Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

I wiecie co - dobrze jest :) wiemy co u chłopaka słychać, umowa hotelikowania jest dogrywana, są zdjęcia, skany rachunków, a piesio zdrowy, "łatwy w obsłudze" i ogłaszany, a do tego na plusie :D I jak się na psiaku skupimy, to chłopaka do domku wyślemy :]

Edit: czy zmiana skarbnika jest potrzebna? myślę że uzupełnianie wpłat i wydatków w drugim poście raz na tydzień by wystarczyła (np w każdy pt lub inny dzień tygodnia). Chyba że baster jesteś zmęczona funkcją? Barb jest skrupulatna i co Wasze dwie głowy, to nie jedna. No a dysponowanie czasem i obecność na dogo - to wiadomo że różnie jest ;) Ale to tylko tak mówię bo na razie nie zadeklarowałam jeszcze nic na Barta.

Edited by sharka
Posted

Bogusik napisał(a):
dexterko,jak widać po wynikach,Bart na szczęście nie ma babeszjozy :smile: A co z kropelkami p/kleszczom?

Bogusik w zeszły piątek podałam Bartwi Fiprex L z zapasów innego psa. Muszę teraz kropelki odkupić , myślę ,że w sobotę wybiorę się do sklepu. Koszt ok 25-26zł jak mnie pamięć nie myli.

Posted

sharka napisał(a):
I wiecie co - dobrze jest :) wiemy co u chłopaka słychać, umowa hotelikowania jest dogrywana, są zdjęcia, skany rachunków, a piesio zdrowy, "łatwy w obsłudze" i ogłaszany, a do tego na plusie :D I jak się na psiaku skupimy, to chłopaka do domku wyślemy :]

Ciocia,nic dodać i nic ująć!Miejmy nadzieję,że Bartuś wreszcie znajdzie swój jedyny i na zawsze domek :smile:

dexterka napisał(a):
Bogusik w zeszły piątek podałam Bartwi Fiprex L z zapasów innego psa. Muszę teraz kropelki odkupić , myślę ,że w sobotę wybiorę się do sklepu. Koszt ok 25-26zł jak mnie pamięć nie myli.

dexterko,bardzo cieszę się,że Barcik zabezpieczony!:smile: Jak będziesz znała cenę,to zrobię przelew :smile:

Posted

za badanie krwi ja płacę, jak obiecałam to komu wpłacić?
baster mogę do Ciebie to wpiszesz wpłata na badania a Ty już może zapłać dexterce wszystko razem
Fajnie, że Bartuś zdrowy.

Posted

Poprawiłam czy tak może być?
[quote name='baster i lusi'][SIZE=2]Rozliczenia przekopiowałam do 733 str 30 z powodu braku miejsca .

DEKLARACJE.
* Yana - 20 zł
*[B] yolanovi 15 zł
[B]
*[B] Magolek- 20 zł
[B][B][B][B][B][B]
* [B]jadwiga - 25 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B]
[B]* dominikabankert 10 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B]
[B][B][B][B]* wojtuś 20 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
*erka - 20 zł
* P.Mira (miryca) 100 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
* Lida 50 zł
[SIZE=2]===================
RAZEM 280 ZŁ

*
Yana - zapłacony- styczeń,luty,marzec,kwiecień
* yolanovi
zapłacony[B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj
*[B] Magolek-
zapłacony[B][B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj[B][B][B][B]
* [B]jadwiga -
zapłacony[B][B][B][B][B][B][B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,lipiec[B]
[B]*dominikabankert
zapłacony[B][B][B][B][B][B][B][B][B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,lipiec,sierpień,wrzesień,pażdziernik,listopad,grudzień[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* wojtuś zapłacony[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] -styczeń ,luty,marzec,kwiecień[B][B][B]
*erka -
zapłacony[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec
*czorcik 01,02,03,04 wycofana deklaracja
*kolega Czorcika 01,02,03,04 wycofana deklaracja
* P.Mira (miryca)
zapłacony[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
* Lida -maj

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]MAJ
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B].
+ 253 zł z kwietnia

* yolanovi -15 zl wpłynęło 15 zł 02.05.
* Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
*erka - 20 zł wpłynęło 120 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 100 zł 13.05.
* Lida 50 zł wpłynęło 50 zł 13.05.
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* dominikabankert 10 zł[B] wpłynęło 110 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
Jednorazowe
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] barb + sharka [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]+ 15 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
Bogsik 205 zł
dominikabankret 90 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]==================================
Razem 978 zł

