiedziesz :):) rewelacja :)

Bart jaki on przytulak hehhehe i p. Małgosia na fotkach :) poznaję mimo że bez głowy :)[/QUOTE]

postaram sie następnym razem o lepsze, Barcik juz hasa swobodnie, na chwile potrafi sie odkleić :P
Masz rację Owieczko, jego nie da się nie lubić, jest taki oddany i wdzięczny...

Czorciu, ja sie śmieje bo w tamtym sezonie zimowym był na zdjęciach dokładnie ten sam zestaw, dres+kurtka+kaloszki :P :P :P WIęc ciężko nie poznać :D
Dobra, mam nadzieje, że góra nie czyta bo po głowie dostane :D

Posted

[quote name='anka_szklanka']postaram sie następnym razem o lepsze, Barcik juz hasa swobodnie, na chwile potrafi sie odkleić :P
Masz rację Owieczko, jego nie da się nie lubić, jest taki oddany i wdzięczny...

Czorciu, ja sie śmieje bo w tamtym sezonie zimowym był na zdjęciach dokładnie ten sam zestaw, dres+kurtka+kaloszki :P :P :P WIęc ciężko nie poznać :D
Dobra, mam nadzieje, że góra nie czyta bo po głowie dostane :D[/QUOTE]

hahahhaha nie powinnam się śmiać ale mnie rozbawiłaś z:)