ewu Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Sezamka trzeba ponownie odrobaczyć. Minęły 2 tygodnie a on miał potworne robale... Dzisiaj odrobaczałam Pączka i wet powiedział ,że szczepienia na parwo i nosówkę też się powtarza. Mam to zrobić za jakieś 3 tygodnie. Sezamka też w taki razie trzeba doszczepić. Quote
malagos Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 coś nas inek nie rozpieszcza wiadomościami o małym Sezamku. Jak mu tam w nowym domku, kiedy szczepienia? Quote
Klaudus__ Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 malagos napisał(a):coś nas inek nie rozpieszcza wiadomościami o małym Sezamku. Jak mu tam w nowym domku, kiedy szczepienia? Jakieś foto by się przydało :evil_lol: Quote
ewu Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 malagos napisał(a):coś nas inek nie rozpieszcza wiadomościami o małym Sezamku. Jak mu tam w nowym domku, kiedy szczepienia? Sezamek jest zaszczepiony. Ja go zaszczepiłam ale to trzeba powtórzyć. Odrobaczenie też. Quote
Klaudus__ Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='ewu']Co u Sezamka? No właśnie jak chlopak?? Quote
dorota412 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Są jakies wiesci, moze i foty? Ciekawe jak sie rozwija słodziak Quote
ewu Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Klaudus__']I nic... Szkoda... :roll: Ja dzwoniłam do dziewczyny , która załatwiła adopcję. Sezamek ok. Jest kochany i szczęśliwy. Obiecała jakieś fotki...... Bardzo mi zależy bo miałam go w domu , zawiozłam do Łodzi a jego kompan niedoli Pączek został u mnie na zawsze. Tak bym chciała go zobaczyć... Quote
Klaudus__ Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Mam nadzieję,że wszystko u naszego malucha dobrze... Quote
ewu Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) Klaudus__ napisał(a):Mam nadzieję,że wszystko u naszego malucha dobrze... Pewnie tak. Edited February 24, 2012 by ewu Quote
ewu Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Dalej nic a tak prosiłam o informacje i fotki:((( Quote
Recommended Posts