- opłata za hotel 285 zł
====================
+693 [SIZE=3]na plusie na dzień 18.05.
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]==============================
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [B]jadwiga - 25 zł wpłynęło 75 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* bazarek ewy gonzalez 160 zł
===========================
​+928 zł saldo na dzień 21.05.
DEKLARACJE NIE WPŁACONE

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [B]Yana - 20 zł wpłynęło zł [B][B][B][B][B][B][B][B]
[B][B][B][B][B]* wojtuś 20 zł wpłynęło zł[B][B][B]
*czorcik 20 zł wpłynęło
*kolega Czorcika 20 zł
[SIZE=2]
[SIZE=2]

Posted

Malgoska napisał(a):
za badanie krwi ja płacę, jak obiecałam to komu wpłacić?
baster mogę do Ciebie to wpiszesz wpłata na badania a Ty już może zapłać dexterce wszystko razem
Fajnie, że Bartuś zdrowy.

Możesz to ja razem zapłacę.

Posted

[quote name='baster i lusi']Poprawiłam czy tak może być?

wczytałam się i dla mnie jest ok, barb Ty jesteś na bieżąco, jest ok? :loveu: Chłopak ma 928 zł na dziś ale do zapłacenia hotel i weta, sponsorzy całus dla Was :calus: (nie ścisnełam za mocno? ;) )

Posted

a ja sie w sumie nie potrafie cieszyc ok ma teraz zasob finansowy ale to stopnieje i znow trzeba sie bedzie szarpac zeby zaplacic hotel a niestety z ogloszen poki co odzew zadny ja juz nie wiem co z tym psem zalamuje sie to juz tyle lat

Posted

baster i lusi napisał(a):
Możesz to ja razem zapłacę.

podasz mi namiary na pw?
dzięki

dominikabankert napisał(a):
a ja sie w sumie nie potrafie cieszyc ok ma teraz zasob finansowy ale to stopnieje i znow trzeba sie bedzie szarpac zeby zaplacic hotel a niestety z ogloszen poki co odzew zadny ja juz nie wiem co z tym psem zalamuje sie to juz tyle lat

nic się nie martw, nie jest sam
będą bazarki
może wybiorę się do niego też kiedyś w odwiedziny...
tylko muszę auto naprawić bo mi wjechał ktoś w tylek jak stałam na parkingu :(

Posted

Trzeba się cieszyć małymi rzeczami, bo inaczej to tylko siedzieć i włosy rwać, jak nie pies pobity, to porzucony, a tu smalec robią a tam pies w długach na setki zł. No trzeba znaleźć jaśniejsze strony bo zwariujemy. U Barta słonko świeci, jest solidna ekipa, której na psie zależy, a o dom zawalczymy ;)

Edit: a tośmy się z Malgośką zsynchronizowały :D

Posted

sharka napisał(a):
Trzeba się cieszyć małymi rzeczami, bo inaczej to tylko siedzieć i włosy rwać, jak nie pies pobity, to porzucony, a tu smalec robią a tam pies w długach na setki zł. No trzeba znaleźć jaśniejsze strony bo zwariujemy. U Barta słonko świeci, jest solidna ekipa, której na psie zależy, a o dom zawalczymy ;)

Edit: a tośmy się z Malgośką zsynchronizowały :D

byłam 3 minuty wcześniej :diabloti:

Posted

Malgoska napisał(a):
byłam 3 minuty wcześniej :diabloti:

nooo, ja długo piszę (myślę czasem przy tym więc schodzi :evil_lol:) i dla mnie to jednocześnie :eviltong:

Posted

Buster zgodnie z prośbą napisałam rozliczenie, post musił Ci umknąć. Zacytuję więc sama siebie:

dexterka napisał(a):

Bart przyjechał do mnie 10ego wieczorem , pobyt liczę od 11ego co nam daje 20 dni pobytu w maju. 400zł :31dni= 12,90zł , 20x12,90= 258zł Bardzo proszę mnie sprawdzić, bo padam na twarz i możliwe ,że się pomyliłam.

Posted

a czy ciotka javena robi jeszcze ogloszenia to mu moze kupie pakiecik:oops:

i tak mnie nie pocieszycie ja zawsze widze wszystko na czarno z bartem tez tak bylo jak bylam za granica byl adoptowany i wciaz mialam przeczucie ze cos jest nie tak i co otwieram komputer i baster mi napisala ze go porzucili:placz:

Posted

dexterka napisał(a):
Buster zgodnie z prośbą napisałam rozliczenie, post musił Ci umknąć. Zacytuję więc sama siebie:

Zaraz robię przelew 258 zł za hotel i za szczepienia + badania krwi.Za badania zwróci mi Małgośka a przelew pójdzie razem już dziś.

