Martika&Aischa Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='hop!']Dostałam dwie wiadomości w sprawie miejsca. Mam komplet - 10 psiaków. Czasami w wyjątkowej, awaryjnej sytuacji przyjmuję jednego psa więcej, ale jeżeli dexterka może przyjąć Barta, to super. Z hotelu Mokry Nosek przeprowadziła się do mnie Lola i Kofi. Myślę, że Bartowi zmiana hotelu wyjdzie na dobre. Niech się chłopak pakuje i jedzie do dexterki. :) wierzę że tak się właśnie stanie :) Quote
dominikabankert Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Malgoska']a skąd dokąd miałby być przewieziony?[/QUOTE] z okolic teresina pod warszawa do okolic opola Quote
dominikabankert Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 ok ode mnie poleca 2 stowy na paliwo co z reszta nie wiem.................................................................. Quote
barb Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Malgoska']a skąd dokąd miałby być przewieziony? Stąd [quote name='Doda_']Znalazlam adres hoteliku na stronie, czy to jest ten? Adres: Hotel dla psów Mokry Nosek Granice 53 96-515 Teresin Sosnowiec-Teresin - Lubienia (dexterka) - Sosnowiec wychodzi ok. 750-800 km (patrzylam na szybko) 250 zl to jest maksymalna kwota za paliwo. Kiedy? Nie potrafie w tej chwili powiedziec... mysle ze w maju znalazlabym na to czas, ale musze zalatwic sobie wolne w pracy 2 dni. Do Dexterki. Dodatkowo kuleją finanse Barta :shake: A tak, wógole to dziękuje że zajrzałaś. Strasznie tu nas mało ostatnio. Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Doda_']Znalazlam adres hoteliku na stronie, czy to jest ten? Adres: Hotel dla psów Mokry Nosek Granice 53 96-515 Teresin Sosnowiec-Teresin - Lubienia (dexterka) - Sosnowiec wychodzi ok. 750-800 km (patrzylam na szybko) 250 zl to jest maksymalna kwota za paliwo. Kiedy? Nie potrafie w tej chwili powiedziec... mysle ze w maju znalazlabym na to czas, ale musze zalatwic sobie wolne w pracy 2 dni. [quote name='dominikabankert']ok ode mnie poleca 2 stowy na paliwo co z reszta nie wiem.................................................................. czyli na paliwo brakuje już tylko 50 zł :) to naprawdę niewiele :) dziewczyny ile dokładnie Bart ma stałych deklaracji ??? Quote
dominikabankert Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 lepiej nie pytaj okolo 200zl a nawet nie mamy zeby zapalcic za ten pozal sie boze hotelik teraz w calosci masakra Quote
dominikabankert Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 albo inaczej jakos wykaraskam te 250 zzl na paliwo cale czyli koszt odchodzi ale nie place juz mojej deklaracji ktora chcialam psu uzupelnic w tym hoteliku......takze kasa na paliwo z glowy co z zapalta i o panie trzebaby juz myslec o deksterowej ........... Quote
barb Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Martika@Aischa']czyli na paliwo brakuje już tylko 50 zł :) to naprawdę niewiele :) dziewczyny ile dokładnie Bart ma stałych deklaracji ???[/QUOTE] Nie mam pojecia, zagladam na wątek od niedawna. Może Dominika się orientuje ? A tak przy okazji poproszę na PW o numer konta do wplaty na Barta, kiedyś już wplacalam za bazarek Ewuni Gonzales ale nie zachowalam. Quote
Doda_ Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Być może w weekend 17-18 lub 24-25 bede mogla jechac, jeszcze nie wiem w który weekend mnie wypisza na dyżur.. Quote
barb Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 A czy obecny hotel wyda Barta skoro nie ma osoby za niego odpowiedzialnej ? Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='dominikabankert']albo inaczej jakos wykaraskam te 250 zzl na paliwo cale czyli koszt odchodzi ale nie place juz mojej deklaracji ktora chcialam psu uzupelnic w tym hoteliku......takze kasa na paliwo z glowy co z zapalta i o panie trzebaby juz myslec o deksterowej ...........[/QUOTE] Domi jesteś kochana :* Ja zobowiązuję się porozsyłac wątek gdzie tylko się da !!!!!!! wspólnymi siłami damy radę !!!!!!!!!!!!! Quote
dominikabankert Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 tylko jak my go stamtad wezniemy jak on w sumie nie bedzie mial zapalcone za hotel tam masakra czarno to widze juz sie boje on ma deklaracji niecale 200 bylo 100zl ale pani co zaadoptowala siostre barta palcic na niego stowe iesiecznie to nas troche reperuje Quote
