Jump to content
Dogomania

Psie dziecko- przerzucona przez płot do schroniska, pogryziona. Sabcia ma dom :)

Recommended Posts

Posted

mysza1 jezeli to mozliwe to byloby dobrze gdyby dostala tez chip prz okazji szczepienia.Jak mozna prosic to sa takie kompletne zestawy vitamin dla szczeniakow u weterynarza moze mozna by bylo od niego wziac.Pieniadze dla Saby wysylam ci mysza1 na konto i w tym beda tez pieniadze na nastepny miesiac hoteliku.Prosze nie oddawajcie jej tak szybko bo mam obawy zeby ktos jej nie uzywal do produkcji szczeniakow.To jest psie dziecko szkoda zeby trafila w nieodpowiednie rece.Jezeli macie problem z miejscami w hoteliku to moge ja umiescic w osrodku szkoleniowy dla psow w Czestochowie u Pani Kamili.

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leila52 napisał(a):
mysza1 jezeli to mozliwe to byloby dobrze gdyby dostala tez chip prz okazji szczepienia.Jak mozna prosic to sa takie kompletne zestawy vitamin dla szczeniakow u weterynarza moze mozna by bylo od niego wziac.Pieniadze dla Saby wysylam ci mysza1 na konto i w tym beda tez pieniadze na nastepny miesiac hoteliku.Prosze nie oddawajcie jej tak szybko bo mam obawy zeby ktos jej nie uzywal do produkcji szczeniakow.To jest psie dziecko szkoda zeby trafila w nieodpowiednie rece.Jezeli macie problem z miejscami w hoteliku to moge ja umiescic w osrodku szkoleniowy dla psow w Czestochowie u Pani Kamili.

Będzie miała chip, nie wiem czy przy okazji szczepienia ale na pewno.
Możesz być spokojna, my bardzo dokładnie sprawdzamy domy ;) i podpisujemy solidne umowy. Jeżeli nie znajdą się chętni, odpowiedzialni ludzie to poczeka ile będzie trzeba i może zdążymy ją ciachnąć przed adopcją. Jeśli nie, to dopilnuję, żeby to zrobili właściciele, jest to zresztą warunek adopcji ;)
Mała je karmę Hill'sa dla szczeniąt, w pełni zbilansowaną, pełną witamin także podawanie dodatkowych nie jest wskazane. Pytałyśmy weterynarzy :)
Dzięki za pomoc :) na razie zostanie tu, gdzie jest. Gajowa i tak nie ma teraz miejsca dla samca a ja nie chciałabym jej wozić z miejsca na miejsce.

Posted

Dzis wykorzystaliśmy fakt, ze partnerka Matiego jest izolowana po sterylce i odbyło sie zapoznanie Saby z wielkopsem
pierwsza minuta... jeszcze sie boimy

po dłuuuugiej gonitwie /fotki wszystkie rozmazane / zaczęło się baraszkowanie

Posted

Cudne foty:multi:

Jaka z Saby kruszynka przy wieelkim psisku:loveu:

Pieknie sie z nim bawiła, a wieelki pies to ma świętą cierpliwość:lol::lol:

Wytarmoś futrzaste!!!

Posted

Leila52 napisał(a):
Pieniadze dla Saby musza byc po poludniu na koncie.Zdjecia wielkopsa i psiego dziecka sa przesliczne.

Bardzo serdecznie dziękuję, nieoceniona pomoc. Dotarł przelew na 556,69 zł. Bardzo bardzo dziękuję.

Zdjęcia cudne, nawet dzisiaj chciałam się wybrać, bo byłam w Wilanowie u dwóch innych psów ale wyszło mi tak, że by była ok 14 a wtedy wiem, że psiaki odpoczywają po jedzonku więc juz nie jechałam.

Posted

[quote name='beka']no, tak to jest jak z doskoku sie czyta.
Wstawiłam kilka zdjec na pomocowy...

Taki wielkopies jeszcze jest w schronie

zrobie mu ogłoszenia jakieś ile on ma lat cos nim

Posted

tripti napisał(a):
to Ty nawet nie widziałaś jeszcze swojej uratowanej dziewczynki? ale piękna psina będzie jak nabierze już tych właściwych kształtów, piękna...

Nie :( nie nadążam, mam ich 14... w przeróżnych miejscach...

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Sunia jest prześliczna i jak widzę ma wspaniałą i troskliwą Mamusię chrzestną:-) Leila52, wielkie podziękowania za tak fantastyczne wsparcie dla dziewczynki:-)

racja, każdy by chciał Taką mamę chrzestną:)

Posted

beka napisał(a):
Rozmawiaąłm Gajową. Aniprazol kupiony , juz zaczeła go brac

O dziękuję, miałam jutro dzwonić, dzisiaj miałam ze 30 telefonów, oszaleję chyba niedługo ;)