Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yolanovi']Dzwoniłam dzisiaj do domku Bartusia i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Pani zadowolona, powiedziała, że pasują z Bartem do siebie ;). Na nic sie Pani nie skarżyła, żadnych rekalamcji nie zgłaszała ;). Jest dobrze i nawet wtedy kiedy Bartuś wytarzał się w jakichś łąkowych perfumach - nie ma problemu. Jak Pani bedzie miała jakieś fajne fotki to podeśle do dexterki.[/QUOTE]
Bardzo dobre wiadomości z domeczku Barcika :loveu:Jak dobrze,że to wszystko się właśnie tak potoczyło i chłopak ma dom i kochająca rodzinę :loveu:

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='dexterka']niestety żadnych fotek nie dostałam od Barta, ciesze się ,że chłopak ładnie się sprawuje w ds:)

Na moim wątku w poście #364 będę robiła rozliczenie pieniążków od Barta:)

A ja wszystkich zachęcam do odwiedzania nas na fb i udostępniania albumu "moich" psiaków do adopcji

https://www.facebook.com/udexterki

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.324277251030967.1073741829.323405407784818&type=3
Niestety domek Barta nie jest z tych co ślą wieści i foty. Musimy zadowolić się tym, co wiemy i nie oczekiwać sprawozdań. Ja Panią poprosiłam o jakieś fotki, ale czy je otrzymamy? Śmiem wątpić

Posted

My byśmy chciały nawet co dziennie otrzymywać info i zdjęcia ;) Najważniejsze,że Bartuś ma się dobrze w swojej nowej rodzinie :smile:

dexterko,albumik udostępniony! :smile:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

było by dobrze, gdyby były
jak pamiętam w umowie chyba była o tym mowa..
nie potrafię zapomnieć tej poprzedniej adopcji

Ja też zaglądam i nie potrafię zapomnieć tego co było poprzednio.

• 4 weeks later...
Posted

Kochane cioteczki, dzwoniłam do domku Barta, jeszcze przed przerwą w działaniu Dogo. Z Bartusiem jest wszystko ok. Pani mówi, że nie sprawia żadnych kłopotów, jest kochany. Natomiast Pani znalazła się w szpitalu i obecnie Bartuś oraz córa Pani mieszkają u jej siostry, czyli w tym samym domu, tylko drzwi obok. Pani ma problemy z kręgosłupem z powodu dawnej kontuzji nabytej w efekcie upadku z konia. Pożyczyłam Pani szybkiego powrotu do zdrowia i trzymamy kciuki, żeby pomogła rehabilitacja i nie była potrzebna operacja. Zadzwonię znowu do Pani za jakiś czas i mam nadzieję na dobre wiadomości dot. zdrowia. Dobrze, że Pani ma siostrę tak blisko, która pomaga. Inaczej sytuacja byłaby skomplikowana dla wszystkich, dla Pani, dla dziewczynki i dla Bartusia.

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dziewczynki,czy coś wiadomo o Bartusiu?Bardzo proszę o kontakt z domkiem i info....

Bartuś ma się dobrze. Dzisiaj rozmawiałam z Panią. Wszystko u nich w porządku. Pani jest po operacji kręgosłupa i po rehabilitacji. Już wróciła do pracy. Bartuś niestety nie pozbył sie zapędów do ucieczek, więc spaceruje po polach i łakach na lince, a do miasta idzie na smyczy. Zrzucił podobno kilka kg i jest z niego teraz przystojniak ;) Pani obiecała mi przysłać parę fotek chłopaka, więc jak dotrą to zaraz się tu podzielę :) 

Posted

Bartuś ma się dobrze. Dzisiaj rozmawiałam z Panią. Wszystko u nich w porządku. Pani jest po operacji kręgosłupa i po rehabilitacji. Już wróciła do pracy. Bartuś niestety nie pozbył sie zapędów do ucieczek, więc spaceruje po polach i łakach na lince, a do miasta idzie na smyczy. Zrzucił podobno kilka kg i jest z niego teraz przystojniak ;) Pani obiecała mi przysłać parę fotek chłopaka, więc jak dotrą to zaraz się tu podzielę :)

Ciocia,bardzo dziękujemy za wiadomości :) Czekamy na zdjęcia Bartusia :)