Doda_ Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 martika, pewnie, ze wspolnymi silami sie uda ! na pewno :) czy wyda nie wiem, to zalezy z kim umowa byla podpisana ? Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Poproszę naszą Ewcię czy nie wyczarowałaby bazarku dla Barta :) Quote
dominikabankert Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Domi jesteś kochana :* Ja zobowiązuję się porozsyłac wątek gdzie tylko się da !!!!!!! wspólnymi siłami damy radę !!!!!!!!!!!!![/QUOTE] nie to ty jestes kochana wiesz ze cie uwielbiam i dziekuje za wszystko co robisz cholera ja chce myszke to tez juz bym rozsylala zaproszenia a nie mam jak Quote
barb Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Poproszę naszą Ewcię czy nie wyczarowałaby bazarku dla Barta :) Bazarek już się tworzy :lol: Ewa to naprawdę niezwykla osoba http://www.dogomania.pl/forum/threads/252764-Buciki-i-cegieleczki-od-barb-dla-cudnego-Barta-zaprazsamy-do-12-maj-godz-22-oo?p=22103816#post22103816 Czy ktoś może zmniejszyć tę fotke z butami do regulaminowych rozmiarow ? Poszukam też lepszego zdjecia butow. Na czyj mail moglabym je wyslać z prośba o dodanie pożniej na watek bazarku bo ani ja ani Ewa nie umiemy wstawiać zdjęć ktore nie są z netu. Prosilam Ewę żeby zostawila sporo wolnych postow to może Cioteczki dolożą fanty. ps. Marticzko - wstrzymaj się może z rozsylaniem wątku, będziemy wysylać razem z bazarkiem. Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='barb']Bazarek już się tworzy :lol: Ewa to naprawdę niezwykla osoba http://www.dogomania.pl/forum/threads/252764-Buciki-i-cegieleczki-od-barb-dla-cudnego-Barta-zaprazsamy-do-12-maj-godz-22-oo?p=22103816#post22103816 Czy ktoś może zmniejszyć tę fotke z butami do regulaminowych rozmiarow ? Poszukam też lepszego zdjecia butow. Na czyj mail moglabym je wyslać z prośba o dodanie pożniej na watek bazarku bo ani ja ani Ewa nie umiemy wstawiać zdjęć ktore nie są z netu. Prosilam Ewę żeby zostawila sporo wolnych postow to może Cioteczki dolożą fanty. ps. Marticzko - wstrzymaj się może z rozsylaniem wątku, będziemy wysylać razem z bazarkiem. ciocia zaraz je zmniejsze i podeślę naszej Ewci :) w takim razie się wstrzymuje ;) Quote
Nadziejka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 wyczynilam huraaaaaaaaaaa http://www.dogomania.pl/forum/threads/252764-Buciki-i-cegieleczki-od-barb-dla-cudnego-Barta-zaprazsamy-do-12-maj-godz-22-oo?p=22103889#post22103889 jeno zdj wielkie Bartniczku sciskuniam :buzi: :buzi: :buzi: zapraszamy Quote
barb Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Martika@Aischa']ciocia zaraz je zmniejsze i podeślę naszej Ewci :) w takim razie się wstrzymuje ;)[/QUOTE] A możesz podeslać mi na PW swój mail ? Mam w komputerze chyba lepsze fotki ? Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='barb']A możesz podeslać mi na PW swój mail ? Mam w komputerze chyba lepsze fotki ?[/QUOTE] przesyłaj ciocia śmiało :) wysłałam naszej Ewci jeszcze kilka fantów dla Barta. Quote
barb Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Martika@Aischa']przesyłaj ciocia śmiało :) wysłałam naszej Ewci jeszcze kilka fantów dla Barta.[/QUOTE] Super.:lol: Miejmy nadzieję, ze zrobi się spory bazarek :lol: Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='barb']Super.:lol: Miejmy nadzieję, ze zrobi się spory bazarek :lol:[/QUOTE] zdjęcia odebrane ...zmniejszone ...przesłane do Ewci :lol: Quote
barb Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='ewa gonzales']wyczynilam huraaaaaaaaaaa http://www.dogomania.pl/forum/threads/252764-Buciki-i-cegieleczki-od-barb-dla-cudnego-Barta-zaprazsamy-do-12-maj-godz-22-oo?p=22103889#post22103889 jeno zdj wielkie Bartniczku sciskuniam :buzi: :buzi: :buzi: zapraszamy Ewa - dziekujemy Ci przeogromnie.:Rose::Rose::Rose: Sliczny bazar :lol: Zostaw kochana ze trzy wolne posty, gdyby jakaś dobra duszyczka chciala jeszcze coś dołożyć. Jeszcze nie wolno pisać, prawda ? A ja już chcialabym licytować. ;) Quote
barb Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Martika@Aischa']zdjęcia odebrane ...zmniejszone ...przesłane do Ewci :lol:[/QUOTE] Dzięki, jesli chodzi o fotki to straszna nieudałota jestem....:oops: Quote
Bogusik Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Mam kilka obfoconych fantów,które są już w Polsce.Chętnie podaruję na bazarek dla Barta.Jednak nie umiem fotek wysyłać na maila.Czy mogę na pw do Ewy czy do Ciebie marticzko?Tak robiłam,jak robiłyśmy bazarek z Anulą i wszystko się udało. Quote
Recommended Posts