mysza 1 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Coś tu jakieś pustki ... Ciotki, meldować się ;) Quote
beka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Widziałm ją wczoraj i dzisiaj :) Jest cudna, i taka miła. W ogóle sie nie boi. Jest słodkim przytulakiem. To co z tym chipem?? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 To żeby podnieść zaproszę ;) [FONT="][FONT=Book Antiqua]PSIO- KOCIE ZAKŁADKI DO KSIAŻEK - [/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua] wielki bazzarro zaprasza nowe wzory i kolory- kliknij[/FONT][/FONT] Quote
mysza 1 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 beka napisał(a):Widziałm ją wczoraj i dzisiaj :) Jest cudna, i taka miła. W ogóle sie nie boi. Jest słodkim przytulakiem. To co z tym chipem?? A jakbyś mogła ją podwieźć na dniach to bym wdzięczna była. Po Aniprazolu to musi z tydzień na szczepienie poczekać, prawda? Quote
*Gajowa* Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Saba dostała dziś drugą porcje Aniprazolu, jutro ostatnia dawka - za 5 tabletek zapłaciłam 20 zł. Szczepienie wirusówek teraz najważniejsze, oby jak najszybciej... Quote
tu_ania_tu Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 przepraszam ale ponieważ wypadek samochodowy zdazył się na Mazowszu niedaleko Tomaszowa Mazowieckiego to łapiemy się każdego pomysłu aby pomóc: "Gdyby ktoś miał możliwość pomóc w szukaniu arlekinki (Bestla Mały Smok), która uciekła po wypadku samochodowym do lasu w okolicach Spały (przy Tomaszowie Maz.) to proszę o kontakt" http://www.dogomania.pl/threads/217781-Zagin%C4%85%C5%82!!-Dog-niemiecki-arlekin-okolice-Tomaszowa-Mazowieckiego?p=18010829#post18010829 Quote
mysza 1 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 *Gajowa* napisał(a):Saba dostała dziś drugą porcje Aniprazolu, jutro ostatnia dawka - za 5 tabletek zapłaciłam 20 zł. Szczepienie wirusówek teraz najważniejsze, oby jak najszybciej... Dzięki, właśnie, to szczepienie. Muszę popytać ile minimalnie dni musi minąć, bo zwykle ze 2 tygodnie się czeka ale wolałabym mniej. Quote
Plicha Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 To ja zaglądam do dziewczynki :) Super fotki, sunia taka radosna :) Quote
mysza 1 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Podrzucę sunię przylepkę. I napiszę tylko, że proszę o trzymanie kciuków ;) w najbliższym czasie ;) Quote
tripti Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 mysza 1 napisał(a):Podrzucę sunię przylepkę. I napiszę tylko, że proszę o trzymanie kciuków ;) w najbliższym czasie ;) ooo rewelacja, trzymam! :) Quote
M&S Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 mysza 1 napisał(a):Podrzucę sunię przylepkę. I napiszę tylko, że proszę o trzymanie kciuków ;) w najbliższym czasie ;) Widzę, że jakieś dobre wieści sie kroją....trzymamy mooocno!!!! Quote
*Gajowa* Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ja też trzymam...:thumbs: Saba dziś szalała przez kilka godzin z Pusią, już ją przerosła...ponadto stają jej uchole niestety:placz: . Quote
Ewa Marta Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Nieprzerwanie trzymam za nią kciuki:-) Quote
M&S Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 *Gajowa* napisał(a):Ja też trzymam...:thumbs: Saba dziś szalała przez kilka godzin z Pusią, już ją przerosła...ponadto stają jej uchole niestety:placz: . Ooo, uchole do góry....ciekawe jak będzie wyglądać? fajnie, że dziewczyna używa sobie;) Quote
*Gajowa* Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Pojechała maleńka... dużo szczęścia w nowym domku Sabciu ! Quote
*Gajowa* Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ANETTTA napisał(a):a wilkopies daj jest tak Wielkopies ze swoją partnerką jadą do domku jutro - kciuki bardzo potrzebne ! Sabcia zamieszkała w Warszawie w bloku na razie, Państwo kończą budowę domu i wiosna przeprowadzka. Quote
ANETTTA Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='*Gajowa*']Wielkopies ze swoją partnerką jadą do domku jutro - kciuki bardzo potrzebne ! Sabcia zamieszkała w Warszawie w bloku na razie, Państwo kończą budowę domu i wiosna przeprowadzka. czy ja snie ?? czy ja dobrze rozumie ???? te 2 psy jada razem ...??? te ???? przeklinam dzisiejszy dzień (miałam stuczke 1 w swoim zyciu przy 20 na h - moja wina szlak mnie trafia !!!!!!!!!!)ale czy ti jest ważne ???? nie !!!!!!! bo jak sie to czyta czy widzi to tylko rycec ze szczęscia !!!!! Quote
Ewa Marta Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 *Gajowa* napisał(a):Pojechała maleńka... dużo szczęścia w nowym domku Sabciu ! Fantastyczna wiadomość!!!! Sabciu, życzę Ci dużo szczęścia i morza miłości w nowym domku!!!! Quote
inka33 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 *Gajowa* napisał(a):Pojechała maleńka... dużo szczęścia w nowym domku Sabciu ! :crazyeye: SabuLesia ma domek...? :crazyeye: :Dog_run: Quote
M&S Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 *Gajowa* napisał(a):Pojechała maleńka... dużo szczęścia w nowym domku Sabciu ! co za suuuper wiadomość!!!!! Powodzenia Sabo:):) A w jakiej części Wwy zamieszkała? (jeśli można zapytać) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 O matko jakie wiadomości cudowne, strasznie się cieszę strasznie :) Sabuniu szczęścia skarbie w nowym domku :) Quote
Recommended Posts