dexterka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 ktoś na fb polecał portal blablacar , tam powstała już podobno opcja przewozu zwierząt. Jak nie ma przekreślonego pieska to kierowca zgadza się zabrać zwierzaka. Tylko nie wiadomo co to za ludzie... http://www.blablacar.pl/szukac-wspolna-jazda-wynik?fn=Teresin&fc=52.1987899|20.416332&fcc=PL&tn=Opole&tc=50.6751067|17.9212976&tcc=PL&sort=trip_date&order=asc&limit=10&page=1 Quote
baster i lusi Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Mam pytanie czy hotel wie że Bart to kombinator i gdyby nadarzyła się okazja daje nogę.I czy psiaki mają wybieg bo Bart to pies aktywny.Czy ogrodzenie hotelu jest dość wysokie bo dla Barta niewysoki płot to nie przeszkoda. Quote
barb Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Czy ktoś może pomóc w wysyłaniu zaproszeń na bazarek i wątek Barta ? Pozostały do wysłania od Nr 71 do Nr 148 z listy zaproszeniowej. Quote
BORYSboxer Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Jestem na zaproszenie barb...chwilowo finansowo nie dam rady pomoc, ale jak tylko cos mi przybedzie to wsppomoge odrobinę chłopaka...i oczywiście trzymam kciuki za przenosiny Barta i docelowo najlepszy dom stały... Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='BORYSboxer']Jestem na zaproszenie barb...chwilowo finansowo nie dam rady pomoc, ale jak tylko cos mi przybedzie to wsppomoge odrobinę chłopaka...i oczywiście trzymam kciuki za przenosiny Barta i docelowo najlepszy dom stały...[/QUOTE] ciocia jak miło znowu Cię widziec :) Quote
BORYSboxer Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Martika@Aischa']ciocia jak miło znowu Cię widziec :)[/QUOTE] Dziękuję Marticzko:p Mnie również jest miło... A swoją drogą to o ile dobrze kojarzę ktoś z Mokrego Noska bywał na dogo, ale nie jestem pewna czy u Barta... 1 Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='BORYSboxer']Dziękuję Marticzko:p Mnie również jest miło... A swoją drogą to o ile dobrze kojarzę ktoś z Mokrego Noska bywał na dogo, ale nie jestem pewna czy u Barta...[/QUOTE] nie jestem pewna ale coś mi się wydaje że ania shirley ??? :roll: ale na pewno nie jest właścicielką ;) Quote
BORYSboxer Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Nie...to była Anka szklanka czy jakos tak...;) i jest chyba corka wlascicielki o ile dobrze zrozumialam.. Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='BORYSboxer']Nie...to była Anka szklanka czy jakos tak...;) i jest chyba corka wlascicielki o ile dobrze zrozumialam..[/QUOTE] aaaaaaaa no jasne że tak :) coś mi dzwoniło tylko nie wiadomo w którym kościele ;) Quote
Czorcik Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Ponieważ moja przygoda z dogomania dobiegła końca, chciałam wszystkim znajomym i mniej znajomym podziękować :) A Bartowi życzyć powodzenia w dalszej drodze :) Quote
barb Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 (edited) [quote name='BORYSboxer']Jestem na zaproszenie barb...chwilowo finansowo nie dam rady pomoc, ale jak tylko cos mi przybedzie to wsppomoge odrobinę chłopaka...i oczywiście trzymam kciuki za przenosiny Barta i docelowo najlepszy dom stały...[/QUOTE] [quote name='Martika@Aischa']ciocia jak miło znowu Cię widziec :)[/QUOTE] Ogromnie dziękuję Ci za to, że zajrzałaś na wątek. [quote name='BORYSboxer']Dziękuję Marticzko:p Mnie również jest miło... A swoją drogą to o ile dobrze kojarzę ktoś z Mokrego Noska bywał na dogo, ale nie jestem pewna czy u Barta...[/QUOTE] [quote name='Martika@Aischa']nie jestem pewna ale coś mi się wydaje że ania shirley ??? :roll: ale na pewno nie jest właścicielką ;)[/QUOTE] [quote name='BORYSboxer']Nie...to była Anka szklanka czy jakos tak...;) i jest chyba corka wlascicielki o ile dobrze zrozumialam..[/QUOTE] Na dogo bywała kiedyś Anka szklanka, corka właścicielki,pamiętam, że robila foty zwierzakom z hotelu, organizowala też fograficzne bazarki. [quote name='baster i lusi']Mam pytanie czy hotel wie że Bart to kombinator i gdyby nadarzyła się okazja daje nogę.I czy psiaki mają wybieg bo Bart to pies aktywny.Czy ogrodzenie hotelu jest dość wysokie bo dla Barta niewysoki płot to nie przeszkoda.[/QUOTE] Dexterka w sygnaturce ma link do wątku prowadzonego przez siebie hoteliku. Są opisy, zdjęcia. Myslalam, ze już tam zaglądalaś ? [quote name='barb']Czy ktoś może pomóc w wysyłaniu zaproszeń na bazarek i wątek Barta ? Pozostały do wysłania od Nr 71 do Nr 148 z listy zaproszeniowej.[/QUOTE] Wysłałam do Nr 140 włącznie licząc od końca. Edited May 7, 2014 by barb Quote