Posted (edited)

zrobiłam przelew i uzupełniłam na str.1 w poście 2
[quote name='baster i lusi'][SIZE=2]rozliczenia przekopiowałam do 733 str 30 z powodu braku miejsca .
Deklaracje.
* yana - 20 zł
*[B] yolanovi 15 zł
[B]
*[B] magolek- 20 zł
[B][B][B][B][B][B]
* [B]jadwiga - 25 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B]
[B]* dominikabankert 10 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B]
[B][B][B][B]* wojtuś 20 zł
*erka - 20 zł
* p.mira (miryca) 100 zł
* lida 50 zł
[SIZE=2]===================
razem 280 zł

*
yana - zapłacony- styczeń,luty,marzec,kwiecień
* yolanovi
zapłacony[B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj
*[B] magolek-
zapłacony[B][B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj[B][B][B][B]
* [B]jadwiga -
zapłacony[B][B][B][B][B][B][B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,lipiec[B]
[B]*dominikabankert
zapłacony[B][B][B][B][B][B][B][B][B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,lipiec,sierpień,wrzesień,pażdziernik,listopad,grudzień[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* wojtuś zapłacony[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] -styczeń ,luty,marzec,kwiecień[B][B][B]
*erka -
zapłacony[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec
*czorcik 01,02,03,04 wycofana deklaracja
*kolega czorcika 01,02,03,04 wycofana deklaracja
* p.mira (miryca)
zapłacony[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] -styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
* lida -maj

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]maj
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B].
+ 253 zł z kwietnia

* yolanovi -15 zl wpłynęło 15 zł 02.05.
* magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
*erka - 20 zł wpłynęło 120 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* p.mira (miryca) 100 zł wpłynęło 100 zł 13.05.
* lida 50 zł wpłynęło 50 zł 13.05.
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* dominikabankert 10 zł[B] wpłynęło 110 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
jednorazowe
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] barb + sharka [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]+ 15 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
bogsik 205 zł
dominikabankret 90 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]==================================
razem 978 zł

- opłata za hotel 285 zł
====================
+693 [SIZE=3]na plusie na dzień 18.05.
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]==============================
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [B]jadwiga - 25 zł wpłynęło 75 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* bazarek ewy gonzalez 160 zł
===========================
​+928 zł saldo na dzień 21.05.

opłata za hotel od 11.05. Do końca maja 258 zł
za szczepienia 45 zł
za badanie krwi za które zwróci małgośka 35 zł
---------------------------------------------------------
razem 338 zł
+928 zł - 338 zł
+ 35 zł od Małgośka (zwrot kosztów badania)

saldo na dzień 22.05.wynosi + 625 zł

[TABLE="class: alternate_rows ourTable fullwidth, width: 775"]
[TR="class: dark"]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-05-22[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Przelew z rachunku[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Nr rach. przeciwst.:

Tytuł: OPŁATA ZA HOTEL BARTA DO KOŃCA MAJA
258 ZŁ SZCZEPIENIE I BADANIE KRWI
80 ZŁ[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"]-338,00 PLN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]INNA POMOC DLA BARTA:
Badania krwi opłaciła Małgośka 35 zł
Barb opłaciła ogłoszenia wyróżnione 7,88 zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
deklaracje nie wpłacone

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [B]yana - 20 zł wpłynęło zł [B][B][B][B][B][B][B][B]
[B][B][B][B][B]* wojtuś 20 zł wpłynęło zł[B][B][B]
*czorcik 20 zł wpłynęło
*kolega czorcika 20 zł
[SIZE=2]
[SIZE=2]

Edited by baster i lusi
Posted

Jak tylko dexterka poda cenę za kropelki,to przeleję pieniążki do cioci Baster i Lusi.
DOmi,tak jak napisała sharka i Malgoska,trzeba wierzyć i nie popadać w "czarne myśli" Batuś znajdzie domek,tylko to jest kwestia czasu.Też myślę o jeszcze jakimś pakiecie ogłoszeń,bo im więcej tym lepiej :smile:

Posted

[quote name='Malgoska']gdzie mam wpłacić?
na moje konta bo przelew za wszystko już poleciał.
[TABLE="class: alternate_rows ourTable fullwidth, width: 775"]
[TR="class: dark"]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-05-22[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Przelew z rachunku[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Nr rach. przeciwst.:

Tytuł: OPŁATA ZA HOTEL BARTA DO KOŃCA MAJA
258 ZŁ SZCZEPIENIE I BADANIE KRWI
80 ZŁ
[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"]-338,00 PLN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]