Lusia91 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jest cudowny... Uśmiałam się oglądając jego zdjęcia. Pomogę jak tylko będę mogła. Kotek szuka domu czy zostaje u Ciebie?? Bo nie mogłam tego wywnioskować;) Quote
danavas Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Lusia91']Jest cudowny... Uśmiałam się oglądając jego zdjęcia. Pomogę jak tylko będę mogła. Kotek szuka domu czy zostaje u Ciebie?? Bo nie mogłam tego wywnioskować;)[/QUOTE] on już zostanie:) jakbym go chciała oddać to by mi rodzinka oczy wydrapała..... podczas jego pobytu nasza kicia umarła i wszyscy stwierdzili ze Franiu zostaje.... przez te cztery miesiące już go wszyscy pokochali, łącznie z psami....:) Quote
Lusia91 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ja się nie dziwię. Cudowny kociak. Można sobie ostrzyć na niego pazurki jak się nie wie;) A co nowego u Franeczka? Quote
danavas Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 a Franeczkowi rosną jajuszka i niedługo będziemy się szykować na zabieg.... on się taki przytulaśny zrobił...w dzień robi rozróbę ale w nocy już nie buszuje..wskakuje na poduszkę i każe się głaskać...przesypia całą noc przytulony...jak się odsunę to ciśnie się na chama byle tylko być blisko..:) Quote
Lusia91 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Cudak:) No to jajeczny chłopak się robi, ale już niedługo... ciach;) Wrzuć jakieś jego nowe zdjęcia, bo można się zatęsknić za czarnuchem;) Quote
danavas Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 przez weekend porobię mu fotki.....teraz pisze prace całymi dniami a Franiu zwykle leży przy klawiaturze...on zna takie funkcje;)...zawsze je włączy jak się przeciąga a ja się potem zastanawiam o co chodzi i jak się tego pozbyć...heheheeh Quote
danavas Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 mamy wpłatę na Franusia....dzięki Penny...teraz wisimy już 440 zł...ech....ale...grosik do grosza....;) Quote
danavas Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 tak Franczesko pomagał cioci pisać prace dyplomową..... jak już powciskał dziwne funkcje na klawiaturze to poszedł lulu....najpierw sam... a potem już z Kubusiem w objęciach:) a co się będzie....:) Quote
danavas Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 dług Franka zapłacony:) teraz tylko potrzeba kasy na kastrację i maluszek ogarnięty...ale to już zapłacę sama bo sobie chłopca adoptowałam:) Quote
Recommended Posts