andzia69 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Czorcik']Ponieważ moja przygoda z dogomania dobiegła końca, chciałam wszystkim znajomym i mniej znajomym podziękować :) A Bartowi życzyć powodzenia w dalszej drodze :) a wszyscy sobie pójdźmy, a psy w hotelach niech sobie zostaną na wieki wieków amen :( tu ta sama sytuacja - no moze podobna - tyle krzyku - wyciagac psa!!!! a teraz nie ma osoby decyzyjnej, pies prawdopodobnie do operacji i nic, tylko odwieźć psa z powrotem :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/244671-Karo-potrzebuje-wsparcia-na-leki-Pom%C3%B3%C5%BC-prosz%C4%99?p=22120946#post22120946 Quote
andzia69 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='barb']Nie widzę tego wpisu na żadnym.[/QUOTE] osobiscie wpisywalam, ale niestety wpisy spadają tak szybko jak sie pojawiają, bo po prostu tyle ludzi szuka transportów Quote
baster i lusi Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Andzia nie poddałam się z Czesiem i Barta też nie zostawię póki domku nie znajdzie.Przyszło dużo nowych osób i jak to młodzież mówi damy radę. Quote
Doda_ Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Kochani, zdjecie Barta super :) te które podał Wojtus. Juz napisałam do kolejnej kobietki prosbe o nowy banerek. Cioteczki.. mysle ze jesli Bart w tym miesiacu bedzie jechal do dexterki,to bedziecie musialy poszukac inny transport. U mnie utrzymuje sie wysoka goraczka od tygodnia, mialam nadzieje ze uda sie jej pozbyc al niestety nie, wina moze lezeć po stronie zęba ósemki, rośnie i chyba źle, mam stan zapalny i cała buzia boli. Czeka mnie rtg a pozniej mozliwe ze zabieg chirurgiczny. jednak to wszystko to jeszcze nic pewnego, moze uda obejsc sie bez zabiegu. Jak tylko bede lepiej sie czula po wszystkim a Bart nadal nie bedzie mial transportu to oczywiscie ze wyrusze w najbliższy wolny dzień. To wszystko nie znaczy ze z mojej strony transport odpada, tylko termin na pozniej.... Quote
dominikabankert Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='dexterka']ktoś na fb polecał portal blablacar , tam powstała już podobno opcja przewozu zwierząt. Jak nie ma przekreślonego pieska to kierowca zgadza się zabrać zwierzaka. Tylko nie wiadomo co to za ludzie... http://www.blablacar.pl/szukac-wspolna-jazda-wynik?fn=Teresin&fc=52.1987899|20.416332&fcc=PL&tn=Opole&tc=50.6751067|17.9212976&tcc=PL&sort=trip_date&order=asc&limit=10&page=1 co wy na to jest tu transport warszawa opole................mozeby z chlopakiem pogadac nie wyglada na seryjnego morderce......... Quote
andzia69 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='dominikabankert']co wy na to jest tu transport warszawa opole................mozeby z chlopakiem pogadac nie wyglada na seryjnego morderce.........[/QUOTE] zapytać można :) ja nie korzystalam nigdy, ani nie jestem zarejestrowana :( nie wiem, jak to wygląda - czy po prostu wsadzają psiaka w samochód i jadą? czy mają pojęcie, jak z psem postępować? Quote
Doda_ Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Nie wiem, ja bym nie wysłała psa z kims obcym... może jestem wrażliwa. Kto wie czy nie otworzy drzwi i wypuści psa ... Quote
dominikabankert Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 ja nie mam jak zadzwonic z zagranicy niestety trzeba sie tam zzarejestrowac sluchajcie chlopak pisze ze jezdzi na tej trasie CYKLICZNIE Warszawa Opole czyli niejedna okazja u tego chlopaka by byla jest tez pani taka widac mila w dlugich wlosach jedzie teraz w niedziele....... Quote
dominikabankert Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Doda_']Nie wiem, ja bym nie wysłała psa z kims obcym... może jestem wrażliwa. Kto wie czy nie otworzy drzwi i wypuści psa ...[/QUOTE] chlopaczek by sie dowiedzial ze jest taka mafia dogomania sie nazywa kase dostanie poza tym nr rej w razie co sie spisze a psa i tak musi dowiezc do tego opola coby dexter go odebral co nie................nie sadze ze trzeba zaraz takie czarne wizje miec a to jednak trudna trasa dluga i niepredko widac na dogo cos sie wyklaruje........ Quote
Doda_ Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Ja niestety nie ufam obcym ludziom.. nie wiem, jak reszta uważa? Quote
mdk8 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 napiszcie do Mortes zna ludzi,którzy wożą psy. Jak sobie przypomnę kim są to dam znać. 1 Quote
BORYSboxer Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Ja mysle, ze przede wszstkim trzeba z tymi ludzmi porozmawiac czy maja jakiekolwiek pojecie o srodkach ostroznosci itd.moze akurat ktos rozgarniety sie trafi... A swoja droga to nie ma nikogo kto by wsiadl w samochod i za zwrotem kosztow pojechal?? Quote
Sara2011 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Mi kiedyś wiozła psa osoba z neta całkiem nieznajoma. Też się ogłaszała do przewozu ludzi, kiedy zapytałam o psa była chwila konsternacji ale facet powiedział dlaczego nie. Było to na trasie Lublin-Poznań. Super się facet spisał, był mega przejęty psiakiem. W aucie wiózł sunię w klatce ale wychodził z nią też na spacer , dawał pić. Nadłożył też trochę drogi żebym nie musiała wjeżdzać do Poznania, powiedział ze wyjedzie trochę za miasto abym sie nie zgubiła:-). Życzył znalezienia szybko domku dla suni. W sumie zapłaciłam 50 zł tylko za przejazd. Ja byłam zadowolona z tego rozwiązania transportowego. 1 Quote
barb Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Doda_']Kochani, zdjecie Barta super :) te które podał Wojtus. Juz napisałam do kolejnej kobietki prosbe o nowy banerek. Cioteczki.. mysle ze jesli Bart w tym miesiacu bedzie jechal do dexterki,to bedziecie musialy poszukac inny transport. U mnie utrzymuje sie wysoka goraczka od tygodnia, mialam nadzieje ze uda sie jej pozbyc al niestety nie, wina moze lezeć po stronie zęba ósemki, rośnie i chyba źle, mam stan zapalny i cała buzia boli. Czeka mnie rtg a pozniej mozliwe ze zabieg chirurgiczny. jednak to wszystko to jeszcze nic pewnego, moze uda obejsc sie bez zabiegu. Jak tylko bede lepiej sie czula po wszystkim a Bart nadal nie bedzie mial transportu to oczywiscie ze wyrusze w najbliższy wolny dzień. To wszystko nie znaczy ze z mojej strony transport odpada, tylko termin na pozniej....[/QUOTE] Doduniu, wspólczuję. Czy bierzesz jakiś antybiotyk na stan zapalny ? Przede wszystkim musisz zrobić zdjęcie. [quote name='dominikabankert']co wy na to jest tu transport warszawa opole................mozeby z chlopakiem pogadac nie wyglada na seryjnego morderce.........[/QUOTE] [quote name='andzia69']zapytać można :) ja nie korzystalam nigdy, ani nie jestem zarejestrowana :( nie wiem, jak to wygląda - czy po prostu wsadzają psiaka w samochód i jadą? czy mają pojęcie, jak z psem postępować?[/QUOTE] [quote name='Doda_']Nie wiem, ja bym nie wysłała psa z kims obcym... może jestem wrażliwa. Kto wie czy nie otworzy drzwi i wypuści psa ...[/QUOTE] [quote name='dominikabankert']ja nie mam jak zadzwonic z zagranicy niestety trzeba sie tam zzarejestrowac sluchajcie chlopak pisze ze jezdzi na tej trasie CYKLICZNIE Warszawa Opole czyli niejedna okazja u tego chlopaka by byla jest tez pani taka widac mila w dlugich wlosach jedzie teraz w niedziele.......[/QUOTE] [quote name='dominikabankert']chlopaczek by sie dowiedzial ze jest taka mafia dogomania sie nazywa kase dostanie poza tym nr rej w razie co sie spisze a psa i tak musi dowiezc do tego opola coby dexter go odebral co nie................nie sadze ze trzeba zaraz takie czarne wizje miec a to jednak trudna trasa dluga i niepredko widac na dogo cos sie wyklaruje........[/QUOTE] [quote name='Doda_']Ja niestety nie ufam obcym ludziom.. nie wiem, jak reszta uważa?[/QUOTE] A jak w ogole Bart zachowuje sie w samochodzie ? Ktoś wie ? Ja też obawiam się tego transportu przez zupelnie obcych ludzi. Było tyle ucieczek podczas przewożenia zwierzaków. Jeśli chodzi o Dodę to wiem, ze ma doświadczenie w transportowaniu psów. Quote
Recommended Posts